CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 3926|Reply: 30

Kematian Tragis Pelakon Porno, Mayat Telanjang Diikat Di Pokok Dalam Hutan Terpencil

[Copy link]
Post time 30-6-2022 11:13 AM | Show all posts |Read mode
Pelakon porno Jepun Rina Arano ditemukan mati dalam keadaan bogel dan diikat pada sebatang pokok di hutan terpencil, menurut polis.


Mayat wanita itu dikesan di Wilayah Ibaraki, selepas dia hilang pada 5 Jun lalu.


Polis sedang menyiasat seorang suspek, Hiroyuki Sanpei yang dikatakan telah berhubung dengan mangsa sebelum dia hilang.


Foto: Daily Star




Sanpei, dari Minamiashigara, Wilayah Kanagawa, telah ditahan minggu lalu kerana disyaki menculik dan mengurung Arano.


Difahamkan, lelaki itu bertemu dengan Arano pada 5 Jun lalu di Stesen Mito di Ibaraki Prefecture selepas berbalas mesej menerusi Twitter.


Menurut polis, suspek menjemput Arano sebelum memandu ke vila miliknya di Hitachiota.


Sanpei menafikan dakwaan itu, menjelaskan bahawa dia membawa Arano ke vila tersebut dan kemudiannya menghantar wanita itu ke sebuah kedai berdekatan.


Sampei memberitahu polis dia tidak pasti ke mana Arano pergi, namun jawapan itu diragui kerana telefon bimbit mangsa ditemui di dalam rumahnya, menurut Japan Today.


Penyiasat percaya bahawa lelaki berusia 33 tahun itu membuang mayatnya di tempat yang tidak kelihatan, di cerun kira-kira enam meter di bawah jalan hutan berhampiran vila Sanpei.


Sebahagian daripada bahagian atas badan pelakon berusia 23 tahun itu telah reput, tetapi tiada kecederaan luaran yang ketara pada badan.


Arano, seorang penduduk Wad Bunkyo, Tokyo, dilaporkan hilang oleh keluarganya pada 8 Jun.


Dilahirkan pada 1999 dan berasal dari Tokyo, dia sebelum ini banyak terlibat dalam projek tertentu sebagai model dan turut berkecimpung dalam pembikinan filem dewasa.


Menurut kenyataan polis yang diterbitkan oleh The Sun: “Rina Arano diikat pada pokok tanpa pakaian dan sudah hampir dua minggu meninggal dunia.


“Kami masih berusaha untuk mengenal pasti punca kematian.


Laporan itu menambah bahawa bedah siasat yang dikeluarkan pada 21 Jun menunjukkan Arano mengalami patah tulang hyoid iaitu tulang di leher yang menyokong lidah. -CARI


Sumber: mStar/ Daily Star
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-6-2022 11:19 AM | Show all posts
Kalau nak tau, patah tulang hyoid adalah salah satu tanda seseorang tu kena cekik. Takziah sis
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 12:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Entah la...
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 12:10 PM | Show all posts
dodolgemok replied at 30-6-2022 11:19 AM
Kalau nak tau, patah tulang hyoid adalah salah satu tanda seseorang tu kena cekik. Takziah sis

Ooo macam tu.
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 12:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Sampei memberitahu polis tu yang tak menahan tu
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 12:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Kejamnya dia dicekik  dulu ke atau dicekik masa tgh kena ikat tu?

Tak kisah la dia pelakon prono ke apa nyawa setiap orang bernilai
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 12:33 PM | Show all posts
motif dia bunuh apesal?? tak dapat rogol ka
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 12:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian ..kena kurung.. mesti mendiang takut ..tapi tak boleh lari..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-6-2022 12:45 PM | Show all posts
Apalah yang dimarahkan sangat dek pelaku sampai sanggup bertindak macam tu.  Dah ler kat Jepun jarang ada kes2 macam tu.
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 12:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Mental kot ni sampai gigih ikat kat pokok, dengan takde pakaian. Dan maybe dia tersinggung over something tu ditayang nya body mangsa sebegitu. Aku lagi dominant kekdahnya.
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 12:54 PM | Show all posts
Adakah BDSM gone wrong?
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 12:57 PM | Show all posts
Boleh jadi juga kes seks ganas gone wrong lah atau medical termnya dipanggil sexual asphyxia di mana seseorang tu mendapat orgasm ketika hampir2 putus nafas, dan patut ada safe mechanism utk putuskan wayar/tali yg menjerut lehernya tu, tpi kalau safe mechanism tu gagal, maka matilah kena jerut. Ini spekulasi jahhh, moga baik2 lah hendaknya.
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 01:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Artemesiaa replied at 30-6-2022 12:45 PM
Apalah yang dimarahkan sangat dek pelaku sampai sanggup bertindak macam tu.  Dah ler kat Jepun jaran ...

Macam mana kau tau jarang2 berlaku sis?
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 01:57 PM | Show all posts
@sekngucing ni yang mana ni?
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 02:02 PM | Show all posts
asdan kaki porno jepun...

Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 02:04 PM | Show all posts
pooh~key replied at 30-6-2022 01:56 PM
Macam mana kau tau jarang2 berlaku sis?

Kat Jepun jarang berlakunya kes jenayah berat macam tu.  Kes kecik2 macam kes hilang beskal pun dah kecoh polis siasat sampai dapat liputan luas ini kan kes macam tu.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-6-2022 02:07 PM | Show all posts
walaupun negara jepun maju, tetapi masyarakat mereka tidak menghormati wanita...wanita dijadikan alat pemuas nafsu aje...
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 02:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Bdsm kot. Sampai ikat2 kat pokok dalam keadaan bogel. Suspek kepuasan tengok mangsa mati dalam keadaan meronta2 tapi bogel
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 02:47 PM | Show all posts
kesiannya mangsa
moga ada keadilan buat dia
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 03:11 PM From the mobile phone | Show all posts
dodolgemok replied at 30-6-2022 12:57 PM
Boleh jadi juga kes seks ganas gone wrong lah atau medical termnya dipanggil sexual asphyxia di mana ...

Tetiberr teringat kes norita sis........ last person still live happily ever after
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-9-2022 10:09 PM GMT+8 , Processed in 2.880828 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list