CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Rahah

[tvN/viu/iQIYI 2022] EVE - Seo Ye Ji, Park Byung Eun, Lee Sang Yeob

  [Copy link]
Post time 25-7-2022 09:12 AM | Show all posts
Rahah replied at 22-7-2022 10:54 PM
Chairman Kang! Why?
Memang impossible Chairman Kang & La El ni dapat happy ending... sebab Sora  ...

dapat juga happiness sebulan dua lepas bercinta dengan LA EL.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-7-2022 10:19 AM | Show all posts
aku smpi skrg msh blm tgk final episod...tp lepas baca review kat sni...best..aku suka je ending dia

memula..rasa marah pula bile tengok CK ngan LE siap menari2 bagai...rupanya hanya what if...hehehehe

ok..lepas ni blh tgk final episod dgn tenang
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-7-2022 02:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Rahah at 25-7-2022 02:22 PM
piahsemah replied at 25-7-2022 08:23 AM
Welcome❤️
Okay fine,ep 12 baru iols kesian dlt la el sbb so ra setan????????....
Jap,bo ram tu a ...


SoRa tu dari awal annoying... tengok dia layan staff2 dia tu... geram betul... dulu appa dia pernah kurung omma dia... dia balas balik kurung appa dia sampai mati ahjussi Han Pan Ro dalam underground jail tu... padan muka Han Pan Ro tu sebab jahat sangat...

BoRam anak tiri La El... ex husband La El duda anak sorang...
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2022 03:15 PM | Show all posts
Adoi laa...
tragis nya Eve nih...
tapi padat btol jalan penceritaannya...
rasa PUAS sangat...

tapi I just can't help it....
dah habis nih terpikir plak...
cana laa ngan Da Bi... Bo Ram
cana plak ngan Setiausaha Han So Ra yg slalu kena maki tu...
cana ngan LY.... Le Laa El x mau jadi chairman kan...
sapa la yg take over...


mujur lah Seo Eun Pyung pegi juga Beunos Aires...
at least, x de laa sepjg hayat jadi hopeless romantic...
mcm asst dia, aku rasa dia akan bawa Lee La El balik ke Seoul juga...
gitewwwww aku dah dive into their world gitu...

Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2022 03:32 PM | Show all posts
Han Pa Ro tu, kalau serah diri pun bleh gakkk dok makan elok2 dalam penjara
x de laa mereput mati sensorang dalam penjara sndiri

BTW...
Seo Ye Ji ni mmg pandai bawa watak saiko2 je eh....
ada x drama yg dia berlakon jd ala2 girl next door kaa mcm sweet2 gitu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-7-2022 09:31 PM From the mobile phone | Show all posts
da_vinci replied at 25-7-2022 09:01 AM
iols buat ending sendiri laaa....la lael kawin ngan seo eupsyung

Anggap la tu endingnya...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-7-2022 09:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Cpkay replied at 25-7-2022 09:12 AM
dapat juga happiness sebulan dua lepas bercinta dengan LA EL.

Haah... tapi masa tu dia still jadi husband SoRa... kurang happiness...
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2022 09:42 PM From the mobile phone | Show all posts
JiEunTak replied at 25-7-2022 03:15 PM
Adoi laa...
tragis nya Eve nih...
tapi padat btol jalan penceritaannya...

Tpaksa fikir sendiri apa jdi kat dorg semua tu.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 25-7-2022 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
JiEunTak replied at 25-7-2022 03:15 PM
Adoi laa...
tragis nya Eve nih...
tapi padat btol jalan penceritaannya...

Paling kesian DaBi... sebab appa mati... omma pulak gila... maybe grandpa dia jaga kot... nak harapkan abang Chairman Kang tu faham2 jela... dia tak puas hati tak dapat harta & LY Group...

Sora ada anak lagi sorang... tak sure dia hidup lagi @ tak... maybe kat overseas... kalau nak jaga DaBi pun rasa tak sesuai lagi sebab nampak gambar tu still teenager lagi...

Boram, appa dia still ada lagi... rasanya La El lepaskan dia... omma dia pun ada lagi...
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2022 09:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku ingtkan la ada plot twist, sbnrnya pengerusi kang still ada tp ubah identiti. Tup2 takde. Kan cerita Makjang selalu mcm tu.

Klu Lael nak sedia terima eunpyung, aku ok jek.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-7-2022 09:48 PM From the mobile phone | Show all posts
JiEunTak replied at 25-7-2022 03:32 PM
Han Pa Ro tu, kalau serah diri pun bleh gakkk dok makan elok2 dalam penjara
x de laa mereput m ...

