CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
View: 107392|Reply: 1989

Hanis Haizi Amougou mendiva di El Eh v67

     Close [Copy link]
Post time 26-6-2022 12:52 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by AKAZ85 at 26-6-2022 12:58 PM

Dah ade ke belum yang buka.. Kalau belum meh meols rasmikan pembukaan rumah baru peniaga kedai acheh paling berjaya di el eh dengan gambo kak pam berselpi dengan CEO terpaling merangkap Mr. Amougou




This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 26-6-2022 01:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Seriusly kakpam overnite umh dyna?
Dah la dia sound ank dyna tu.. you must learn your culture gituuhhh
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-6-2022 01:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Dyna hati2 sikit kepam dah start tido rumah tu.. Mula2 tido kat umah.. Kang dia caras laki ko pulak.. Sejarah kepam pon bukan elok sangat masa masih jadi isteri org dulu
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2022 02:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Uols perasan tak dalam video wives of eleh tu, masa kepam nak hulur phone bagi kat sape tah, lemak bawah lengan dia bergoyang2 eww
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2022 04:30 PM From the mobile phone | Show all posts
AKAZ85 replied at 26-6-2022 01:48 PM
Dyna hati2 sikit kepam dah start tido rumah tu.. Mula2 tido kat umah.. Kang dia caras laki ko pulak. ...

Tu laa semangat kepam dok rekod laki dyna
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2022 04:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Rsnya dia tgur anak fida yg mcm chinese look tp accent english bergulung.. ckp mlayu jela mcm dyna n fida sedap ja bunyi.n dia asyik dok rakam muka si laki fida tu je , laki tu xsalah bukan org US..
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2022 04:41 PM From the mobile phone | Show all posts
pearl.silver replied at 26-6-2022 04:30 PM
Tu laa semangat kepam dok rekod laki dyna

Rsnya dia tgur anak fida yg mcm chinese look tp accent english bergulung.. ckp mlayu jela mcm dyna n fida sedap ja bunyi.n dia asyik dok rakam muka si laki fida tu je , laki tu xsalah bukan org US..Laki dyna yg US tinggi pkai spek
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2022 05:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Badder sindir kepam ke tu

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 26-6-2022 05:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Boleh add denyut to list of kepam's names

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2022 05:34 PM From the mobile phone | Show all posts
pearl.silver replied at 26-6-2022 01:08 PM
Seriusly kakpam overnite umh dyna?
Dah la dia sound ank dyna tu.. you must learn your culture gituuh ...

bukan anak dyna..yang sorang lagi tu..
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2022 06:16 PM From the mobile phone | Show all posts
gold_teeth replied at 26-6-2022 04:41 PM
Rsnya dia tgur anak fida yg mcm chinese look tp accent english bergulung.. ckp mlayu jela mcm dyna n ...

rasanya husband fida tu Mexican. hari tu kakpam ada letak kat igs dia. sheols letak husband sheols black, husband dyna american & husband fida mexican
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2022 06:26 PM From the mobile phone | Show all posts
gold_teeth replied at 26-6-2022 04:41 PM
Rsnya dia tgur anak fida yg mcm chinese look tp accent english bergulung.. ckp mlayu jela mcm dyna n ...

I ada kawan kerja merakam ja time orang karaoke. Seriously annoying gila. Kita nak enjoy the moment put the phone down boleh tak
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-6-2022 06:35 PM From the mobile phone | Show all posts


Nampak budder post benda ni.. Budder pregnant ke sekarang? Berlumba2 laa dengan akak berdenyut dia ye...

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2022 06:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Kepam pny laki tu makan2 kat rumah org baru nmpk happy.
Kalu dgn pam je asyik chommmm jah muka
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2022 06:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Gemuknya pam gmbar atas tu i rasa lg gemuk dari masa dia dgn jali
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2022 07:11 PM From the mobile phone | Show all posts
miracle_forever replied at 26-6-2022 06:16 PM
rasanya husband fida tu Mexican. hari tu kakpam ada letak kat igs dia. sheols letak husband sheols ...

Yes mexican . I confirm latin tp lupa mexico/ spain sbab laki fida tu putih.. mexico mcm slalu kulit coklat biasa kan? Hahahhaa rsnyalah n xtinggi2 sgt.. tp btol la US- mexico dekat je
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 26-6-2022 07:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Asek menumpang makan umah org je...kakpam bila nk buat makan2 kat dungeon?oh lupa...rumah sewa ade housemate mana bole jemput org hihiks
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2022 07:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Check in condo kepam. Kepam tak malu overnight kat rumah org. Iols pun ada kawan baik. Iols baik dgn kawan tu, plus husband dia skali. Tapi tak tergamak nk overnight kat rumah org lain lagi2 after kawin. Baik iols balik rumah kelamin iols boleh pakai sexy2 and gomol encik suami tanpa perlu peduli org lain
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2022 07:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Lain eh hidung die kt ig org
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2022 07:42 PM From the mobile phone | Show all posts
funkydiv4 replied at 26-6-2022 05:06 PM
Boleh add denyut to list of kepam's names

Si denyut n rakan2 tu merangkap family ke haha
Klo btol la kak pam
Comey je nama kepam denyut
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

16-8-2022 02:37 AM GMT+8 , Processed in 0.097249 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list