CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 2409|Reply: 6

"Saya Dituduh Menari Bogel..." Akaun TikTok Imran Bard Kena Sekat

[Copy link]
Post time 15-6-2022 03:54 PM | Show all posts |Read mode
Sumber IG


Pempengaruh media sosial, Imran Bard memaklumkan dia mungkin kehilangan akaun TikTok yang menjadi periuk nasinya gara-gara ada pihak tidak bertanggungjawab melaporkan empat buah video didakwa melanggar garis panduan komuniti.



Imran menerusi Twitter memaklumkan perkara itu bukanlah kali pertama berlaku tetapi sudah beberapa kali terjadi sedangkan segala kandungan yang dimuat naik tidak memaparkan perbuatan tidak senonoh.





"eriuk nasi I bakal ditutup. Saya dituduh menari bogel dan melakukan aksi diluar tabii walhal saya takde teteq nak di show off."



"Dah banyak kali kena padahal saya cuma plywood hidup je yang cuba menari di TikTok," tulisnya.



Pemilik nama sebenar Muhammad Al Imran Badaruddin yang baru berusia 21 tahun itu mulai dikenali menerusi dialog 'ghisau ghisau' apabila selebriti popular tanah air menggunakan dialog

sama untuk video mereka.



  



Dia mengumpul peminat tersendiri yang gemar menonton kandungan komedi bersahaja yang dipaparkannya.



Rata-rata, ramai yang berharap agar pemuda itu akan terus menghasilkan 'content' menghiburkan walaupun dia terpaksa berulang-kali membuka akaun baru.



Malahan, ada juga yang berkata individu yang melaporkan video tersebut kerana kononnya melanggar garis panduan didakwa dengki dan iri hati atas kejayaan yang dikecapi oleh Imran.


















Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-6-2022 04:26 PM From the mobile phone | Show all posts
tah sapa2 la bebudak duk follow jadikan idola..asal boleh je buat video merapu sikit, guna ayat acah savage sikit dah boleh angkat diri jadi influencer..oh, dunia!
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2022 05:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Si imran ni buat masa ni aku rasa ok lagi la, potpet2 kepochi gitu2 je.. xde aneh2 sangat. At least bertiang-tiang lagi baik dari si hantu gigi senyum lebar or si kaki prank nazhan ape ntah namanya tu
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2022 08:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Ntah masa bilanya yg dia bogel tuh..karut btol!
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2022 11:58 PM | Show all posts
aku klu tgk video2 dia.. mesti terkekek2 gelak sorg2. makcik mana ntah yg dia hangin sangat. kesian pulak aku kat makciktu kena hanum2 manja dgn si imran ni
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 02:45 PM | Show all posts
ok lagi dia ni tak lah menyakitkan hati sesapa or tunggang2 agama...
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 28-6-2022 11:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni layan jugak la content nye. Kelakar dan takleh la sampai over. Menari pun takde la menari ape sangat takde menonjol ape pun hahahaha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

27-5-2024 02:03 AM GMT+8 , Processed in 0.194213 second(s), 32 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list