CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123Next
Return to list New
View: 9935|Reply: 47

Prince brunei

  [Copy link]
Post time 6-9-2022 09:02 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by gunkgurl at 9-9-2022 06:36 PM

I just found out tmski was partying in spain with his girlfriend. If I'm not mistaken his dad was very strict about religion in their country. How this can be happened? Hmm
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-9-2022 09:07 PM | Show all posts
sejak bila Pmateen jadi artis jahh
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-9-2022 09:08 PM From the mobile phone | Show all posts
arwenlotr replied at 6-9-2022 09:07 PM
sejak bila Pmateen jadi artis jahh

Omgg sorry tak perasan hahahaahha . Macam mana eh nak tukar yang kenamaan tu ? ????
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2022 09:09 PM | Show all posts
Aku pun berfoya-foya dengan skandal skandal , dengar azan terus ambil wudhuk dan solat


relax babe , jangan gelabah

dunia dan akhirat kena seimbang

bukan sembanggggggggggggggggggg saja



Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2022 09:11 PM | Show all posts
gunkgurl replied at 6-9-2022 09:08 PM
Omgg sorry tak perasan hahahaahha . Macam mana eh nak tukar yang kenamaan tu ? ????

kahkahkahkahkahkahkahkahkah


yang nak bergossip pun bodo tongong

Dajjei sungguh laaaaaaaaaaaaaaaaa



Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-9-2022 09:15 PM From the mobile phone | Show all posts
.HannahMontana. replied at 6-9-2022 09:11 PM
kahkahkahkahkahkahkahkahkah



Sebab bodo tonggong la boleh salah tu cik kak
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 6-9-2022 09:16 PM | Show all posts
gunkgurl replied at 6-9-2022 09:15 PM
Sebab bodo tonggong la boleh salah tu cik kak



setujuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-9-2022 09:16 PM From the mobile phone | Show all posts
.HannahMontana. replied at 6-9-2022 09:11 PM
kahkahkahkahkahkahkahkahkah



Opsss sorry. Cik kak ke cik abe ni? Hahahahaahhahaahahahahahhaahahhahahahaha
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-9-2022 09:17 PM From the mobile phone | Show all posts
itu normal lah. xparty yg xnormal
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-9-2022 09:18 PM From the mobile phone | Show all posts
bawaku_terbang replied at 6-9-2022 09:17 PM
itu normal lah. xparty yg xnormal

Kenal ke girlfriend dia? Haihhhh x sangka sis umur2 macam ni still party2
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2022 09:55 PM From the mobile phone | Show all posts
gunkgurl replied at 6-9-2022 09:18 PM
Kenal ke girlfriend dia? Haihhhh x sangka sis umur2 macam ni still party2

party tu normal lah utk diorg. yg xparty tu yg xnormal. ko ni pn jgn lah jadi katak bawah tempurung.
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2022 10:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa lah kau tt jaga dosa pahala sendri dah lah.kau tengok je life abegong yg maksum ini kan pulak yang berdarah muda ni
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2022 11:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Party je pun takpe la, muda lagi. Yg buka benang ni tak prnh tengok lifestyle anak sedara SB yg pinoy tu ke?
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2022 11:40 PM | Show all posts
tt pic mne… jgn sembang kosong
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2022 07:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Gepren mana ni? Anisah ka?
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2022 08:03 AM | Show all posts
bukti gambar pliss! biar kami mengadili

ni tt terkejut sebab dia party ke? sebab dia ada gf lain ke? ke dengan gf sama?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-9-2022 10:15 AM | Show all posts
we want pic!
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2022 10:34 AM From the mobile phone | Show all posts
party tu benda biasa lah tt. tak pernah lagi tgk anak raja zuhud, yg ada pun kena scam hidup2 btw latest gq cover tmski helokknye
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2022 12:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Chuol tgk kt manaa dik tt
Tepek ler sini jgn simpan sowangg  
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-9-2022 04:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 6-9-2022 09:55 PM
party tu normal lah utk diorg. yg xparty tu yg xnormal. ko ni pn jgn lah jadi katak bawah tempurun ...

Takdelah. Macam pelik sikit lah Cause of what his dad effort for their country.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

29-5-2024 12:15 AM GMT+8 , Processed in 0.073310 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list