CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 2303|Reply: 8

“Seminggu Ni Kami Banyak Diam” – Hafiz Mahamad Syukur Isteri Dah Mula Senyum

[Copy link]
Post time 4-8-2022 05:14 PM | Show all posts |Read mode
Pempengaruh, Hafiz Mahamad menyatakan rasa syukur dan gembiranya melihat keceriaan yang terpancar daripada isteri, Syafiqah Aina.


Baru sahaja menyambut kelahiran anak kedua mereka pada 26 Julai lalu, Hafiz berkongsi perkembangan mereka sekeluarga menerusi satu hantaran terkini di Instagram.




IG Hafiz




“Seminggu ni, memang saya & Aina banyak diam. Kurang berbual & saya kesian bila tengah malam dia kena pump susu, kadang sampai tertidur duduk.


“Saya nak ajak bergurau/bercakap pun takut, sebab setiap kali tgk muka “ini signal” tak kena ni hehe,” kongsinya jujur.




  



Hafiz pada masa sama turut berkongsi momen di mana dia dan isteri saling memohon maaf atas khilaf masing-masing.


“Masuk je bilik, saya terus minta maaf. Bagi dia masa sikit & terus dapat whatsapp “sayang minta maaf kalau terlalu emotional lately” ni. Alhamdulilah ini yang saya nak selama berkahwin, kita tak panjangkan cerita tu tapi kita cepat berbaik.


“Harini Alhamdulilah, dia dah start senyum & nampak segar balik. Kalini punya melahirkan, sangat mencabar. Hampir seminggu dah anak ke 2 saya lahir & setiap hari kena ke klinik/hospital sebab baby kuning & kakak yang sulung tu demam," tambahnya.


Dia juga mengakui dirinya menyedari keyakinan isterinya yang menurun selepas melahirkan anak.




  



“Macam-macam perkara dia akan rasa “rasa diri dah tak cantik, badan dah hancur & lain lain.” Kalau bab emosi, itu memang tak stabil.


“Ainaa, apa pun awak rasa. Abang nak awak tahu, sampai bila bila pun awak adalah wanita yg cantik. Bukan sweet talker ni, tapi ini hakikatnya,” tulisnya lagi.




Sumber: Media Hiburan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-8-2022 11:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah.. sesungguhnya diam itu lebih baik [em:4:]
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2022 09:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Bini kau pun stress dengan kau tahfiz oi
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2022 11:28 AM | Show all posts
kiki bini diam pun nak komen bini membebel lg lahh
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2022 07:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Ntah2 bini diam makan hati.. Bukan boleh percaya sangat yang suka flex kebahagiaan dekat medsos ni
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2022 08:47 AM | Show all posts
AKAZ85 replied at 8-8-2022 07:32 AM
Ntah2 bini diam makan hati.. Bukan boleh percaya sangat yang suka flex kebahagiaan dekat medsos ni

indeed




,
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 8-8-2022 10:09 AM | Show all posts
Serabutnya la baca caption panjang2 ni.
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2022 11:00 AM | Show all posts
pelik...

nape kat forum CARI... AINA dan TAHFIZ nih cam sendu je.... benang dia pun cam tak byk komen...

tapi kat IG.... bkn men lagi...

mereka nih KAYA, HEBAT, PEMURAH, CONTENT pun cam sentiasa ader... kadang siap kuar news lagi.... mcm2 lagi laaaaaaa....

mereka ni mmg bkn level2 forum CARI kah..

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-8-2022 01:24 PM From the mobile phone | Show all posts
sheetRock replied at 8-8-2022 11:00 AM
pelik...

nape kat forum CARI... AINA dan TAHFIZ nih cam sendu je.... benang dia pun cam tak byk kom ...

nampaknya forumer lebih awal mengambil langkah untuk DIAM
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

25-5-2024 03:33 AM GMT+8 , Processed in 0.057688 second(s), 34 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list