CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123
Return to list New
Author: JulietTheOrange

Apekah makne perbualan ini?

[Copy link]
 Author| Post time 23-9-2010 10:53 AM | Show all posts
ko tergila2kannya sebab dia taste ko ler... kalo tak sure dgn selamba je ko leh lupakan dia...
DewaSeks Post at 23-9-2010 09:55


betul la..sikap n prangai dier yg slamber jer...
pastu aku suke badan dan ketinggian dier
sdapnyer...........
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-9-2010 11:16 AM | Show all posts
Ju, ko kene ingat satu bende, walaupun beliau menepati citarasa ko tapi belum tentu lagi dia jodoh yg telah ditentukan utk ko...

so, teruslah buka pintu ati ko utk org laen....
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2010 11:16 AM | Show all posts
Ju, ko kene ingat satu bende, walaupun beliau menepati citarasa ko tapi belum tentu lagi dia jodoh yg telah ditentukan utk ko...

so, teruslah buka pintu ati ko utk org laen....
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2010 11:16 AM | Show all posts
Ju, ko kene ingat satu bende, walaupun beliau menepati citarasa ko tapi belum tentu lagi dia jodoh yg telah ditentukan utk ko...

so, teruslah buka pintu ati ko utk org laen....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-9-2010 11:22 AM | Show all posts
adoi...dier punye excited, smpi 3 x ko soh aku bukak pintu?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-9-2010 11:25 AM | Show all posts
er..td ade org suggest soh wat bodo jer ek..jgn lyn ape pon yg die komen/post kat fb atau pape lg lah..
dh try wat cmtu...tp xleh la...tgn ni cam gatal jer...
rase kalu xreply pe yg die komen/post tu, cam ade samting yg ilang jer dlm diriku ini...pergh ayat...
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 23-9-2010 11:31 AM | Show all posts
teruk dah penyakit ko nih...

bawak2 ler pegi berubat...  aku serius nih... {:1_126:}  (aku kalau serius kene buntangkan mata).
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-9-2010 11:42 AM | Show all posts
kene gi berubat gak ker? {:1_126:} (aku kalu siyes pon aku buntang mate gak)
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 23-9-2010 11:42 AM | Show all posts
kene gi berubat gak ker? {:1_126:} (aku kalu siyes pon aku buntang mate gak)
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2010 11:45 AM | Show all posts
kalau sampai dabel posting sahih ler kene berubat...

kalau 3 x posting takpe...  ekekeke
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-9-2010 11:48 AM | Show all posts
wakakaka aku lak kene
masalahnyer aku dh pi berubat...
tukang ubat tu kate 'adik...bawak bersabar ye adik.. lelaki tu syg n suke kat adik. tp dier malu sbb ekonomi dier tak stabil. adik kene bg die sikit mase ok...'
aku pun dh wat solat istikharah, n muncul muke die dlm mmpi..
tp masalahnyer, mak aku ni soh aku kawen ngn mamat yg die rekemen ni
uwaaaaaaaaa aku xmauuuuu
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2010 11:56 AM | Show all posts
ko buat solat istikharah tu lagi 2 kali...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

21-6-2024 07:15 PM GMT+8 , Processed in 0.152747 second(s), 34 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list