CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

1234
Return to list New
Author: Rahah

[KBS2/Netflix 2022] CAFE MINAMDANG - Seo In Guk, Oh Yeon Seo

  [Copy link]
Post time 16-8-2022 01:29 AM | Show all posts
ep 15

aiiii  ..i dah rasa dah masa ep 1 tu , syak
prosecutor Cha tu yg pelik semacam kan....

haaaaa kang ....hmmmm.....siapa the real killer - Prosecutor Cha!!!!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-8-2022 01:33 AM | Show all posts
ep 16

wah jahat betul  Cha Da Woon tu...what a plot twist , i mean di akahir sekali then baru nampak penangan si prosecutor ini yg psychopath.

macam citer he's a pyschometric tu...just right under your nose tapi dalam drama ni sebab dah syak dia dah..so tak pe...
tapi memang jahat ye mamat ni...
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 01:34 AM | Show all posts
cha do woon adalah the vvip...itu...yg semue kita dok speculate sape....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-8-2022 09:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Rahah at 21-8-2022 09:43 AM

Cisss... tertipu dengan Prosecutor Cha... rupanya dia psychopath...

Padahal awal2 dah speku dia sebab hint komsanim... Choi Yeong Seop sebut masa jawab call tu... terlupa pulak pasal ni... aigoo...

Cehhh... iols percaya pulak dia baik... tertipuuuu...
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2022 04:37 PM | Show all posts
Ep 17

adoilaaa...baru division 7 tu tahu ye prosecutor Cha Do Won tu is a psychopath...

tapi ape ke hal plan tak menjadi....hahahaha

lawak lah.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-8-2022 09:45 PM From the mobile phone | Show all posts
mbhcsf replied at 23-8-2022 04:37 PM
Ep 17

adoilaaa...baru division 7 tu tahu ye prosecutor Cha Do Won tu is a psychopath...

Psychopath sama macam drama Mouse tu... semua percaya dia baik... padahal jahat... tapi drama ni lawak... tak rasa geram sangat... hahaha...

Team division 7 ni memang clumsy betul... detective yang nak selamatkan Jae Hui tu pun kena ikat...
Reply

Use magic Report

Follow Us
 Author| Post time 23-8-2022 09:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Prosecutor Cha ni tak perasan langsung ke tu bukan abang dia... kan tu Su Cheol... abang sendiri pun tak kenal... kelakar betul...
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2022 01:25 AM | Show all posts
ep 18

dah habiss

citer ni crime thriller tapi dia buat ala comedy , adoilaaa sebab  yes ade adegan yg ganaz juga tapi sebab dia buat watak Nam Ju Han tu lelawak sama juga naik dengan gang gang cafe minamdang tu maka hahaahahah'



well, Cha Da won...hmm mengena jugaklah.

kesian Auntie Im , pepenat jadi org suruhan , akhirnya mati cam tu je.

hehehe

so citer ni  okaylah bolehlah tengok  gegiler sae in guk yg stylish itu.

hahahahaha

kejam cha da Won tu cuma sebab dia make it obvious yg dia berada dalam semua plan depa and watak dia tu cam tu...so ...i tak lah ralat sangat macam he's psychometric...

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-8-2022 01:27 AM | Show all posts
plot dia simple and ade main plot lah, sub plot dia okaylah  tapi main plot dia yg best.
so okaylah writing ups of the drama nice.
see? good actor with a good plot and good organization of the narrative, okay je walaupun lelawak macam ni.
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2022 01:28 AM | Show all posts
setiap kali ade mission, hehe depa tulis ke jirisan to pray  hapelah bebudak ni
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-8-2022 09:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak tau nak kesian @ tak... Dah masuk jail baru Gu Tae Su jumpa omma dia... dia jadi macam tu sebab kena abused dengan appa dia masa kecil... lepastu Auntie Im selamatkan dia... berkawan pulak dengan Prosecutor Cha...