Han Pan Ro tu kejam sangat... anak sendiri pun dipukul... biar dia mati sorang...

iols tau 2 drama jer... It's Okay To Not Be Okay & Eve... ada lagi satu drama lama tapi iols tak tengok... family drama/weekend drama... episode panjang...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-7-2022 09:51 PM From the mobile phone | Show all posts
hijau88 replied at 25-7-2022 09:47 PM
Aku ingtkan la ada plot twist, sbnrnya pengerusi kang still ada tp ubah identiti. Tup2 takde. Kan ce ...

Kalau writernim tulis plot twist macam ni harus la ada season 2 uols... tak sanggup nak tengok... cukuplah makjang 1 season...

Walaupun berharap Chairman Kang version lain hidup...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-7-2022 09:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols tak suka writernim selitkan Chairman Kang bunuh VC Kim tu... elok2 watak dia clean je hujung2 jadi killer plak even though nak selamatkan La El...
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2022 08:03 AM | Show all posts
Rahah replied at 25-7-2022 01:54 PM
Iols tak suka writernim selitkan Chairman Kang bunuh VC Kim tu... elok2 watak dia clean je hujung2 j ...

OK ja uols, dari situ dia betul2 nampak betapa nyawa Lee La El ni terancam....
and dari situ juga jiwa dia bergolak sampai sanggup terjun gaung
overall best ceta nih...

fuhh lega... btol gakk omma bo ram ada lagi
and ya... atok Da Bi pun ada lagi...
sian budak tu, dah besar nanti jgn saiko mcm Lee La El sudah laa
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2022 09:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 25-7-2022 02:19 PM
SoRa tu dari awal annoying... tengok dia layan staff2 dia tu... geram betul... dulu appa dia perna ...

Dah abistq rahah
I tetap kesian so ra tu,hahhaa..mmg jahat tp ada la sikit kesian
Mr kang tu muka kejung pun btanggung jawab la jugak..sampai sgup bunuh diri
Iols puas hati ending dia,gitwe
La el ni ada la juga baik dlm bls dendam tu,dia suruh laki dia pak boram tu jauhkan diri
Iols rasa puas hati masa la el lgr kim rentua setan tu,hambek kauuuu
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2022 09:44 AM From the mobile phone | Show all posts
hijau88 replied at 21-7-2022 09:49 PM
SPOILER EP 16 aka FINAL EPI.
Leh scroll laju2 klu xnak baca.


Hahahahha,iols gigih x masuk.sini baca spoiler
Punya nak ambil feel last ep..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-7-2022 09:45 AM From the mobile phone | Show all posts
hijau88 replied at 21-7-2022 09:53 PM
Alamak. Pengerusi kang dah hapuskan VC kim lak. Sbb vc kim dah serang Lael.
Pengerusi kang apa lgi  ...

Dabi tu ada kakak kan,x muncul pun
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2022 09:50 AM From the mobile phone | Show all posts
hijau88 replied at 22-7-2022 10:53 PM
Utk mengubati hati shipper Lael n pengerusi kang, ada la jgk diselitkan scene happy dorg menari ka ...

Sedihhh,dala pakai baju putih
Mcm dancing dgn roh pulak,huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2022 09:55 AM From the mobile phone | Show all posts
JiEunTak replied at 26-7-2022 08:03 AM
OK ja uols, dari situ dia betul2 nampak betapa nyawa Lee La El ni terancam....
and dari situ juga  ...

Atok dabi pun last2 ada sesalan kan
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2022 10:36 AM | Show all posts
piahsemah replied at 26-7-2022 01:41 AM
Dah abistq rahah
I tetap kesian so ra tu,hahhaa..mmg jahat tp ada la sikit kesian
Mr kang tu muka  ...

xpuaih ati dia mati sebenarnya
aku lagi suka dia jadi cacat ka lumpuh jaa seumur hidup
biaq terseksa seumur hidup dia...
sbb dia yg bunuh bapa la el, depan mata la el....


chairman kang tu, yg paling sadis dalam drama nih...
dari kecik sampai ke mati kurang kasih sayang
Han So Ra pun kesian gak...
kecik2 kena dera ngan appa...
dah besaq2 dpt suami x sayang dia plak...

kalau dia lari dgn Do Wan tu pun baguih kan..
dah la muda belia, ensem juga


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-2-2023 11:48 PM GMT+8 , Processed in 0.112145 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list