CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
123Next
Return to list New
View: 6606|Reply: 47

Selepas 4 Kali, Perkahwinan Kelima Paling Bahagia- Bulan Kedua Kahwin, Natasha Hudson Puji Suami

  [Copy link]
Post time 27-5-2022 05:29 PM | Show all posts |Read mode
Natasha Hudson meluahkan rasa syukur kerana Allah mengurniakan sebuah perkahwinan yang paling ikhlas pernah dijalaninya.


Di Instagram, pelakon ini ada memuat naik satu posting khas buat suaminya, Muhammad Harits Jasmin.




Foto: IG




“Satu lagi bulan kita sayang. Selamat meraikan bulan kedua. Lama juga Tasha tunggu untuk kebahagiaan yang seikhlas ini. Dalam tak mencari itu, Yang Maha Esa pula memberi.


“Kesabaran itu memang banyak hikmahnya bukan. Terima kasih awak untuk setiap saat dalam hidup saya. Sejujurnya saya boleh saja menulis karangan yang tak tiada noktahnya untuk menggambarkan perjalanan kita ini.


“Kehebatan awak dan impak awak dalam hidup saya. Awak adalah indah dan tersangat indah.Jiwa awak indah. Saya sangat bersyukur. Semoga kita mencipta lebih banyak memori dan babak untuk dikongsi bersama semua orang,”katanya.






Foto: IG






Natasha juga berterima kasih  kepada semua pihak yang tidak berbelah bahagi mendoakan kebahagiaan dan kesejahteraannya bersama keluarga.


Natasha dan suami kelimanya itu berkahwin 27 Mac lepas dan majlis hanya dihadiri 10 orang saudara terdekat. -CARI
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 27-5-2022 05:36 PM | Show all posts
baru dua bulan tu Tasha

mudah2an madah indah ini cuma untuk suami ke5 ini saja ya

Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2022 07:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru 2 bulan

Jangan nanti repeat ayat sama untuk next marriage
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2022 07:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Untung jadi org cantik.
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2022 07:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Awal sgt lg kot
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2022 08:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Of course,

...dan boleh juga nanti,
selepas tujuh kali, perkahwinan kelapan paling  bahagia.

Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2022 08:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Org yg ghairah celebrate monthsary ni samada bbnu.. xpun tau xkan kekal lama sgt utk celebrate anniversary..
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2022 08:16 PM From the mobile phone | Show all posts
You need to reserve that comment, sissssss
Harap yang ni menjadik laaa bahagia nya sampai akhir hayat
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 27-5-2022 08:27 PM | Show all posts
aku rs.. ex, ex, ex, ex dia tu x jaga dia sebagaimana yg dia harapkan kot. mungkin x romantik mcm dia harapkan. atau br je kawen terus tunjuk perangai sebenarnya. tu yg utk skrg ni, dia rasa bahagia sangat.

aku doakan bukan dia saja.. kita semua bahagia sentiasa dgn pasangan kita
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2022 08:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Kentut masih wangi..
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2022 08:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Emmm, perkahwinan ni x janjikan kebahagiaan selamanya. Good luck!
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2022 08:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku mampu aminkan jer...sbb dia cakap yg baik2 dan tak sombong mcm seripah diva puk puk kelepuk
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2022 08:39 PM From the mobile phone | Show all posts
baikla...semoga kekal
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2022 08:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Nikah lima kali satu hal, dan jugak ah lima kali kenal ngan in laws berbeza yach.
Hadap macam macam perangai lepas tu ciao berambus nikah lagi.
Tak mau komen banyak sangat takot next time dia jadik sister in law i.
At least tak sondol laki orang yach
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2022 08:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga terus bahagia... insyaallah
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2022 09:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Knp dia tak jaga penampilan somi dia, mcm gelandangan. Bglah laki tu pakai baju ikut size. Ni dah terheret dah..
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 27-5-2022 09:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Pic background hitam nmpk laki tu mcm besar sedap orgnya

Tp tgk pic lain nmpk kurus halus je

Anyway the most erotic with kahh

Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2022 10:11 PM | Show all posts
budak surfer beach boy
gitula imej serabai depa
cantik anak dara dia dgn ex dia datuk tu
family exke-3 tu mmg kulit hitam manis
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2022 10:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Anak cantik tp syg tak mbesar dgn ibu. Anak2 dia ada mak tiri ke?
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2022 10:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Anak yang sulung tu kan rapat dgn ervinna?

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-8-2022 06:00 PM GMT+8 , Processed in 0.088502 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list