CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: xyla73

[SBS/viu] Why Her? (Seo Hyun Jin, Hwang In Yeop)

  [Copy link]
Post time 25-7-2022 09:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Minit ke 7:15
Ada explain psl berat badan SHJ byk turun.

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-7-2022 09:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by hijau88 at 25-7-2022 09:41 PM
Lucavendetta replied at 25-7-2022 09:12 PM
Yiih sampai sekarang iols rengsa dengan Writernim Penthouse tu yach  Dah cantik iconic watak ...


Ha'ah. Inyeop tu 30 an tu yg tak sangka dia still bw watak budak sekolah dlm true beauty. Mmg muda belia muka awet muda.
Lps tu dlm why her bw watak student U pula.
Next drama, klu nak bw watak dewasa kena ubah style rambut n kena toughkan badan sket. Mesti macho.

Aku pun rengsa tau bila teringtkan ending penthouse mcm tu, itu pun nasib baik director tambah2 sket ending ada la scene bahagia d alam sana.
1st Lady tu confirm aku tgk sbb ada Jiah wpun writernim penthouse. Hadap je la.

Sbb tu mana2 drama aku tgk selepas penthouse haritu, klu ada lagi ending tragis/hauk , aku dpt move on dgn mudahnya sbb dah imun.

Ni pun nasib baik why her happy ending, ok laaaaa. Tipikal la kdrama ending mcm tu.
Haha, betul la telahan aku, bila banding ngan drama lie after lie, writernim yg sama, mmg happy ending jgk. Puas hati x sia2 follow cerita why her. Hihi.
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2022 07:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2022 07:05 AM From the mobile phone | Show all posts


Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2022 02:05 PM From the mobile phone | Show all posts
mbhcsf replied at 24-5-2022 10:24 PM
ini i dah baca sinopsis dia, interesting.

Best tak,iols tamau baca spoliler,hahhahah...habis eve&doctor lawyer tak tahu nk lyn citer apa
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2022 09:01 PM | Show all posts
piahsemah replied at 31-7-2022 02:05 PM
Best tak,iols tamau baca spoliler,hahhahah...habis eve&doctor lawyer tak tahu nk lyn citer apa

alchemy of souls - ni bestttadamas - cool
u rasa nak tengok big mouth tak ?  kat thread tu tak ade sape nak bagi feedback best ke tak

Anyway i sekarang follow Today's webtooonn besttt ni

kalau nak rasa annoying  pi tengok link : eat, love kill..
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 1-8-2022 09:29 PM From the mobile phone | Show all posts
mbhcsf replied at 31-7-2022 09:01 PM
alchemy of souls - ni bestttadamas - cool
u rasa nak tengok big mouth tak ?  kat thread tu tak ad ...

Adamas tu harus,iols tunggu complete dulu
Big mouth tu iols tak minat ljs+yona tp sinopsis mcm best,tgu habis dulu la,hahhaha
Skang ni iols tgh try tengok military Do
Nk try tengok why her juga
Tq uols
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2022 11:09 PM | Show all posts
piahsemah replied at 1-8-2022 09:29 PM
Adamas tu harus,iols tunggu complete dulu
Big mouth tu iols tak minat ljs+yona tp sinopsis mcm bes ...

tengoklah why her , best.

noona - doenseng heheheheh

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-8-2022 05:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Klu ikut aku, storyline why her n lakonan SHJ mmg best la.
Bab cintan cintun tu penambah perisa jek.
X bosan pun klu tgk.
X sia2 tgk. Hihi.

Yg bosan mcm pcintaan dlm cerita weather yg ada pmy n songkang tu dlu tu. Aku banding sbb itu pun kira mcm noona donsaeng kan. Tp itu kisah d alam pkerjaan la.
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2022 07:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Harap2 SHJ leh menang best actress kat sbs drama award nanti.
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2022 07:15 PM | Show all posts
This is the best.
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2022 02:32 PM | Show all posts
abis tgk drama ni dgn mak aku masa depa ada kat sini bln lps. terus aku suruh adik aku tgk gak drama ni, haha. cuma aku x puashati la protagonist tu mati bunuh diri, cam x setimpal dgn kejahatan dia tu sbb senang sgt jln klr nya.
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2022 10:19 PM | Show all posts
Baru tgk episod 3 malas nak sambung. Tengok pun sbb ada h.i.y

pi layan gaus electronic lak. Lawak sengal tgh malam bleh keras perut duk gelak tengok peel masing2  
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 10:10 AM | Show all posts
bae in hyuk
on why her

dia sukeeeeeee watak tu dan dia nak pkay watak tu lagi
hahahaha

https://www.soompi.com/article/1 ... ut-why-her-and-more
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2022 11:01 PM From the mobile phone | Show all posts
hijau88 replied at 5-8-2022 07:53 PM
Harap2 SHJ leh menang best actress kat sbs drama award nanti.

Yes. Jangkaan ku mengena. SHJ menang best actress rasanya. Sbb klu daesang mesti pelakon yg dramanya rating tinggi yg dpt.
Congrats SHJ n chairman choi dpt award kat sbb drama award tdi.
Congrats.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

1-3-2024 07:51 PM GMT+8 , Processed in 0.247769 second(s), 36 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list