CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Rahah

[tvN/viu/iQIYI 2022] EVE - Seo Ye Ji, Park Byung Eun, Lee Sang Yeob

  [Copy link]
Post time 22-7-2022 02:31 PM | Show all posts
hijau88 replied at 22-7-2022 12:09 PM
Mmg balas dendam Lael terbalas. Apa yg jdi kat hanpanro, hansora, vc kim n pengerusi kang mjadi keny ...

puas hati tengok masing2 dapat balasan...sora tu je la liat plak nyawa diaaa...tapi dah gila tu kira mati jgak laaa...tak pasal2 bodyguard tu kena tanggung jgak..tp yela..dia pun byk wat salah...tp salah tu si 3 ekor tu yang suruhh...hadap je laaaa....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 22-7-2022 10:03 PM From the mobile phone | Show all posts
hijau88 replied at 21-7-2022 09:53 PM
Alamak. Pengerusi kang dah hapuskan VC kim lak. Sbb vc kim dah serang Lael.
Pengerusi kang apa lgi  ...

Eiii geram betul iols tengok VC Kim tu... kaki dah kena langgar dengan La El pun ada hati nak balas dendam lagi... lastly mati jugak...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-7-2022 10:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Rahah at 22-7-2022 10:08 PM
hijau88 replied at 21-7-2022 10:11 PM
Selfishnya pengerusi kang.
Kan, dah berbaik ngan Lael. Wpun nak berkorbannnnn... Napa la buat  ...


Betul spekuan iols Chairman Kang mati... tragis sangat... sedih masa dia tengok La El last time sebelum dia drive tu...
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2022 10:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 22-7-2022 10:06 PM
Betul spekuan iols Chairman Kang mati... tragis sangat... sedih masa dia tengok La El last time se ...

Ending tragis wey. Serius dah mcm penthouse.

Tp at least Lael n eunpyung hidup. Ok laaaaaaa.


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-7-2022 10:29 PM From the mobile phone | Show all posts
hijau88 replied at 21-7-2022 10:45 PM
Spoiler. Jgn baca klu xnak tau hockayyyyy.



Apa yang iols faham pasal email tu dia nak buat community service... duit yang dia dapat daripada LY Group tu dia dah bagi pada mangsa2 tu... the rest dia nak bagi pada mangsa2 lain... that's why dia nak start non profit organization untuk mangsa2 macam appa dia...

Last scene La El dengan Chairman Kang tu just imagination La El jer... 'What If'... apa jadi kalau dia bertemu dengan Chairman Kang bukan sebab dendam... mesti endingnya tak tragis... maybe Chairman Kang tak mati macam tu... diorang akan hidup bahagia... La El memang sayang kat Chairman Kang...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-7-2022 10:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Rahah at 22-7-2022 10:56 PM
Cpkay replied at 22-7-2022 09:05 AM
so sadddddd... chairman mati.. sbb mmg nak sangat dorang ni bersatu..
tak boleh lah ending mcm ni . ...


Iols pun sedih... tapi nak buat macam mana... drama macam ni memang sad ending...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-7-2022 10:38 PM From the mobile phone | Show all posts
lynn_dmm replied at 22-7-2022 02:30 PM
i baru abis tengok...rasa puas hati dengan ending dia...mmg dah rasa chairman Kang akan mati...ingt  ...

Yup... part balas dendam tu memang puas hati sangat... padan muka masing2... tapi kalau ikutkan diorang takde la mati terseksa macam appa La El dengan mangsa2 lain tu... dikurung, dipukul... kejam betul... dah berapa orang mati sebab diorang ni...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-7-2022 10:43 PM From the mobile phone | Show all posts
hijau88 replied at 22-7-2022 10:17 PM
Ending tragis wey. Serius dah mcm penthouse.

Tp at least Lael n eunpyung hidup. Ok laaaaaaa ...

Haah... Eun Pyung tu memang confirm hidup...

Lastly La El dapat freedom yang dia nak... 2 orang dah mati, Sora plak dah gila... memang iols puas hati...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-7-2022 10:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 22-7-2022 10:29 PM
Apa yang iols faham pasal email tu dia nak buat community service... duit yang dia dapat daripada  ...

