CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 99199|Reply: 1991

Kisah figura kesayangan acik porem, Hanis Haizi dan husband beliau v68

   Close [Copy link]
Post time 27-7-2022 06:47 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by friedfishsoup at 14-8-2022 12:18 AM

Macam biasa pembukaan porum pasangan paling romantis di El Eh dengan kuin kepam kita mencemar duli dengan chenta hatinya



This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 27-7-2022 06:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Impian acik2 porum yang mengharapkan kepam busuk yang open table belanja dyna memang idok laaa.. Harus laa ketuk laki dyna lagi kannnnnn.. Namakan nak belanja memang taik hidung masin laa kepam dengan laki bifoti..

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2022 07:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Lubang hidung dia bkn hexagon nor square. They are triangle
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2022 07:11 PM | Show all posts

Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2022 07:29 PM From the mobile phone | Show all posts
friedfishsoup replied at 27-7-2022 07:11 PM

Soundtrack kaka Fried tak pernah mengecewakan!
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2022 07:33 PM From the mobile phone | Show all posts


Nak tambah gak gambar ni sebab terlalu lawak level edit kepam!!
Dah jadi alien


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2022 07:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Tek kepam sebesar kepala blekpar
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2022 07:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Dengan coli sengaja kasi nampak....so thrashy.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-7-2022 07:51 PM From the mobile phone | Show all posts
hagrid replied at 27-7-2022 07:33 PM
Nak tambah gak gambar ni sebab terlalu lawak level edit kepam!!
Dah jadi alien

Dah tau kontot macam pokok bonsai, pakai lagi dress kembang kiut kiut. Kesian dress tu. Bra hitam tu bukan premium botifool ke? Fashun disaster sangat tine ni pakai bra dgn pastel dress
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2022 07:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols speku sheols dah pakai the same bra one too many times, takde colour lain yg matching dgn dress pastel, tu yg despret pakai bra hitam. Ngamlah itu matchy matchy dgn laki cameroon dia tu
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2022 08:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Tgk video dia pakai spaghetti strap tu.. Ya ampun.. Gempa bumi dada... Ghisauuu kot melompat keluar. Nak tepek video pun xpandai
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2022 08:23 PM From the mobile phone | Show all posts
i rasa laki bifoti kakpam kawen ngn sheols so sheols boleh jaga heols bila dah tua nanti..
tgk pic atas tu pun laki bifoti kakpam npk berumur
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2022 08:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Lah tek dia lagi besar dari muka laki...ish ish ish
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2022 08:53 PM From the mobile phone | Show all posts
hagrid replied at 27-7-2022 07:33 PM
Nak tambah gak gambar ni sebab terlalu lawak level edit kepam!!
Dah jadi alien

Mcm character dlm movie Corpse Bride pun ada

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2022 08:57 PM From the mobile phone | Show all posts
SelakLangsir replied at 27-7-2022 07:05 PM
Lubang hidung dia bkn hexagon nor square. They are triangle

bila perati lelama ada betulnya bentuk triangle..sebijik bentuk nasik lemak tetek 2 hengget yg dik budder ratibkan
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2022 09:03 PM From the mobile phone | Show all posts
hagrid replied at 27-7-2022 07:33 PM
Nak tambah gak gambar ni sebab terlalu lawak level edit kepam!!
Dah jadi alien

alien nation ke kepam ni apsal sebijik cam alien..u truly a joker la pam..suma benda bleh buatkan acik porem gelak sambil geleng kepala sbb memang merepek
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-7-2022 09:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Depa ni makan je semua poultry and meat eh? Siap makan meatball semua. Halal haram tolak tepi sbb kat el eh kot
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-7-2022 09:22 PM From the mobile phone | Show all posts
800214 replied at 27-7-2022 08:21 PM
Tgk video dia pakai spaghetti strap tu.. Ya ampun.. Gempa bumi dada... Ghisauuu kot melompat keluar. ...

Besar betul areola kepam.. Pakai bra salah pulak tu.. Melantun2 betik benyek dia

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2022 09:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by MsAzr at 27-7-2022 10:44 PM

Bangganya kakpam
Gi shopping tapi tak tayang paperbag pon
Lupa kot nak bawak extra dari rumah
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2022 09:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by MsAzr at 27-7-2022 10:44 PM

Iol tgk fyda beli asian food dari kedai biasa ja ada yg dia order dgn seller yg pasti bukan dgn kepam la
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-10-2022 01:55 PM GMT+8 , Processed in 0.090120 second(s), 24 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list