CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Rahah

[tvN/viu/iQIYI 2022] EVE - Seo Ye Ji, Park Byung Eun, Lee Sang Yeob

  [Copy link]
Post time 21-7-2022 09:04 AM From the mobile phone | Show all posts
hijau88 replied at 20-7-2022 09:49 PM
Xyah nak kesian kat sora. Dia tu kejam wey. Wakakkaka.

Hahhahaha..aah,kejam giler tp iols kesian sbb dia pun pnh jd mangsa pak dia pastu nk kwn baik dgn El dah kena tikam belakang,muahahhaha
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-7-2022 10:56 AM | Show all posts
dah habis marathon sampai episod 15..gigih habiskan dalam masa 6 hari.
memang ternanti nanti next episod..
La el mmng sayangkan pengerusi kang tp tak boleh
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2022 02:46 PM From the mobile phone | Show all posts
hijau88 replied at 20-7-2022 10:42 PM
Hrp2 la pengerusi kang leh buktikan dia ni berguna. Untung la Lael tu mmg suka kat dia. Bru hilangka ...

El ada hati kat mr muka kejung kan..hahhahah..i sokong..mr kang tu garang juga dgn pak metua dia
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2022 07:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Harini dah final epi. X sbr nak tgk ending mcm mana. Memuaskan hati atau tdk.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-7-2022 08:28 PM From the mobile phone | Show all posts
piahsemah replied at 20-7-2022 09:46 PM
Iols dah tengok sampai ep9
Geram dkt lee el
Sian pulak dkt so ra walau dia pun jahat

Why uols geram kat La El... iols sedih tengok dia... dia jadi macam tu sebab nak balas dendam... appa kena bunuh depan mata... omma plak hilang & kena bunuh jugak... plus kena jumpa psychiatrist...

Sikit pun iols tak kesian kat Sora tu...
Eventhough dia kena abuse tapi iols still tak suka pe'el dia...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-7-2022 08:31 PM From the mobile phone | Show all posts
hijau88 replied at 20-7-2022 10:09 PM
Wpun pengerusi kang taktau hal yg sbnr psl zedix. Tp dia buat tak peduli pun bila Mak Lael dtg ke co ...

Masa ni Chairman Kang just nak takeover LY Group jer... tak fikir apa pun... macam karma la jugak dia fall in love dengan La El...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-7-2022 08:32 PM From the mobile phone | Show all posts
hijau88 replied at 20-7-2022 10:28 PM
Lael tu even marah n dendam kat pengerusi kang tp tetap dia cintakan pengerusi kang. Gigih lak dia m ...

Kejap jer Chairman Kang hilangkan diri... ingatkan berbulan...

Tapi takkan dia nak larikan diri kan... kes dia belum settle lagi...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-7-2022 08:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Rahah at 21-7-2022 08:41 PM
hijau88 replied at 20-7-2022 10:38 PM
Preview final epi.
Nmpk mekap hansora dah mcm joker lak.



Han Sora dah giler...

VC Kim tu gigih drive kereta pergi cari La El... padahal kaki sebelah berbalut lagi... geram plak tengok... patut La El langgar dua2 kaki dia...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 21-7-2022 08:37 PM From the mobile phone | Show all posts
piahsemah replied at 21-7-2022 09:04 AM
Hahhahaha..aah,kejam giler tp iols kesian sbb dia pun pnh jd mangsa pak dia pastu nk kwn baik dgn  ...

Sora pun perampas jugak uols...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-7-2022 08:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Rahah at 21-7-2022 08:57 PM

Entahlah... Iols speku ending ni mesti yang ada mati... La El kerap mimpi Chairman Kang mati...

Sora bawak senapang plak tu... aishhh...
La El kena abducted... mesti masa nak selamatkan tu kena tembak...

Hopefully spekuan iols salah...
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2022 09:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 21-7-2022 08:35 PM
Han Sora dah giler...

VC Kim tu gigih drive kereta pergi cari La El... padahal kaki sebelah ...

Kannnn. VC kim still gigih ke sana ke mari.

Patut langgar terus 1 badan. Tp langgar manja2 je. At least dia dpt berehat kat spital.

