CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 1465|Reply: 12

'Detik Magis Melahirkan Talita Love' - Raja Ilya Timang Baby Girl!

  [Copy link]
Post time 2-7-2022 03:31 PM | Show all posts |Read mode
Pelakon Raja Ilya  yang selamat melahirkan bayi perempuan, Talita Love di sebuah pusat perubatan di Australia pada Jumaat menggambarkan ia bagai satu keajaiban.








Ilya, 37, turut memberitahu dia bagaikan tidak percaya dirinya kini sudah bergelar ibu selepas tiga tahun mendirikan rumah tangga.


"Syukur bayi perempuan kami selamat dilahirkan. Saya merasai satu keajaiban, detik magis melahirkan Talita Love.






Foto: IG Talita






“Saya menangis menyambut kelahiran anak kami. Masih rasa terkejut bergelar ibu.


“Tidak sabar rasanya hendak balik Malaysia bersama bayi kami tahun hadapan,” ujarnya.







Foto: IG Talita




Dalam masa sama, Ilya turut membuka akaun Instagram untuk anaknya itu dengan nama akaun @talitalovegarrett.




Sumber: mStar
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-7-2022 06:19 PM | Show all posts
tahniah... pinkish2 babynya... cumanya harap2 surut la bengkak muka si acik ramilah... dah macam IT la pulak... jangan topap dah botox ke filler lepasni... maintain je dengan sedia ada... lawakan anak pulak...
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2022 07:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah walaupun video sesi nikoh terdelete sampai ke saat ni manjang trobek kawen sivil sajorh..btw awat muka ang cam apam ni milah??aku peknen 3 kali takdaq muka srupa apom bangkit ni
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2022 07:08 PM From the mobile phone | Show all posts
benang dh ada
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2022 07:15 PM | Show all posts
dudaberhias replied at 2-7-2022 06:19 PM
tahniah... pinkish2 babynya... cumanya harap2 surut la bengkak muka si acik ramilah... dah macam IT  ...

good advice kaka duda
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2022 10:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah kak ramilah dan syuben.
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2022 10:07 PM From the mobile phone | Show all posts
dulu2 kan
kalau buka double benang kena tegur kan..

@AceHand
tapi mod cari buka double benang
kena potong tak credit

hihi
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 08:59 AM | Show all posts
ni haaaa confirm la jah donkey nnt ni..bilal tumpuk2..nk tunjuk muka pon segan..acik remilah ni elok je menayang serata alam..dh la tok laki kokesen(even campur but yeah..still)pastu dok obersea..siap pekej ank pinkish..meanwhile jah?nk migrate ke ereb pon tertangguh2 kohkohkoh..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-7-2022 09:00 AM | Show all posts
ni haaaa confirm la jah donkey nnt ni..bilal tumpuk2..nk tunjuk muka pon segan..acik remilah ni elok je menayang serata alam..dh la tok laki kokesen(even campur but yeah..still)pastu dok obersea..siap pekej ank pinkish..meanwhile jah?nk migrate ke ereb pon tertangguh2 kohkohkoh..
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 09:18 AM | Show all posts
tahniah kaka remilah begummm & shuben paderi convert!! Lawa anak sheols...nanti boleh berlakon marvel ye dah besar nanti dik... sian hajat amma kau tak kesampaian..
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 09:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Eyy. Comey nye anak
Kecik2 hidung terletak sudah.

Confirm lawa nie
Congratulations parents
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 12:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Comel. Besar mesti cantik
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 08:11 PM | Show all posts

Errr...

jepp replied at 2-7-2022 10:07 PM
dulu2 kan
kalau buka double benang kena tegur kan..

[AceHand SPECTaceLAR]

Dia worang punya pangkat tinggi wooo...


Jizzz... Klong! Klong!

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-9-2022 07:08 AM GMT+8 , Processed in 0.086565 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list