CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 19353|Reply: 109

Viral Kahwini Jejaka Ukraine Dulu - Sekarang Dah Bercerai?

  [Copy link]
Post time 27-9-2022 10:35 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by ^CUN_GILA~. at 27-9-2022 10:38 PM



Dorang sampai masuk Nona dulu:

https://www.nona.my/bahagia-kahw ... adisi-keluarga/amp/

Siapa ingat lagi?

https://instagram.com/__nurha?igshid=YmMyMTA2M2Y=

https://instagram.com/_gbv._?igshid=YmMyMTA2M2Y=

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-9-2022 10:41 PM From the mobile phone | Show all posts
eh baru je kawen kan? takkan cerai kot habis 30k dah
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 10:42 PM | Show all posts
aikk..bukan tahun ni ke kahwin?
takziah
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 10:49 PM From the mobile phone | Show all posts
matsalleh ni mcm xde kerja tetap. nampak cam matsalleh kampung. ukrainer kan? of course pelarian. Dtg Malaysia diangkat tinggi walaupun
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-9-2022 11:04 PM From the mobile phone | Show all posts
ellejo replied at 27-9-2022 10:41 PM
eh baru je kawen kan? takkan cerai kot habis 30k dah

Duit sape RM30k tu?

Mei aritu dia angkut adik dia ke sini.  Maklumlah negara sendiri perang..

  

https://www.instagram.com/reel/CdYjDxiDPvt/?igshid=ZDZjYjU5YmM=

Ada kelibat Nurha dalam ni.
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2022 12:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by miszclassique at 28-9-2022 12:05 AM

I bet laki tu masih tak boleh tinggalkan alkohol dan clubbing

Tapi laki tu masih follow nurha lagi, camne TT boleh speku diorang cerai?
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2022 12:05 AM | Show all posts
Tak kenal..
Tapi bila lak dia cerai..nampak laki tu dok kat malaysia je lagi
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2022 12:18 AM From the mobile phone | Show all posts
^CUN_GILA~. replied at 27-9-2022 03:04 PM
Duit sape RM30k tu?

Mei aritu dia angkut adik dia ke sini.  Maklumlah negara sendiri perang..

tu tulis hantaran 25k, mas kawen 5k. lebih kurang 6k-7k euro.
tapi memang ig laki tu takde gamba she pun
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-9-2022 01:01 AM From the mobile phone | Show all posts
miszclassique replied at 28-9-2022 12:03 AM
I bet laki tu masih tak boleh tinggalkan alkohol dan clubbing

Tapi laki tu masih follow nurha lagi, ...

Laa kapel ni ke??  Last aku skodeng time depe tengah set up kedai baju bundle dalam 2 bulan lepas.  Memang la ke mana2 pon dorang bertige, termasok sis Bogdan tu.  Wathepen??
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2022 02:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Buat wedding kt lexis penang yach
pmpuan ni pharmacist ?
Gomen ke ?
Tp mmg sume dh dlete pic ya
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2022 06:50 AM From the mobile phone | Show all posts
ukraine ni ibarat mcm myammar jer dekat europe sana.. mai malaysia org dok sanjung.. kalau nk kawen omputeh tgok jugak negara mana dia mai.. jgn janji omputeh ko main sauk jer..
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2022 08:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by tumpanglalu74 at 29-9-2022 01:06 AM
haifawehbe replied at 28-9-2022 06:50 AM
ukraine ni ibarat mcm myammar jer dekat europe sana.. mai malaysia org dok sanjung.. kalau nk kawen  ...

Nak dibuad cerite, dorang kawen sebelom Bam Putin announce serang Russia.  Not long after that zasss..  Bedebomm!  Hancus negare si Bogdan ni.  

Aku ponah nampak Insta Story dia tulih dia bukan nak kad PR.  Tapi hakikatnye foreign spouses memang takleh dapat pon kat Mesia ni macam Green Card kat US tu.  So tak payah tulih pon takpe..
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2022 09:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Sekeping gambo kawen pun dh takde.. ade jgk stalk2 dulu ig dorang ni..
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2022 09:31 AM | Show all posts
baca artikel yg TT tepek link tu, kawin hujung Jan 2022.
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2022 09:44 AM | Show all posts
org kawen matsalleh, ko nak matsalleh jugak. haaa mendapat. ada satu lagi aku tgk kat tiktok banyak betina garit up muka arab mata biru la, mata hijau la pastu gedik2 record. ada sorg tu dah kawen dgn mamat mata biru gak, siap dia post gambar dulu2 mamat tu asik dtg kedai bapak dia nak tgk dia. geli weiiii
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2022 10:08 AM | Show all posts
Orang Melayu kalau tengok omputih ke arab ke sanjung tinggi sangat, kalau kawen orang kulit hitam habis kena kecam
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-9-2022 10:22 AM From the mobile phone | Show all posts
haifawehbe replied at 28-9-2022 06:50 AM
ukraine ni ibarat mcm myammar jer dekat europe sana.. mai malaysia org dok sanjung.. kalau nk kawen  ...


Itu iols gelak. Kalau nak kawen omputih, pilih mcm laki dr amalina. Suami doktor itu matsalleh another level. Bukan pakai sauk je, janjii laki omputih.
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2022 10:41 AM | Show all posts
lahh dah cerai ke..
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2022 11:43 AM | Show all posts
kalau btol x hairan pon sbb budaya lain2. payah nak masuk
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2022 06:05 PM | Show all posts
betul ke da cerai
mcm tertengok jugak insta depa
nurha ajar laki dia ni mengaji la
nampak mcm happy jer
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-11-2022 06:19 PM GMT+8 , Processed in 0.124685 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list