CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 2520|Reply: 12

PERTANDINGAN FOTOGRAFI ALAM SEKITAR - PERAK 2022

   Close [Copy link]
Post time 12-8-2022 09:52 PM | Show all posts |Read mode
Edited by ip_lepat at 11-9-2022 08:36 AM





PERTANDINGAN FOTOGRAFI ALAM SEKITAR SEMPENA HARI ALAM SEKITAR NEGARA  PERINGKAT NEGERI PERAK TAHUN 2022

Jabatan Alam Sekitar Negeri Perak dengan Rakan Strategik menjemput semua peminat fotografi  untuk menyertai pertandingan FOTOGRAFI ALAM SEKITAR Sempena Hari Alam Sekitar Peringkat Negeri Perak Tahun 2022.

Penyertaan adalah PERCUMA dan TERBUKA.

Tarikh Tutup Pertandingan : 7 Oktober 2022

Sila imbas QR Code untuk Pendaftaran dan Syarat Penyertaan.
Menangi HADIAH LUMAYAN berbentuk WANG TUNAI.



Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 12-8-2022 09:52 PM | Show all posts
Edited by ip_lepat at 11-9-2022 08:54 PM

syarat & borang penyertaan -

SYARAT PETANDINGAN FOTOGRAFI ALAM SEKITAR NEGERI PERAK 2022

Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2022 07:50 AM | Show all posts
Tak nampak gambar

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-9-2022 08:29 AM | Show all posts

tu le pasal
bila amik dari fb, mmg selalu jadi mcmni
dah try cari balik tapi link dah tkde

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-9-2022 08:36 AM | Show all posts

dah edit, cuma post ke 2 tk dapat link lain lagi utk gmbor

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2022 08:38 AM | Show all posts
ip_lepat replied at 11-9-2022 08:29 AM
tu le pasal
bila amik dari fb, mmg selalu jadi mcmni
dah try cari balik tapi link dah tkde
haaaa dah ada


masalah chipsmore tetap macam dulu
blom fixed lagi ...

pa2 pun ... Thanks untuk wish dan Thanks jager Board dengan baik

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2022 08:40 AM | Show all posts
ip_lepat replied at 11-9-2022 08:36 AM
dah edit, cuma post ke 2 tk dapat link lain lagi utk gmbor
owh ...
patut la yang 1st dah boleh nampak ...

posting kedua ... tetap kosong

best juga lama tak nyembang ...


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-9-2022 08:44 AM | Show all posts
FanTasyCreaTioN replied at 11-9-2022 08:40 AM
owh ...
patut la yang 1st dah boleh nampak ...

post 1 edit & upload balik gmbor

post 2 letak je pdf utk borang & syarat
kena klik situ utk tgk

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-9-2022 08:48 AM | Show all posts
ip_lepat replied at 11-9-2022 08:44 AM
post 1 edit & upload balik gmbor

post 2 letak je pdf utk borang & syarat
Terimakasih bang ...susah payah edit balik

Penyertaan terbuka ka...?

Tarikh Tutup Pertandingan : 7 Oktober 2022

banyak lagi masa ... harap dapat nengok ramai menyertai


takmo buka benang yang sama kat Perak ka...? kalau ada ... bgtau yer ... nanti FC tengok2 kan ...



Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-9-2022 08:52 AM | Show all posts
FanTasyCreaTioN replied at 11-9-2022 08:48 AM
Terimakasih bang ...susah payah edit balik

Penyertaan terbuka ka...?

yang ni tkde
cuma yg ada 1 je -

Temasya Budaya Negeri Perak 2022

tapi tkyah le rate sbb link out tkleh tgk gmbor
kena cari link lain dulu


ada post kat rumah mod
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-9-2022 09:56 AM | Show all posts
FanTasyCreaTioN replied at 11-9-2022 08:48 AM
Terimakasih bang ...susah payah edit balik

Penyertaan terbuka ka...?
Penyertaan terbuka ka...?
tk jawap lagi yg ni
penyertaan terbuka cuma ada syarat2 lain

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2022 09:59 AM | Show all posts
ip_lepat replied at 11-9-2022 09:56 AM
tk jawap lagi yg ni
penyertaan terbuka cuma ada syarat2 lain
Thanks ...

Moga ramai la yang menyertai nanti ...FC nak ambik gambar bukan reti ...
suka cuci2 mata ja nengok keindahan ...



Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-9-2022 10:06 AM | Show all posts
FanTasyCreaTioN replied at 11-9-2022 09:59 AM
Thanks ...

Moga ramai la yang menyertai nanti ...FC nak ambik gambar bukan reti ...:swea ...

abaikan je reti ke tak
bukan ada syarat wajip kena pandai amik gmbor
ada gmbor org lain pun bknnya elok sgt, sama level dgn kita je
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-10-2022 01:54 PM GMT+8 , Processed in 0.082605 second(s), 24 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list