CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: xyla73

[MBC/Disney+] Big Mouth - Lee Jong Suk, Im Yoona

  [Copy link]
Post time 14-8-2022 03:58 AM | Show all posts
siape big mouth?

i think sampai ep terakhir baru tau kot sebab depa nak keep the viewers engaged.

kesian wife Han Jae Ho tu ...kena abused teruk sungguh; So necklace berpaper tu ade kat dia...

wah wah scene  Miss Kim si whistle blower tu - jatuh atas bumbung kereta, murder tu sebijik macam scene WHY HER...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-8-2022 09:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Siapa yg bagi list 5 clients kat Pak chang ho?
Pastu iols rasa skandal doktor yg kena bunuh tu adalah wife datuk bandar.
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2022 07:47 PM | Show all posts
gigih meols layan cite ni sbb LJS

Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 08:27 AM | Show all posts
jerry ka big mouse...takkan la watak dia jadi bodoh2 je...sure ada something tuuu....tp kalau awal2 dpt teka jerry mcm x surprise dah....walau pun duk berspeku2 sapa big mouse...hehehe
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-8-2022 12:37 PM | Show all posts
sebab AoS xde minggu ni sempatlah catch up sampai epi 3...
jln cerita ok cuma agak terganggu  jugaklah tgk Yoona tu...
dia bukan kayu cuma unable to express the right emotion...
sampai kadang confuse dia ni gurau je dgn laki dia ke ataupun dia memang marah...

setakat epi 3, iols blm nampk lagi siapa the real big mouse...
i thought Park Chang Ho tu just play along je since semua org nak dia jadi big mouse...

Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 03:01 PM | Show all posts
big mouse ni ada dlm penjara tu jugak la kan..sbb dia duk bagi kad kat Park Chang Ho...
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 15-8-2022 03:22 PM | Show all posts
xyla73 replied at 15-8-2022 12:37 PM
sebab AoS xde minggu ni sempatlah catch up sampai epi 3...
jln cerita ok cuma agak terganggu  jugakl ...

reaction yoona tu mmg gitu laaa...belum pandai main emosi ke apa...tapi iols ignore je laa..yg penting LJS letopss...hehehe..dia punya muka sengih jahat tu mmg teringat dia dalam VIP movie tu...jahat nau...psikooo..
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 03:23 PM | Show all posts
mejaputih replied at 15-8-2022 03:01 PM
big mouse ni ada dlm penjara tu jugak la kan..sbb dia duk bagi kad kat Park Chang Ho...

kalau fikir2 dlm penjara kan...tu yg suspek jerry...tp bile masa jerry wat keje  tak tau laa...ke leader bilik diorg....masih tanda tnyaa...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-8-2022 03:42 PM | Show all posts
lynn_dmm replied at 15-8-2022 03:23 PM
kalau fikir2 dlm penjara kan...tu yg suspek jerry...tp bile masa jerry wat keje  tak tau laa...ke  ...

tu la kan jerry tu nmpk je mcm tak ganas jadi pengikut setia...but mana tahu sbnrnya dia masterminder tikus besar.
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 04:38 PM | Show all posts
mejaputih replied at 15-8-2022 03:42 PM
tu la kan jerry tu nmpk je mcm tak ganas jadi pengikut setia...but mana tahu sbnrnya dia mastermin ...

nak speku pembantu penjara tu pun ye gak...dia mcm penting je watak dia..bkn takat iring banduan bukak pintu je..tp ntahh...hahahahah....sume org nak jadi suspect ni..
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 05:09 PM | Show all posts
lynn_dmm replied at 15-8-2022 04:38 PM
nak speku pembantu penjara tu pun ye gak...dia mcm penting je watak dia..bkn takat iring banduan b ...

ooo tau tau...yg selalu curi dengar tu kan...
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 07:51 PM From the mobile phone | Show all posts
mejaputih replied at 15-8-2022 03:01 PM
big mouse ni ada dlm penjara tu jugak la kan..sbb dia duk bagi kad kat Park Chang Ho...

