CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 7499|Reply: 33

Bila anak raja berjumpa...

[Copy link]
Post time 12-9-2022 11:41 AM | Show all posts |Read mode
Bila anak raja berjumpa...


TUNKU Ismail (kiri) bertemu dengan Tengku Amir. FOTO Johor Southern Tigers


Kuala Lumpur: 'Bos besar' yang juga pemilik kepada kelab gergasi Liga Malaysia iaitu Johor Darul Ta'zim (JDT) dan Selangor FC (SFC) mengadakan perjumpaan hari ini bagi membincangkan perkara berkaitan pembangunan bola sepak pasukan masing-masing.

Menerusi perkongsian di Facebook Johor Southern Tigers memaklumkan bahawa pertemuan membabitkan Tengku Mahkota Johor, Tunku Ismail Sultan Ibrahim dengan Raja Muda Selangor, Tengku Amir Shah Sultan Sharafuddin Idris Shah Alhaj juga bertujuan berkongsi idea berkaitan cara untuk menambah baik liga Malaysia, pembangunan belia dan bola sepak secara keseluruhan.

Turut mengiringi Tunku Ismail adalah pegawai bola sepak JDT sekali gus menyaksikan bakal berlaku perubahan dalam kelab Selangor kelak.

"Tujuan perjumpaan ini juga adalah untuk mengeratkan hubungan antara Johor dan Selangor," katanya.

Hubungan skuad Harimau Selatan dan Gergasi Merah seperti sedia maklum agak 'panas' terutama apabila Tunku Ismail sering mengkritik pentadbiran dan sistem bola sepak Selangor.

Namun, sebenarnya, pertemuan ini juga membuktikan di antara 'bos besar' sebenarnya tidaklah berbalah namun lebih kepada penyokong fanatik mereka yang sering mencetuskan sentimen pergaduhan.

Selain itu, pertemuan ini juga mungkin menjadi titik tolak kepada Selangor untuk mengadakan perubahan secara menyeluruh seterusnya kembali menjadi kuasa besar bola sepak di negara ini.

Sumber:https://www.hmetro.com.my/arena/ ... -anak-raja-berjumpa

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-9-2022 11:52 AM | Show all posts
dempol dedua yekkk
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2022 12:33 PM | Show all posts
no wonder la ramai gilakan mateen tu.. anak raja msia plis hot kan diri balik..
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2022 03:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Kes ni, meols nak memuji RMS. Betul2 professional depan tmj w/lau mungkin dia tak suka. Baru2 ini kan tmj ada tag dia suruh jadi jadi “real leader” tapi RMS bolayan
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2022 04:56 PM | Show all posts
youlendmeears replied at 12-9-2022 03:47 PM
Kes ni, meols nak memuji RMS. Betul2 professional depan tmj w/lau mungkin dia tak suka. Baru2 ini ka ...

i wonder rms punya relationship dgn cousin selangor/johor dia mcm mna? because anak2 tg kamariah tu asik la mengekor cousin johor dia n i doubt they re working? rms ni org kutuk pun i still ada soft spot sebab dia tak merentan kt social media... tapi rms pls tingkatkan bahasa melayu anda..
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2022 08:59 AM | Show all posts
311gurl replied at 12-9-2022 12:33 PM
no wonder la ramai gilakan mateen tu.. anak raja msia plis hot kan diri balik..

Putera2 N9 hensem. Depa tak termasuk kategori hot ke uols?
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 13-9-2022 09:13 AM | Show all posts
dah 6 tahun sejak revolusi DNA german tak menjadi baru nak jumpa JDT untuk belajar....
Betullah kata TMJ, RMS perlu jadi real leader......
Mungkin dia tak ada ownership dekat kelab kot mcm TMJ.

Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2022 09:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Cuppy replied at 13-9-2022 08:59 AM
Putera2 N9 hensem. Depa tak termasuk kategori hot ke uols?

no hot story uols… we want tea ☕️
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-9-2022 05:55 PM | Show all posts
311gurl replied at 13-9-2022 09:55 AM
no hot story uols… we want tea ☕️

I takde tea so far. I tukang bace je. Kalau u ade, spill the tea please.
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2022 08:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols tertanye meeting2 mcm nie ade bawak perubahan ke
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2022 03:53 PM From the mobile phone | Show all posts
RMS ni kalau fit kan badan.. sado.. muka dh helok dah lah sikit sbb mix .. ni main basikal jer.. pergilah gym sikit tiberrrrr !!! aku nak consult anak rajaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2022 02:22 PM | Show all posts
RMS ni ke yg gosip dengan jahlop dulu tu. skrg RMS ni dah kawin ke belom? pasti jahlop teruja lihat gmbr ni kan
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2022 12:22 PM | Show all posts
bukan ke heshe ini hadek2? Sebab dulu pernah keluar gambar berparty sambil drag ke apa sebegitu masa di overseas
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2022 05:10 PM From the mobile phone | Show all posts
hyie replied at 17-9-2022 12:22 PM
bukan ke heshe ini hadek2? Sebab dulu pernah keluar gambar berparty sambil drag ke apa sebegitu masa ...

Hahaha....takdelah hadek sgt. Dia minat perempuan jg. Baru je 2 Hari lps tgk pegi dating dgn gf dia dkt ig.
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2022 06:28 PM From the mobile phone | Show all posts
fariarizai replied at 17-9-2022 05:10 PM
Hahaha....takdelah hadek sgt. Dia minat perempuan jg. Baru je 2 Hari lps tgk pegi dating dgn gf di ...

Omg siapa? Sherin ke? Haha jk wild guess je
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2022 06:30 PM From the mobile phone | Show all posts
blakerainer replied at 17-9-2022 06:28 PM
Omg siapa? Sherin ke? Haha jk wild guess je

Not sherin. His gf one of his circle jg. Geng faith & Opie
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-9-2022 06:39 PM | Show all posts
black_handbag replied at 16-9-2022 02:22 PM
RMS ni ke yg gosip dengan jahlop dulu tu. skrg RMS ni dah kawin ke belom? pasti jahlop teruja lihat  ...

jahlop dah sungkur di pintu mall karpet
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2022 07:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by blakerainer at 17-9-2022 07:34 PM
fariarizai replied at 17-9-2022 06:30 PM
Not sherin. His gf one of his circle jg. Geng faith & Opie


Alamak tak dpt decode. AA ke? Tp AA ni penah nampak foto deolls dins ramai2, AA ni dok sebelah RMS tuh huhu
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2022 07:57 PM From the mobile phone | Show all posts
blakerainer replied at 17-9-2022 07:29 PM
Alamak tak dpt decode. AA ke? Tp AA ni penah nampak foto deolls dins ramai2, AA ni dok sebelah RMS ...

Yes AA. Tp adakah AA kita ni org yg sama?? Ssh pkai decode ni
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2022 08:46 PM From the mobile phone | Show all posts
fariarizai replied at 17-9-2022 07:57 PM
Yes AA. Tp adakah AA kita ni org yg sama?? Ssh pkai decode ni

Afzan without N kan? Kalau dia ni, dh lama la kiranya deolls ni dating. Chuolls follow ek ig private dia tu hehe
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

15-4-2024 05:38 AM GMT+8 , Processed in 0.060851 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list