CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 36804|Reply: 547

"Masih Waras Dan Wallahi Tak Terniat Nak Buat Benda Terkutuk," Bapa Puteri Balqis Buat Laporan Polis?

  [Copy link]
Post time 5-9-2022 03:23 PM | Show all posts |Read mode
Kecoh jadinya bila Puteri Balqis tampil berani mendedahkan detik hitam yang berlaku dalam hidupnya gara-gara seorang insan yang bergelar bapa.

BACA: Puteri Balqis Dedah Perangai Syaitan Bapa-"Ajak Tengok Porno Sama-Sama, Mencabul, M*lancap Depan Saya Dan Ibu"




Foto: ig




Namun terbaharu, seorang lelaki di Twitter dikenali sebagai Kamal Aziz memaparkan tangkap layar perbualannya dengan ayah Balqis.


"Amekaw kepada yang Retweet dan sebar fitnah pasal bapa Balqish. Ni perbualan aku dengan bapa budak 15 tahun tu," tulisnya di Twitter.








Dalam gambar yang dimuat naik, lelaki yang disapa sebagai GG itu berkata dia sudah buat laporan polis .





"Sorry uncle tak boleh nak dedahkan balai mana dan sebagainya tapi memang dah buat laporan polis."






Tambahnya dia masih waras dan tak pernah terfikir nak buat perbuatan terkutuk itu terhadap anak kandungnya.


"GG masih waras dan wallahi memang tak terniat atau terfikir GG nak buat dan katakan benda-benda keji itu.




Add Image Caption Here





Allah Yang Maha Mengetahui segalanya."


Semoga kadilan akan berpihak di pihak yang benar. -CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-9-2022 03:27 PM | Show all posts
aku mmg mcm x caya apa yg pb tu cerita
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2022 03:30 PM | Show all posts
kan senang. report je. nak keadilan tapi taknak report. sebar cerita dekat open podcast boleh pula.
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2022 03:35 PM | Show all posts
macam yg aqish cakap lar... mana lebih mudah percaya, ibu yang bertatoo atau ayah yang ke surau....

Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2022 03:35 PM | Show all posts
Aku pun mcm confuse
Macam rasa x kan ayah dia tergamak buat mcm tu...tambahan pulak track record PB yg 2x5 tak brp elok tu TAPI tak mustahil jugak kalau bapak dia buat macam tu...jaman now perangai bapak2 bnyk yg hangsuang
PB ckp bnda tu jadi time umur dia 5 tahun. Aku terkesima...umur 5 tahun sheols dah tahu apa itu porn, masturbate segala??
Entah lah...tak tau nak caya siapa. Si PB ni x mustahil dah di influence dek emaknya ckp bnda2 yg mcm ni
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2022 03:45 PM | Show all posts
aku risau je bdk ni ngan mak dia akhirnya akn masuk jerat sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2022 03:50 PM | Show all posts
memang ada laki y depan kemain baik, tp blkg jahat giler
memang ada pompuan y seksi bertatoo tp hati baik.
x belahkan mana2 tp citer puteri balqis ni byk keraguan la.
semoga y benar, menang. x kisah la belah mana.
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2022 03:52 PM | Show all posts
extreme benar penceritaan tentang bapanya nya tu..
apa guna bercerita tp xbuat report ke apa...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-9-2022 03:53 PM | Show all posts
Mak dia bertattoo pastu mcm hisap gam pun ada.. ambil ais punj ada. So meolls tak caya citer ni lantak ler korank
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2022 03:54 PM | Show all posts
aku lebih percayakan budak tu ... dpt bapak jenis x bertanggung jwab .. mmg dia akn anggp benda2 yg dia dh buat tu mcm x salah ... orng mcm ni pndai manipulate ... walau si putri ni dgn mak dia mcm tu .. tp at least mak dia x lepas kan tnggung jwb jga ank dia smpai skrng ..
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2022 03:55 PM | Show all posts
so anak n mak silalah buat report polis juga
biar polis je siasat
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2022 03:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Susah PB nak menang sbb cuma berharap pada saksi, mak dia. Sepatutnya takpayah cerita pun.
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2022 03:57 PM | Show all posts
zaman now, habis semua dilondehkan di sosial media.

kalau benda x betul, habis malu nanti rasanya..apa2 pun hanya Allah saja yg mengetahui.
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2022 04:03 PM | Show all posts
semoga pihak yg berada dalam kebenaran...dilindungi Allah.
.. dan pihak yg disebaliknya dihadapkan ke muka pengadilan dan mendapat balasan.
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2022 04:10 PM From the mobile phone | Show all posts
ketambangkang replied at 5-9-2022 03:45 PM
aku risau je bdk ni ngan mak dia akhirnya akn masuk jerat sendiri

Biarkan kalau betul ting tong, karma knows better what to do. Kalau benar kejadian tu, semoga dapat pembelaan yg setimpal. JKM harus ambil tindakan. Video tu pon boleh jadi bukti untuk selamatkan underaged victim.
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2022 04:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Perlu ke alas report tu atas Al-Quran? Penunggang jgk kah?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-9-2022 04:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Lavender_Violet replied at 5-9-2022 03:35 PM
Aku pun mcm confuse
Macam rasa x kan ayah dia tergamak buat mcm tu...tambahan pulak track record PB  ...

Boleh jadi baru tringat masa kecik2 tu kena
. Cm i dulu.. dh skolah mnengah baru taw kena cabul masa kecik.. naseb baik pandai lari
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2022 04:12 PM From the mobile phone | Show all posts
PB dan maknya buatlah jugak repot plz.berani kerana benar  .aku tunggu dan lihat aje kes ni..boleh jd ya..boleh jadi tipu
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2022 04:17 PM | Show all posts
Dah jadi isu dan bualan warganet, polis dah boleh buat siasatan dengan segera....orang awam boleh tengok dan nilaikan
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2022 04:20 PM | Show all posts
bila dah ada report macam ni baru kita boleh tgk siapa betul siapa salah..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-10-2022 12:11 PM GMT+8 , Processed in 0.101147 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list