CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: xyla73

[SBS/viu] Why Her? (Seo Hyun Jin, Hwang In Yeop)

  [Copy link]
Post time 29-7-2022 07:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-7-2022 07:05 AM From the mobile phone | Show all posts


Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2022 02:05 PM From the mobile phone | Show all posts
mbhcsf replied at 24-5-2022 10:24 PM
ini i dah baca sinopsis dia, interesting.

Best tak,iols tamau baca spoliler,hahhahah...habis eve&doctor lawyer tak tahu nk lyn citer apa
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2022 09:01 PM | Show all posts
piahsemah replied at 31-7-2022 02:05 PM
Best tak,iols tamau baca spoliler,hahhahah...habis eve&doctor lawyer tak tahu nk lyn citer apa

alchemy of souls - ni bestttadamas - cool
u rasa nak tengok big mouth tak ?  kat thread tu tak ade sape nak bagi feedback best ke tak

Anyway i sekarang follow Today's webtooonn besttt ni

kalau nak rasa annoying  pi tengok link : eat, love kill..
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2022 09:29 PM From the mobile phone | Show all posts
mbhcsf replied at 31-7-2022 09:01 PM
alchemy of souls - ni bestttadamas - cool
u rasa nak tengok big mouth tak ?  kat thread tu tak ad ...

Adamas tu harus,iols tunggu complete dulu
Big mouth tu iols tak minat ljs+yona tp sinopsis mcm best,tgu habis dulu la,hahhaha
Skang ni iols tgh try tengok military Do
Nk try tengok why her juga
Tq uols
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2022 11:09 PM | Show all posts
piahsemah replied at 1-8-2022 09:29 PM
Adamas tu harus,iols tunggu complete dulu
Big mouth tu iols tak minat ljs+yona tp sinopsis mcm bes ...

tengoklah why her , best.

noona - doenseng heheheheh

Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2022 05:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Klu ikut aku, storyline why her n lakonan SHJ mmg best la.
Bab cintan cintun tu penambah perisa jek.
X bosan pun klu tgk.
X sia2 tgk. Hihi.

Yg bosan mcm pcintaan dlm cerita weather yg ada pmy n songkang tu dlu tu. Aku banding sbb itu pun kira mcm noona donsaeng kan. Tp itu kisah d alam pkerjaan la.
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2022 07:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Harap2 SHJ leh menang best actress kat sbs drama award nanti.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-9-2022 07:15 PM | Show all posts
This is the best.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-10-2022 11:25 PM GMT+8 , Processed in 0.068354 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list