CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: xyla73

[SBS/viu] Why Her? (Seo Hyun Jin, Hwang In Yeop)

  [Copy link]
Post time 17-7-2022 05:44 AM From the mobile phone | Show all posts
semoga ada laaa hepi ending utk soojae..nampak cm da nak give up tu..betul r kata dia Masa dlm toilet haritu .lepas satu...satu lg masalah...mmg patut dia rasa marah kat her own life....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-7-2022 06:55 AM From the mobile phone | Show all posts
rukia2 replied at 17-7-2022 05:44 AM
semoga ada laaa hepi ending utk soojae..nampak cm da nak give up tu..betul r kata dia Masa dlm toile ...

Patut la tajuk cerita ni 'Why Her?' kan.
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2022 07:08 AM From the mobile phone | Show all posts
mbhcsf replied at 17-7-2022 02:41 AM
Ep 13 and !4

well semua dah tahu dah apa jadi and yesss  SK partners tu that guy yg sebelahi Direct ...

So, mmg betul la chairman choi tu ngan park soo young. Pergh.
Patut la dia simpan result dna tu. Mmg dia pula orgnya. So, mmg dia la tu yg arahkan hong seok pal pgi bunuh park so young?

Hrp2 soo jae bleh expose kejahatan chairman choi lps ni. Tp tu la, semua yg jdi, chairman choi bagi arahan je, tp org lain yg settle kan. Mcm mana la soo jae nak kaitkan nnti ni kan.
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2022 07:09 AM From the mobile phone | Show all posts
mbhcsf replied at 17-7-2022 02:41 AM
Ep 13 and !4

well semua dah tahu dah apa jadi and yesss  SK partners tu that guy yg sebelahi Direct ...

Scene soo jae n jaeyi tu, mengingatkan aku kat scene Soo ryeon n minseola dlm cerita penthouse. Ada persamaan sket.
Kesian sgt kat watak dorg.

Hrp2 watak Soo Jae tak berakhir mcm watak Soo Ryeon la.
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2022 04:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Prof baek tu tau yg na jung tu adik gong chan kan. N dia tau jgk na jung tu ada tlg eunsoo masa kejadian tu.

Tp napa pula dia mcm suru soo jae give up je masa jdi peguam gong chan?
Ke sbb pengaruh chairman choi tu?
So, mcm sia2 je klu soo jae berusaha nak bela gong chan? Mmg xde harapan leh menang?

Mcm tu ke?


Sian pula. Sian kat gong chan. Sian kat soo jae, sbb masa tu dia betul2 berusaha nak pastikan client dia yg tak bersalah tu menang n dpt keadilan.
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2022 05:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Soo jae mmg nak siasat balik psl kes najung tu kan. Ingtkan dia xnak peduli dah. Mungkin dia rasa bersalah sbb x bjaya pertahankan gong chan 10 thn lps. Skrg ni lak, dia lebih berani n berkeyakinan nak selesaikan apa yg terjadi dlu.
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2022 07:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Lelaki bertatu tu secretary ha pula.
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2022 08:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Jap lgi bru tgk ep 13.
Sakit hati tgk dugaan soo jae btimpa timpa. Kesian kat dia.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-7-2022 09:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by hijau88 at 17-7-2022 09:03 PM

Patut la director baek tak buat apa2 masa kes gong chan. Even eun soo pun dah cedera pun, dia diam jek.

Sbb bfore tu, dia pun ada terlibat ngan 1 kes smpi tpaksa merayu kat chairman choi (masa tu jdi pendakwaraya) spy lepaskan dia.

Terpaksa bertabah tak buat apa2 wpun tau gong chan x bersalah, n tau sepa pelaku yg buat kat na jung n eun soo...
Smpi yoon se pil jdi org berpengaruh n kaya bru la dorg bertindak.

Tp sepa la tak marah kan bila tau hal sbnr. Mmg soo jae n gong chan marah la.
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2022 09:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Klu la director baek bgtau dr awal psl hal tu. Xde la Soo Jae terjerat ngan juwan hauk tu.

Geram lak aku tgk.
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2022 07:25 AM | Show all posts
Edited by mbhcsf at 18-7-2022 08:53 AM
hijau88 replied at 17-7-2022 09:01 PM
Patut la director baek tak buat apa2 masa kes gong chan. Even eun soo pun dah cedera pun, dia diam j ...

ni u tengok ep mane ye? 11 ke 13? i dah confuse hahha u tengok yg tv nyer ke or now you dah ctach ups ?
yes Direactor Baek ( Baek ) tu memang teruk and tak ada dignity , maruah ke laut , asyik sembah lutut kat Choi sebab wang , dia terlibat dalam rasuah wang yg pihak? Choi bagi kot - kan - dia cakap kat So Jae dia nak duit beli rumah je kat family dia bukan ape ape pun...that man is an idiot.

apa punya lelaki , dia mmg teruk.


Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2022 07:27 AM | Show all posts
hijau88 replied at 17-7-2022 09:58 PM
Klu la director baek bgtau dr awal psl hal tu. Xde la Soo Jae terjerat ngan juwan hauk tu.

Geram la ...

i think next week So jae akan all out ...sebab bagi I , nak naiikan darah so Jae ni kalau u attack soemthing so dear and kali ni dia memang akan alll out tak tahu lah berjaye ke tak...sebab Choi akan juga reacting bertindak balas.
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2022 08:55 AM | Show all posts
hijau88 replied at 17-7-2022 09:58 PM
Klu la director baek bgtau dr awal psl hal tu. Xde la Soo Jae terjerat ngan juwan hauk tu.

Geram la ...

yups, correct. sebab teribat dengan mentor dia Baek tu and Choi , hidup so aje walaupun kemewahan dapat tapi tak tenang and banyak konflik.
betullah Gong Chan cakap, they messed up with yours and my lives too.
i am sure now u tahu ape jadi kat jae yi - anak choi ju wan?
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2022 09:30 AM From the mobile phone | Show all posts
lepas tgok preview ep15, rasa npe la x juwan tu yg kena langgar Lori..apa punya cerdik boleh lak d tuduhnya Soo jae yg bunuh anak sendiri? da la x boleh harap buat kerja..nyusahkan bapak x abes2..gatal lak tu..pompuan semua ko nak..lg mau acah2 bapa mithali
boleh kata semua masalah dlm why her ni bertitik tolak dr juwan..
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2022 10:32 AM | Show all posts
rukia2 replied at 18-7-2022 09:30 AM
lepas tgok preview ep15, rasa npe la x juwan tu yg kena langgar Lori..apa punya cerdik boleh lak d t ...

yer , i sebak tengok scene jae yi accident tu, dah lah mak sebenar baru je terima hadiah sekuntum daisy and nice last words , daripada anak sendiri then kene gilis...mau tak giler mak tu...
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2022 06:21 PM From the mobile phone | Show all posts
mbhcsf replied at 18-7-2022 07:25 AM
ni u tengok ep mane ye? 11 ke 13? i dah confuse hahha u tengok yg tv nyer ke or now you dah ctach u ...

Aku dah smpi epi 13...
X sbr lak nak tgk. Tp kat tv tetap tgk jgk.

Mcm tak pcaya lak director baek tu jahat. Rupa2 psl hal tu pula. Xpsl2 dia dlm genggaman chairman choi.
Tp chairman choi tu lgi berganda ganda jahat. Cuma org2 suruhan dia yg buat, dia jdi mastermindnya.

Xtau la mcm mana cara soo jae nak jatuhkan 3 ketul org jahat tu nnti, eh, 6 org pula.

Ada 2 epi lgi.



Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-7-2022 06:23 PM From the mobile phone | Show all posts
rukia2 replied at 18-7-2022 09:30 AM
lepas tgok preview ep15, rasa npe la x juwan tu yg kena langgar Lori..apa punya cerdik boleh lak d t ...

Kannnn. Menggerammmkan.
Mana2 watak jahat mmg liat nak mati.

Asyik nak tuduh soo jae la mana2 kesalahan yg dorg buat dlm cerita ni.
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2022 06:25 PM From the mobile phone | Show all posts
mbhcsf replied at 18-7-2022 08:55 AM
yups, correct. sebab teribat dengan mentor dia Baek tu and Choi , hidup so aje walaupun kemewahan d ...

Aku dah tau apa jdi kat jaeyi. Sakit tau hati bila tgk spoiler masa tu.

Kesian kat soo jae.

Mmm.
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2022 06:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Juwan tu mmg watak paling teruk. Tmasuk la kwn2 dia tu.
Apa benda pun xleh buat. Mmg betul2 mcm watak dr gu dlm dr lawyer tu.
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2022 06:33 PM From the mobile phone | Show all posts
mbhcsf replied at 18-7-2022 07:27 AM
i think next week So jae akan all out ...sebab bagi I , nak naiikan darah so Jae ni kalau u attack ...

Hope so, ending cerita ni akan berpihak kat Soo Jae n gong chan.

Tlg la jgn buat ending yg bikin frust.

Itu je hrpn aku spy tak sia2 tgk cerita ni.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-10-2022 08:33 PM GMT+8 , Processed in 0.090554 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list