CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 13174|Reply: 89

Video Bercumbuan- Kekasih Syafi Tee Bukan Wanita, Bangga Mengaku Transgender?

  [Copy link]
Post time 23-5-2022 05:24 PM | Show all posts |Read mode
Sebelum ini kecoh selepas video tular pelakon yang didakwa anak kepada Prof Dr Mohd Ridhuan Tee Abdullah iaitu Syafi Tee bercium dengan seorang wanita.


Rakaman tersebut mengundang kecaman memandangkan pasangan tersebut dilihat berciuman dan berpelukan.




Foto: IG




Terbaharu ada pula netizen yang mendedahkan kekasihnya itu bukan wanita asli, sebaliknya adalah seorang transgender.





Di Twitter, disertakan sekali paparan skrin akaun Instagram 'wanita' terbabit yang terang-terangan menyatakan dirinya bukan wanita disertakan dengan bendera LGBT








Tak pastilah sejauh mana kebenarannya, Syafi sendiri langsung tiada sebarang reaksi mengenai isu ini.


  



  



  



Muka dah kacah, kenapalah melayan dua alam pula, tak gitu? -CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-5-2022 05:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku cdgkan pondan2 yang takde kemaluan ni ditangkap dan antau kat puak kanibal.
Mentang2 aset pelesu, kemain kau menunjuk ye.
Elok time tergelek2 tu petir panahkan dada dan punggung plastik, biau cair on the spot.
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2022 05:34 PM | Show all posts
ya ampun, anak ustad selera sama2 pedang ka apa.
tak kisah la mengaku tak bercinta ka apa. tapi sampai pegang2 tgn tu mesti ciknek dia tegang
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2022 05:39 PM | Show all posts
ok la tu, dia sedar diri mengaku transgender, bukan 'women'.
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2022 06:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Akak senyum sinis kat Ridhuan Tee.

CASH LA KAU PAKCIK.
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2022 06:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Fly_over at 23-5-2022 06:14 PM

alang2 buat badan asal x buat muka skali… serammm
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2022 07:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Dak twitter kata ada leak tp x th leak kapel
ni atau leak anak ustat ni je tp dak twitter kn nk caya pon so so je
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2022 07:19 PM From the mobile phone | Show all posts
kalau iol jadik papa tee
memang dah perambat anak
apak sibuk dok ulas hal orang
anak sendiri pulakkk terpesong
oiiiii conteng arang sungguhhhh
memang duduk diam laaa lepas tu
no komenggggg jeleeee
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-5-2022 07:48 PM | Show all posts
pondan ke tak, tak membetulkan keadaan pun
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2022 07:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Ape ridhuan tee dah buat sampai anak jd ujian berat pada die... Jeng2x
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2022 08:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Anak2 ustad mmg selalu problem ke....anak ustad kazim tu pun dituduh meliwat budak2 kan. Yg Dr fadzilah kamsah anak dia penagih... mcm2.
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2022 08:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Syafi ni dah tua kan. Muka je budak. X silap nk masuk 30 dah.
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2022 08:23 PM | Show all posts
Iman x dapat diwarisi
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2022 08:29 PM | Show all posts
pondan mmg ada yg lagi advance dari pompuan ori
sampai sukar utk dibezakan

ini satu kerugian utk lelaki asli dicernakan oleh lelaki lain aka pompuan tak ori
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2022 08:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Laaaa kunyit ke? Jap, acik pi muntah dalam sejam dua sat! Choyyyy!!
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2022 08:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Rogue98 replied at 23-5-2022 08:03 PM
Anak2 ustad mmg selalu problem ke....anak ustad kazim tu pun dituduh meliwat budak2 kan. Yg Dr fadzi ...

Mak pak sibuk bagi ceramah motibasi carik duit lupa anak kat umah . . Sambil2 mengata orang yg lgbtqwxyz ni balasan dosa mak bapak zaman dulu trrlupa nak tengok cermin
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-5-2022 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Practice what you preach [except to my son]
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2022 09:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Dengarkan la.... Disepanjang malam aku berdoa....
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2022 09:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Rogue98: Anak2 ustad mmg selalu problem ...


Rogue98: Anak2 ustad mmg selalu problem ...

Biasanya acik porum cakap anak pulis jer tak menjadi.
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2022 11:32 PM | Show all posts
hmmm
apaknya sama kamsis dengan saya dulu (UKM)
apaknya mmg jalan pandang bawah (dia jalan kaki je)
takut dosa besor terjeling orang pempuan kot

sbb tu ... bersederhana lah ....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-8-2022 01:43 PM GMT+8 , Processed in 0.130237 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list