CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
View: 54225|Reply: 782

"Aktif Buat S*** Dengan Orang Sama Sejak 3 Tahun Lepas,"-Akaun TikTok Dakwa Ira Kazar Dah Kahwin?

  [Copy link]
Post time 27-7-2022 08:55 PM | Show all posts |Read mode
Akaun TikTok yang menggunakan nama @Normabaru22 membuatkan ramai terkedu selepas memuat naik video memaparkan perbualan tentang Ira Kazar.


Dalam rakaman tersebut, individu tersebut mendakwa rekod perubatan Ira menunjukkan dia seorang yang aktif melakukan hubungan intim dengan orang yag sama.


Foto: IG




Dalam masa yang sama dia berharap agar wanita tersebut memang benar sudah berkahwin dan bukannya melakukan persetubuhan tanpa ikatan yang sah.


"Kejamnye sian puteri sarah," tulisnya sebagai kapsyen.







Di ruangan komen masing-masing terkejut dengan pendedahan tersebut.


Kata mereka tiada bukti dan jangan sewenang-wenangnya buat fitnah sebegitu kerana ia merupakan hal yang sangat serius.










Tambahan pula, rekod perubatan pesakit adalah amat sulit dan tak mungkin bocor begitu sahaja.


Dalam masa yang sama ada juga yang membuat spekulasi bukan-bukan.


Tidak dapat dipastikan sejauh mana kebenarannya.


Mungkin akaun tersebut hanya mahukan perhatian sahaja, tak gitu? -CARI
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 27-7-2022 08:58 PM | Show all posts
kelas akak normabahru.. tapi betul ke news ni?mcm pernah someone cite dulu... why eh makin lama annoying pulak puteri sarah ni..i tgk sheols mcm khloe kardashian dah, sanggup jadi doormat..
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2022 09:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Sila masuk kak norm
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2022 09:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah kenapa pulak irakaza ni ada rekod perubatan s***. Bukannya dia ni mangsa rogol ke apa nak check bagai
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2022 09:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Rekod dia nak check la tu kot ada sexually transmitted diseases ke, atau check pap smear.
Cuma ya la, patient confidentiality memang out kalau betul
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2022 09:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Boleh tau ke konek yg sama menusuk
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2022 09:29 PM From the mobile phone | Show all posts
kau jual kerang ke deknon smpai ada rekod perubatan faraj kau deknon?
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2022 09:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Ritu kan ada orang ckap neng tu ada std dulu….
Mungkin kena regularly checkup la
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 27-7-2022 09:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Puan normah dah jadi acik TikTok

Sanggup kena rejam fitnah Zina tanpa saksi ajnabi ke?
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2022 09:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Jelmaan normabahru versi tiktok ke ni?
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2022 09:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukan Kaka norm dah terkubur ke? Sebab ini kah????

Arwah nakal orangnya, moga dicucuri rahmat.
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2022 10:03 PM From the mobile phone | Show all posts
makadek: Boleh tau ke konek yg sama men ...

Aku pun terpikir soalan sama..
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2022 10:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Eh..kaka norma tik tok tuh kaka yg dh kena ban dr forum kah?
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2022 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Kaka norm x takut kena hangkut masuk balai  ka
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2022 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Gigihnya nak amik tau hal rumahtangga orang sampai siasat sana sini siap buat acc tiktok bagai lagi.
Gaya post tu mcm sengaja nak sakitkan hati PS secara halus.
Ayat acah2 caption kejamnya sian puteri sarah, motif plak nak kata gitu sedangkan taktau pun dgn sapa sipolan tu bersama?
Entah betul tidak pun taktau, doktor mana plak sesuka hati dedahkan maklumat pesakit nih?
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2022 10:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Macam2 hal orang korek pasal IK nie  heran camna medical record boleh dileak pada orang luar
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 27-7-2022 10:37 PM From the mobile phone | Show all posts
msdummy.2018 replied at 27-7-2022 10:06 PM
Eh..kaka norma tik tok tuh kaka yg dh kena ban dr forum kah?

Dh kene banned ea? Patut tk nmpak komen dia kt thread benang baru baru ni
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2022 10:38 PM From the mobile phone | Show all posts
codenamedream replied at 27-7-2022 09:54 PM
Bukan Kaka norm dah terkubur ke? Sebab ini kah????

Arwah nakal orangnya, moga dicucuri rahmat.

Awat kaka norm kena ban? Lama tak nampak kaka norm nie di forum.. meols ketinggalan keta lembu cam gini

Sesiapa yang Berani upload cerita gini tanpa bukti,  IK boleh  saman, nanges tak berlagu lepas tu
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2022 10:38 PM From the mobile phone | Show all posts
msdummy.2018 replied at 27-7-2022 10:06 PM
Eh..kaka norma tik tok tuh kaka yg dh kena ban dr forum kah?

Dh kene banned ea? Patut tk nmpak komen dia kt thread baru baru ni
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2022 10:42 PM | Show all posts
makadek replied at 27-7-2022 09:29 PM
Boleh tau ke konek yg sama menusuk

maybe dalam report perubatan tu, sheols declare sebagi pernah having sex with the same person for 3 years agaknya.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

16-8-2022 03:32 AM GMT+8 , Processed in 0.088953 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list