Iolss ada baca theory netizen kt tiktok, diorang kata big mouse tu pakcik tua botak tu. Lepas tu ada jga teori yg cakap yoona tu anak kandung big mouse la
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-8-2022 09:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah abis catch up smpi epi 6…ingatkan bini mayor Choi tu yg ada skandal dgn prof Seo,  rupa2nya bini Dr. Han…memang padan ler…Dr. Han tu dahlah x selera nengoknya, abusive pulak tu…

Cluenya Big Mouse ni someone yg ada dlm penjara tu jugak…kalau x camna dia blh pass tarot card tu kat Chang Ho…

Watak Miho ni kadang annoying jugak…cepat sgt jump to conclusion…buat sesuatu tanpa usul periksa…
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2022 06:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Whatsofunnyth replied at 17-8-2022 07:51 PM
Iolss ada baca theory netizen kt tiktok, diorang kata big mouse tu pakcik tua botak tu. Lepas tu a ...

Kiranya ada yg speku bapak mertua dia big mouse? Misteri juga awal2 dia kena tangkap tu masa polis selongkar ofis dia jumpa duit dgn bongkah emas kat dlm dinding bersimen ofis...
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2022 11:34 AM | Show all posts
Whatsofunnyth replied at 17-8-2022 07:51 PM
Iolss ada baca theory netizen kt tiktok, diorang kata big mouse tu pakcik tua botak tu. Lepas tu a ...

pakcik tua botak yang mana? dlm penjara tu ke? yg samseng Yang ke apa tu namanya?
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 01:24 PM | Show all posts
baru stat engine....tp rs mcm aduhaiii nyesal layan awal..

iols rs big mouse tu dia sendiri...split personality...

mesti ada laa few yg tau dia tu sendiri is big mouse.

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-8-2022 04:51 PM | Show all posts
hunny_bunny replied at 22-8-2022 01:24 PM
baru stat engine....tp rs mcm aduhaiii nyesal layan awal..

iols rs big mouse tu dia sendiri...split ...

kdg2 nak rasa chang ho tu ada split personaliti means dia pun sbnarnya big mouse nyaa...

so skang ni...kiranya chang ho folllow games big mouse la kan....sbb big mouse yg selamatkan dia dr spital gila tu...

kesian jerry...tp dia tak mati kan....takkan la kot mati kan dia awal2 kan


Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2022 09:56 AM | Show all posts
tak tahu mcmner nak elaborate tp aku chang ho ado split personality...dia big mouse...huhu (harapan aku yang benornya)
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2022 02:57 PM | Show all posts
lynn_dmm replied at 22-8-2022 04:51 PM
kdg2 nak rasa chang ho tu ada split personaliti means dia pun sbnarnya big mouse nyaa...

so skang ...

to yoona pun saspices...tgk laa nama dia gomiho...

iols stop dulu kt ep2...tunggu duluuuu hahaha..
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2022 10:44 PM | Show all posts
siapa nak bagi review ?

i baru nak catch up balik ep last week sebab sibuk dengan badminton live series kat TV hahahahaha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Betul ke ni? Qawiy (Tebuk² Quran) Ada Salahlaku Seksual?
awex^returnsBetul ke ni? Qawiy (Tebuk² Quran) Ada S
Views : 47528 Replies : 319
Hanis Haizi Misqueen, Babutam, Nwantiti V79
syitaeyqaHanis Haizi Misqueen, Babutam, Nwantiti
Views : 189581 Replies : 4315
KoVai Loan App CUSTOMER. care HelpLinE number..8597241288
Radhika11KoVai Loan App CUSTOMER. care HelpLinE n
Views : 6287 Replies : 5
Gold POCKET LOAN APP Customer Care helpline Number 8597241288
PaylGold POCKET LOAN APP Customer Care helpl
Views : 5674 Replies : 1
Tyra
aaanf14Tyra
Views : 6238 Replies : 35
Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
fadz84Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
Views : 29626 Replies : 216
Kes Rogol & Bunuh Budak 5 Tahun Oleh Ayah Angkat Berumur 66 Tahun. Suami Isteri Dah Direman.
ainiz81Kes Rogol & Bunuh Budak 5 Tahun Oleh Aya
Views : 9304 Replies : 181
TENDER TERPILIH..... Bunga-bunga Cinta Rasuah Madani telah berputik...
Perwira2022TENDER TERPILIH..... Bunga-bunga Cinta R
Views : 3914 Replies : 25
Mari Tepek Gif Picture V.7
tariMari Tepek Gif Picture V.7
Views : 73938 Replies : 2968
[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah aje, ilmu harian! VOL.7
ipes2[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah
Views : 103730 Replies : 2884

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

15-6-2024 07:12 AM GMT+8 , Processed in 0.058961 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list