Utk mengubati hati shipper Lael n pengerusi kang, ada la jgk diselitkan scene happy dorg menari kat ending... Wpunnnnn.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-7-2022 10:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Chairman Kang! Why?
Memang impossible Chairman Kang & La El ni dapat happy ending... sebab Sora still hidup lagi... that's why Chairman Kang sanggup berkorban sebab dia nak La El bahagia... dia pun rasa bersalah bila dengar citer La El... sebab Gediks tu parents dia mati...

Tapi iols kesian kat Chairman Kang... dia tak dapat pun happiness sampai dia mati... masa kecik kena abuse... dah besar kena control... that's why dia betul2 sayang kat La El... Lastly mati macam tu jer...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-7-2022 10:58 PM From the mobile phone | Show all posts
hijau88 replied at 22-7-2022 10:53 PM
Utk mengubati hati shipper Lael n pengerusi kang, ada la jgk diselitkan scene happy dorg menari ka ...

Walaupun what if...
Yang penting bukan open ending... kalau open ending memang iols kritik writernim...
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2022 11:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 22-7-2022 10:58 PM
Walaupun what if...
Yang penting bukan open ending... kalau open ending memang iols kritik w ...

Aku sbnrnya x berapa minat ending mcm eve ni. Tp aku redha. Yg penting org jahat dpt balasan.
Lael hidup ok la.

Lgpun cerita genre balas dendam bagai, jarang la endingnya akan betul2 happy ending, sbb cerita ni bkn la cerita romantik komedi.
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 04:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 21-7-2022 08:37 PM
Sora pun perampas jugak uols...

Setan betul,hhahahahha...El ni pelakor paling direstui lah????????????..classy gitew
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 06:37 PM From the mobile phone | Show all posts
piahsemah replied at 23-7-2022 04:45 PM
Setan betul,hhahahahha...El ni pelakor paling direstui lah????????????..classy gitew

Hahahahaha. Apa bleh buat dah watak utama tu dlm misi membalas dendam kena jdi pelakor. Tpaksa hadap je la.
Lgpun isteri yg 'teraniaya' tu kejam sgt uols.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-7-2022 03:46 PM From the mobile phone | Show all posts
hijau88 replied at 22-7-2022 11:09 PM
Aku sbnrnya x berapa minat ending mcm eve ni. Tp aku redha. Yg penting org jahat dpt balasan.
Lael ...

Uols nak ending macam mana?

Yup... drama dendam ni memang takde happy ending... happy sebab dia dapat balas dendam jer... puas hati la jugak... nak puas hati tengoklah rom-com...

Kalau genre melodrama e.g Autumn In My Heart sad ending jugak... memang berjurai airmata... sebab ending dua2 mati...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-7-2022 03:49 PM From the mobile phone | Show all posts
piahsemah replied at 23-7-2022 04:45 PM
Setan betul,hhahahahha...El ni pelakor paling direstui lah????????????..classy gitew

Noooooo... aigooo uols...
Patutlah uols marah La El...

tujuan La El tu balas dendam lah...

BTW pelakor ni short form untuk apa? Iols nampak fans indon selalu komen macam ni...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-7-2022 05:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 24-7-2022 03:49 PM
Noooooo... aigooo uols...
Patutlah uols marah La El...


Perampas laki orang????????
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-7-2022 07:13 PM From the mobile phone | Show all posts
piahsemah replied at 24-7-2022 05:00 PM
Perampas laki orang????????

Oh tu ke... baru tau... okay tq uols...
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2022 08:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 24-7-2022 07:13 PM
Oh tu ke... baru tau... okay tq uols...

Welcome❤️
Okay fine,ep 12 baru iols kesian dlt la el sbb so ra setan????????....
Jap,bo ram tu ank kandung la el ker ank tiri uols
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2022 09:01 AM | Show all posts
iols buat ending sendiri laaa....la lael kawin ngan seo eupsyung
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-11-2022 11:11 AM GMT+8 , Processed in 0.110387 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list