CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 1348|Reply: 15

Budak 5 Tahun Dibunuh Abang Tiri, Mayat Dicampak Ke Sungai

[Copy link]
Post time 1-7-2022 07:32 PM | Show all posts |Read mode
Kanak-kanak berusia lima tahun maut dibunuh abang tirinya dengan kejam sebelum mayatnya dicampak ke sungai.


Ekoran kejadian, mahkamah menjatuhkan hukuman penjara seumur hidup terhadap seorang remaja di Britain selepas Craig Mulligan, 14, didapati bersalah membunuh Logan Mwangi, lapor Daily Star semalam.




Foto: South West Police/BBC




Mulligan didedahkan sebagai salah seorang pelaku utama pembunuhan kejam Mwangi. Pembunuhan itu dilakukan bersama ibu tirinya Angharad Williamson, 31, dan bapanya sendiri John ‘Jay’ Cole, 40.


Mulligan menyebabkan kecederaan serius terhadap Mwangi sebelum membuang mayat mangsa ke dalam sungai.


Polis menemui mayat Mwangi di Sungai Ogmore, Wales Selatan pada 31 Julai tahun lalu. Mangsa ditemui dengan 56 kesan luka dan lebam pada badannya di samping kecederaan dalaman lain.




Foto: BBC




Sebelum pembunuhan, tanda-tanda kejahatan Mulligan dilihat dengan jelas oleh keluarga angkatnya.


Selama lapan minggu pada bulan Jun dan Julai 2021, Mulligan tinggal dalam jagaan ibu bapa angkat yang berkata, mereka tidak dapat mengawal tingkah laku menakutkannya.


Mulligan mempunyai sejarah melakukan serangan kejam ke atas anak kecil, orang dewasa dan haiwan. Dia menggunakan latihannya dalam seni mempertahankan diri untuk menyakiti mangsa dengan teruk.


Pada akhir perbicaraan semalam, Mulligan dan ibu bapanya dijatuhi hukuman penjara seumur hidup dengan tempoh minimum 15 tahun.




Sumber: Kosmo
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-7-2022 07:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Harap2 betul2 seumur hidup kau dok dalam penjara.
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2022 07:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Wow...gila.lah
Mmg dilahirkan sebagai.pembuli n pembunuh ke apa
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2022 08:12 PM | Show all posts
dah mcm ala2 kdrama tajuk Mouse.
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2022 09:17 PM | Show all posts
bangsa etis



Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2022 09:20 PM From the mobile phone | Show all posts
x terkata apa
sgt kejam dan mak mangsa blh join sekali bunuh anak dia, xleh brained btl
Moga dok aje dlm tu x keluar2
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2022 09:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa mak dia join jgk skali. Allahuuh. Apa motif
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2022 09:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Ciri2 psychopath ni.... harap jangan dilepaskan langsung
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-7-2022 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Suchi at 1-7-2022 09:45 PM

Tak paham kenapa mak budak ni tu pun join sekali apakah ko pun takut ngan ank tiri ko tu ker?
Sian si adik tu dorang ni kerasukan ke apa?
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2022 12:05 AM | Show all posts
makin lama makin ramai manusia bermasalah mental...
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 02:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Nanti umur dia 29 dia kuar jel, jgn lak dia p balas dendam kt keluarga angkat dia pulak
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 12:56 PM From the mobile phone | Show all posts
mejaputih replied at 1-7-2022 08:12 PM
dah mcm ala2 kdrama tajuk Mouse.


Ye sedari kecik DH tunjuk ciri2 physco..patut dikurung sendirian, jgn bercampur dgn masyarakat.. mula2 ahli keluarga..esok2 org luar pulak..

Cite Tu den suka jugak..cuma terlalu byk plot twists Dan agak kelembapan juga jln ceritanya..

Baru2 ni den Lyn satu cite Korea juga 'class of lies'.. cite ni den rs best juga, PSL manipulator n narcissist pun Ada kut..n cite die den rs xde plot twist..cuma biasalah..semua cite xkire Msia ke Indon ke hatta Korea western..mesti Ada Bab shot bhgn muka lama2..kdg Okla..kdg..ya rabbi..awat nk tunjuk muka lama bebeno..ingt ko cantik/hensem sgt..menyampah den.. tunjuk  reaksi muka 1 saat pun DH ok..susah BTL nk tgk cite yg xde tunjuk muka lama2..
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 04:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Goodluckdontcry replied at 3-7-2022 12:56 PM
Ye sedari kecik DH tunjuk ciri2 physco..patut dikurung sendirian, jgn bercampur dgn masyarakat.. m ...

Hahaha oo ada nmpk citer tu kat tv ingat ke citer budak2 kelas..hihi..tq for recommendation. Nnt iols nk start tgk.
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 05:01 PM From the mobile phone | Show all posts
adik tiri,ibu tiri ,bapak sendiri, ibu bapa angkat,  confused ai dibuatnya
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 05:17 PM From the mobile phone | Show all posts
mejaputih replied at 3-7-2022 04:55 PM
Hahaha oo ada nmpk citer tu kat tv ingat ke citer budak2 kelas..hihi..tq for recommendation. Nnt i ...

Die mmg cite budak2 sekolah..tp ala2 bdk2 Sekarang..advance segala segi....

BG den..bestla juga..tp klu uols rs xbest..huhuhu ape blh buat..taste xsama uols..
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 06:03 PM From the mobile phone | Show all posts
sumpahan vecna...  
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-9-2022 03:34 PM GMT+8 , Processed in 0.251525 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list