CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: Rahah

[tvN/viu/iQIYI 2022] EVE - Seo Ye Ji, Park Byung Eun, Lee Sang Yeob

  [Copy link]
Post time 8-7-2022 09:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 8-7-2022 08:45 PM
Iols tak puas hati la... kejap sangat Sora tu frust pasal Chairman Kang pilih La El... iols suka ten ...

Yg penting akhirnya sora n Family dia kena terima balasan. Termasuk la Ayah c pengerusi kang. Kejahatan dorg tu x dpt dicover dgn keinsafan.
Ada 4 epi lgi. Xtau la apa lgi penulis sumbat smpi ke ending.
Org dah sbr nak tgk lael n pengerusi kang kawen.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 8-7-2022 10:03 PM From the mobile phone | Show all posts
hijau88 replied at 8-7-2022 09:02 PM
Itu la kan, nak tau jgk apa salah pengerusi kang. Smpi dia jadi target utk lael balas dendam.

Dah episode 14 tak clear lagi pasal ni... Han Pan Ro, Sora & VC Kim tu kita nampak apa diorang buat kat family La El... Chairman Kang ni sebab dia just jadi Chairman LY Group je ke... tapi iols nampak macam Chairman Kang ni main target dia nak balas dendam...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-7-2022 10:07 PM From the mobile phone | Show all posts
hijau88 replied at 8-7-2022 09:05 PM
Jdi, anak pn jang tu penyelidik kat LY kan. Dia tu ke yg terlibat ngan kemalangan tu ngan Mak penger ...

Haah anak Ms Jang tu researcher...
Hopefully ada tunjuk la pasal ni... yang ni pun tak clear jugak... tau kemalangan je... anak Ms Jang ni tak tau la terlibat kemalangan tu tapi yang iols faham kemalangan tu masa keje... dia ada buat research...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-7-2022 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
hijau88 replied at 8-7-2022 09:15 PM
Yg penting akhirnya sora n Family dia kena terima balasan. Termasuk la Ayah c pengerusi kang. Keja ...

Tu yang iols curious... bila Chairman Kang nak kawin dengan La El... dia belum divorce lagi tu... tak sempat tengok nak rebut harta...

Geram la... Latest episode ni Sora happy giler sebab di tau La El & Ms Jang tu siapa... Chairman Kang tu masih curious lagi apasal La El masuk vault tu...
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2022 10:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 8-7-2022 10:11 PM
Tu yang iols curious... bila Chairman Kang nak kawin dengan La El... dia belum divorce lagi tu...  ...

Ikut sinopsis Lael divorce n minta 2 trillion. Kawen pun belum. Epi mana la scene ni.
Tp yg nmpk skrg ni sora yg nak ambik semua harta. Smpi harta chairman kang tinggal 0.


Harap2 lael pandai cari alasan munasabah spy  pengerusi kang x sus bila lael dlm vault tu.
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2022 10:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 8-7-2022 10:07 PM
Haah anak Ms Jang tu researcher...
Hopefully ada tunjuk la pasal ni... yang ni pun tak clear juga ...

Kan. Aku pun memula fhm mcm tu. Masa tgh keja dia cedera.
Tp bila pn jang terus sambung ckp psl kemalangan kereta tu, trus confuse. Ada kaitan ke mcm mana.


Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2022 09:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Haish. Geram lak tgk. File yg berdarah darah tu kena disimpan. Dah la lael menyaksikan kejadian tu. Lps file tu ada dlm blk kebal pengerusi kang.

Takkan pengerusi kang tak perasan. Tak rasa pelik ke?

Ke dia main terima je... Ye la, dah dia kena bgi zedix tu kan.

Xtau la klu dia pun sbnrnya ada terlibat sama jgk dlu. Tp lum reveal lgi.
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2022 09:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by hijau88 at 9-7-2022 09:55 AM

Puas hati jgk tgk abis han sora dikenakan oleh Lael.
Tp tup2 pn jang diculik pula. Adei.

Mesti watak yg jahat betul liat betul nak tumpas. Mmm.

Mcm rasa nak tmpr2 je tgk han sora tu.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 10-7-2022 10:31 PM From the mobile phone | Show all posts
hijau88 replied at 8-7-2022 10:25 PM
Kan. Aku pun memula fhm mcm tu. Masa tgh keja dia cedera.
Tp bila pn jang terus sambung ckp psl ke ...

