CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 5523|Reply: 34

"Janda Paling Ku Tunggu,"- Bekas Kekasih Tunggu Masa Nak Kahwin Sera, Sedia Jadi Pengganti Shuk

  [Copy link]
Post time 25-5-2022 05:50 PM | Show all posts |Read mode
Sampai sekarang status rumah tangga Shuk Shar dan Sera masih menjadi tanda tanya.


Dah cerai ke belum cerai ke hanya mereka berdua yang tahu.


Baru-baru ini ada sebuah video tular di TikTok, memaparkan Sera dikatakan keluar dating dengan seorang jejaka.


Foto: IG




Difahamkan jejaka berkenaan merupakan bekas kekasihnya.


Dlam video berkenaan, dia juga memberitahu sedang menunggu Sera dan sanggup menjadi pengganti suaminya.


"Janda yang paling ku nantikan, Ex paling gilak. Walau ex tetap sayang, kita kawan balik samapi kahwin ok," tulisnya.







Di ruangan komen ramai yang terkejut melihat kemesraan mereka berdua.


Malah ramai juga memberi restu sekiranya mereka bersatu.





Kalau itu yang buat bahagia, apa salahnya tak gitu? Cuma kalau salah satu gimik marketing lagi tak tahulah pula kan. -CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-5-2022 07:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Janda birah
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2022 08:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Uihhh... Janda banyak duit lain mcm prNgai
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2022 08:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Erkkk.. Ok.
Kawin la lepas tu jangan meroyan dah sebab laki ko bukan retis
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2022 08:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Content jer ni....account created utk post video ex shuk jer...terdesak sangat nak naikkan nama..
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2022 09:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Macam tak semenggah je laki tu...
Perempuan ni jenis mengelupur la...step by step la sis...
Intan dulu tak ada pun buat cheap marketing...
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2022 09:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Bodoh ppuan jelek
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2022 10:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Murah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-5-2022 10:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Alahai xclassynyaa
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2022 11:53 PM From the mobile phone | Show all posts
So cringey.
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2022 01:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Selekeh comot bontot kepeng je
Sah tak emsem
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2022 11:04 AM | Show all posts
low class betul pompuan desperate macam ni demi nak tarik perhatian suami..
padan la laki kau payah betul nak tinggalkan skandalnya tu..
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2022 11:22 AM From the mobile phone | Show all posts
eiiyuuwww.. low class la janda ni.. chill skit x boleh kee..
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2022 02:39 PM | Show all posts
ngantuknya....nguapan skala 10
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2022 02:41 PM From the mobile phone | Show all posts
rupa dahla takde dan below par, cuba jadi perempuan yg menyenangkan.
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2022 03:05 PM | Show all posts
alaaaa x hbes lg. desperate sgt mkcik sorg ni.. scandal pon kecoh, berpisah pon kecoh ni da nk ade pngganti pon x hbes lg.. apoooo
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-5-2022 03:15 PM From the mobile phone | Show all posts
laki tu kaya ke miskin? kalau miskin tak payah la
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2022 03:16 PM | Show all posts
dah janda ke? cuba bawak2 bertenang post pasal laki or lelaki. Kecoh arrr
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2022 03:21 PM | Show all posts
kosser lah..
janda yg lawa2 mcm kaka ratu, gee latip, jena jen, ritrude pun tak hadap nak buat content gini...
tapi yerla kan.. sbb minah ni tak lawa, tu pasal peel low class...
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2022 03:40 PM | Show all posts
Benda ni Sera oiiii...
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-2-2023 01:05 AM GMT+8 , Processed in 0.108055 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list