Finally settle jugak kes Prosecutor Cha & Gu Tae Su... lupa real name Gu Tae Su...
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2022 09:50 PM | Show all posts
Edited by mbhcsf at 26-8-2022 11:06 PM
Rahah replied at 24-8-2022 09:36 PM
Tak tau nak kesian @ tak... Dah masuk jail baru Gu Tae Su jumpa omma dia... dia jadi macam tu sebab  ...

oh Gu Tae Sue? tak payah kesian sebab dia memilih untuk diri dia dipergunakan untuk tujuan salah. Walaupun dah berkali kali  Officer Jang di Sin kat Crime Division tu dah advice  dia. .dia macam terhutang budi tahap tak leh  bincang nyer. Tapi disebabkan dialah juga i suspect Cha Do Won tu lebih kuat sebab dia macam nak tunjukkan yg bukan Cha Seong Won tu yg power sangat ...Cha Seong Won tu suke kat CEO lee tu kan hahaha...

Cafe Minamdang ni lebih tinggi rating daripada Link: Eat Love Kill...maknanya konsisten > 3 %
maksudnya best and entertaining dalam lawak lawak bodoh tu ade yg main plot horror murder actually. tapi i tak terasa stress sebab lawak.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-8-2022 10:46 PM From the mobile phone | Show all posts
mbhcsf replied at 25-8-2022 09:50 PM
oh Gu Tae Sue? tak payah kesian sebab dia memilih untuk diri dia dipergunakan untuk tujuan salah.  ...

Itulah... memang salah dia plus terhutang budi... just kesian la sebab dia dibesarkan dengan suasana yang jadikan dia murderer... kalau his mother yang ambil dia masa tu maybe la dia tak jadi jahat macam tu..  

I think bukan Cha Seong Won yang suka CEO Lee... cousin dia yang suka CEO Lee tu... cousin Prosecutor Cha jugak... yang selalu ikut dia tu... dia Director company entertainment... lupa nama company tu...
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2022 11:06 PM | Show all posts
Rahah replied at 26-8-2022 10:46 PM
Itulah... memang salah dia plus terhutang budi... just kesian la sebab dia dibesarkan dengan suasa ...

oh yess cousin Cha Do Won hahaha nasib baik mamat tu baik...hahaha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Hanis Haizi Misqueen, Babutam, Nwantiti V79
syitaeyqaHanis Haizi Misqueen, Babutam, Nwantiti
Views : 199723 Replies : 4690
upsr bocor versi murid, cikgu, bapak
jonedoeupsr bocor versi murid, cikgu, bapak
Views : 5516 Replies : 23
‘Banyak Peniaga Melayu Tiada Ilmu Penyediaan Makanan Bersih & Selamat’ – Chef Wan
YgBenar‘Banyak Peniaga Melayu Tiada Ilmu Penye
Views : 11862 Replies : 11
UK dilanda cuaca panas melampau 26 darjah celcius
YgBenarUK dilanda cuaca panas melampau 26 darja
Views : 11408 Replies : 10
Jangan Melangkawi Batas
riena3321Jangan Melangkawi Batas
Views : 19021 Replies : 56
Mohon hati2 ye adik2 PLKN nnti.. Mereka ada di mana2 ????????
chaconMohon hati2 ye adik2 PLKN nnti.. Mereka
Views : 2851 Replies : 10
Beza wasap status ikut level
chaconBeza wasap status ikut level
Views : 5041 Replies : 9
Baju Pengantin kembang Setaman
FARRAZOOLBaju Pengantin kembang Setaman
Views : 10822 Replies : 57
Oh ni lah dia sebabnya....
RalineOh ni lah dia sebabnya....
Views : 3631 Replies : 27
Kenapa Biri Biri Jalan Lambat?
XimKenapa Biri Biri Jalan Lambat?
Views : 21549 Replies : 62

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

17-6-2024 07:15 PM GMT+8 , Processed in 0.068315 second(s), 34 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list