Hansora obses sgt kat pengerusi kang. Lgpun x sangka dia dah kena reject abis. Tu yg xleh terima.
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2022 09:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 21-7-2022 08:40 PM
Entahlah... Iols speku ending ni mesti yang ada mati... La El kerap mimpi Chairman Kang mati...

So ...

Nervous menanti ending mcm mana. Minggu ni ada 3 cerita yg aku follow akan tamat. Hope so, semuanya memuaskan hati.
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2022 09:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by hijau88 at 21-7-2022 09:55 PM

SPOILER EP 16 aka FINAL EPI.
Leh scroll laju2 klu xnak baca.









Lael n pengerusi kang ni pown 1. Dah tau musuh dorg masi berkeliaran.
Xde ke bodyguard d sekeliling rumah. Adei.
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2022 09:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Alamak. Pengerusi kang dah hapuskan VC kim lak. Sbb vc kim dah serang Lael.
Pengerusi kang apa lgi mengamuk sakan la.
X psl2 pula.

Ni sbb han sora pgi umpan pengerusi kang psl dabi.

Itu yg masa pengerusi kang kluar jap, vc kim pgi serang Lael kat rumah lak.
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2022 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by hijau88 at 21-7-2022 10:15 PM

Selfishnya pengerusi kang.
Kan, dah berbaik ngan Lael. Wpun nak berkorbannnnn... Napa la buat Lael trauma lgiiiiii.
Mimpi Lael jdi kenyataan uols.
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2022 10:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Aiks. Han sora terselamat? Ternyata org jahat liat nak terhapus yach klu dlm cerita Makjang. Hengat klu dia dpt penyakit tu dah cukup ke balasan utk dia? Konon nak bagi terseksa lebih lama letewwww.
Mmm.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-7-2022 10:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Spoiler. Jgn baca klu xnak tau hockayyyyy.













Lael mcm membawa diri ntah ke mana. Oversea kot. Buenos aires kot.
Xtau apa jdi kat LY group / zedix. X fhm apa yg Lael smpikan kat email tu.

Eunpyung teruskan kehidupan mcm besa tp still teringt ingt kat Lael.

Tp scene kat hujung tu aku x berapa nak fhm lak.
Hanya angan2 Lael or bygn bertemu d alam sana.

Kihkihkih. Dah expect ending mcm ni. Penthouse tul.
Klu happy ending mmg 1 bonus.
Sekian.

Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2022 09:05 AM | Show all posts
so sadddddd... chairman mati.. sbb mmg nak sangat dorang ni bersatu..
tak boleh lah ending mcm ni .. tak suke
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2022 12:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmg balas dendam Lael terbalas. Apa yg jdi kat hanpanro, hansora, vc kim n pengerusi kang mjadi kenyataan.
Esp hanpanro, sora n vc kim, kejahatan yg dorg buat dlu, berbalik kpd dorg semula.

Cuma pengerusi kang, sanggup mengorbankan diri dia. Mana2 cerita genre mcm ni mesti la ada yg mengorbankn diri.
Mmm.
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2022 02:30 PM | Show all posts
i baru abis tengok...rasa puas hati dengan ending dia...mmg dah rasa chairman Kang akan mati...ingt kan kena tembak ngn sora gila tu..tapi tak sangka la dia pegi terjun sekali ngn sora....tak mati plak si sora ni...

tergelak tengok sora masa pakai eyeshadow itam...kemain dia pekat kan balik...mmg gila betul..kiranya kita anggap je la sora tu lama2 mati bunuh diri...

Eun pyeong tu pun sanggup letak jawatan nk cari lael..i ingtkan dia just teruskan hidup as ksu tu...tapi dia g jgak buenos aires...yela..mana tau jumpa

kira lael dah bebas dari dendam dia and boleh hidup aman...mcm yg dia cerita dengan chairman kang...sbbkan ending pun tnjuk dia bertango berdua..mcm dia hidup jgak la dengan kenangan cinta dia dengan chairman kang tuuu....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-11-2022 04:03 PM GMT+8 , Processed in 0.108239 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list