Iols pun still confuse lagi pasal tu...
Tak tau la ada yang explain ke tak lepasni... curious jugak real story... sebab citer tak lengkap...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-7-2022 10:34 PM From the mobile phone | Show all posts
hijau88 replied at 8-7-2022 10:23 PM
Ikut sinopsis Lael divorce n minta 2 trillion. Kawen pun belum. Epi mana la scene ni.  ...

Kan...
Dalam 4 episod ni sempat ke La El nak kawin dengan Chairman Kang lepastu minta 2 trillion tu...

Kes Chairman Kang dengan Sora tu pun tak tau ending diorang...
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2022 11:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by hijau88 at 10-7-2022 11:11 PM
Rahah replied at 10-7-2022 10:34 PM
Kan...
Dalam 4 episod ni sempat ke La El nak kawin dengan Chairman Kang lepastu minta 2 trillion  ...


Itu la mcm jadi kelam kabut lak lael nak kawen ngan pengerusi kang. Lps tu minta cerai.

Ntah2 tuntutan 2 trillion won tu, psl tuntutan han sora sbnrnya.
Salah sinopsis agaknya.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-7-2022 07:02 AM From the mobile phone | Show all posts
hijau88 replied at 10-7-2022 11:08 PM
Itu la mcm jadi kelam kabut lak lael nak kawen ngan pengerusi kang. Lps tu minta cerai.

Ntah2 tu ...

Tapi appa Sora mintak lebih lagi... 10 trillion kan...

Kadang2 kdrama ni rushing bila dah nak finale...
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2022 10:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 11-7-2022 07:02 AM
Tapi appa Sora mintak lebih lagi... 10 trillion kan...

Kadang2 kdrama ni rushing bila dah nak fi ...

Ye ke? Nnti aku tgk balik. Mungkin tu sinopsis awal. Bila dah start shooting, ada certain scene ada perubhn ke apa agaknya kan.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-7-2022 06:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Rahah at 11-7-2022 06:27 PM
hijau88 replied at 11-7-2022 10:05 AM
Ye ke? Nnti aku tgk balik. Mungkin tu sinopsis awal. Bila dah start shooting, ada certain scene ad ...


Haah... iols tak ingat Han Pan Ro tu mintak tuntutan berapa... rasanya lebih daripada La El...

Rasanya sinopsis tu betul... cuma iols rasa La El bercerai dengan Chairman Kang ni mesti rushing... apa pun kena tunggu next episode...

plus Ms Jang dah kena kidnap... so plan diorang terganggu la... mesti La El ada backup plan kan...
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2022 07:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 11-7-2022 06:23 PM
Haah... iols tak ingat Han Pan Ro tu mintak tuntutan berapa... rasanya lebih daripada La El...

R ...

X sbr nak tgk apa plan Lael yg seterusnya.
Kemain hansora bersorak bila tau identiti sebenar Lael. Hrp2 kegembiraan dia sementara sj sbb pengerusi kang pasti tinggalkan dia jgk.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-7-2022 10:20 PM From the mobile phone | Show all posts
hijau88 replied at 11-7-2022 07:41 PM
X sbr nak tgk apa plan Lael yg seterusnya.
Kemain hansora bersorak bila tau identiti sebenar Lael. ...

Iols pun tak sabar apa next plan dia... sebab plan2 dia bijak...

Chairman Kang bukannya suka kat Sora pun...  

Takpe... kita tengok setakat mana Sora tu happy...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-7-2022 10:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 11-7-2022 10:20 PM
Iols pun tak sabar apa next plan dia... sebab plan2 dia bijak...

Chairman Kang bukannya suka kat ...

Kannnn. Mmg pengerusi kang tu jatuh cinta ngan Lael sbb diri Lael tu. Ye la, sbb dorg pun kisah dorg pun ada persamaan.

Tp, yg bab tango tu, Lael bljr sbb dia nak mendekati pengerusi kang je kan.
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2022 10:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Alamak. Pengerusi kang dah masuk dlm bilik rahsia lael. N dia dah nmpk dah segala prncgn balas dendam lael tu.
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2022 12:23 AM From the mobile phone | Show all posts
I dah tengok citer ni skip2 dkt pesbuk
Tu pun tak puas hati sbb nak tengok full ep kan
Kenalah I tunggu habis drama ni baru leh layan

Btw I rasa nak lap je eyeshadow La El tu kadang²
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2022 02:06 PM | Show all posts
La El pregnant ke ? sebab lepas Chairman Kang tolak dia kat bilik rahsia tu
asyiklah La El pegang perut mcm nak protect.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-10-2022 08:43 PM GMT+8 , Processed in 0.222363 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list