CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Rahah

[tvN/viu/iQIYI 2022] EVE - Seo Ye Ji, Park Byung Eun, Lee Sang Yeob

  [Copy link]
Post time 15-7-2022 10:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Tgk preview ep 15, mmg pengerusi kang bgi syarikat n saham kat Lael. Sepa la hansora nak tembak tu.

Lael nak 3 org yg jahat tu mati termasuklah pengerusi kang. Bru la dia puas hati. Tp Lael tu mmg sygkan pengerusi kang, tgk mcm dia frust bila ckp mcm tu. Ye la, pecintaan dorg mcm 1 tragedi kan.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 16-7-2022 03:30 PM From the mobile phone | Show all posts
hijau88 replied at 15-7-2022 10:08 PM
Aku tgh tgk ep 14.

Dorg 3 tu mmg patut dpt balasan yg setimpal atas apa yg dorg buat dr dlu.

Sampai sekarang masih lagi pukul orang sampai mati... La El pun pernah nampak masa Sora ajak dia pergi rumah Han Pan Ro...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-7-2022 03:33 PM From the mobile phone | Show all posts
hijau88 replied at 15-7-2022 10:28 PM
Kesian jgk kat pengerusi kang. Masa kecik, dpt Ayah yg kejam. Dah besar, terkahwin lak dgn isteri n  ...

Chairman Kang tak tau kot pasal kena bunuh... lagipun mission dia nak takeover LY Group tu sebab nak balas dendam kat appa dia je... maybe dia tak tau appa Sora ni jahat sampai sanggup membunuh...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-7-2022 03:36 PM From the mobile phone | Show all posts
hijau88 replied at 15-7-2022 10:38 PM
Tgk preview ep 15, mmg pengerusi kang bgi syarikat n saham kat Lael. Sepa la hansora nak tembak tu.  ...

Kan... preview tu Chairman Kang serah LY Group tu pada La El...

Entah2 ending macam nightmare La El tu... Chairman Kang, Sora, Han Pan Ro & VC Kim tu mati...
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2022 04:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 16-7-2022 03:36 PM
Kan... preview tu Chairman Kang serah LY Group tu pada La El...

Entah2 ending macam nightmare La ...

Itu mmg yg Lael harapkan. Balasan utk dorg yg buat kat Family dia. Tp, pengerusi kang kan xtau apa2. Hrp2 dia xapa2 la.
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2022 05:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 16-7-2022 03:30 PM
Sampai sekarang masih lagi pukul orang sampai mati... La El pun pernah nampak masa Sora ajak dia p ...

Kannnnn. Dr muda smpi ke tua, kejammmm. Asyik nak merampas syarikat org secara haram / paksa jek.
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2022 09:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Han pan ro tu kenapa...geram tul...org dh mmg dis bunuh...bunuh tanpa rasa bersalah...sora anak dia pun bkn dia sayang pun..nk kumpul harta je keje...padan muka vc kim kena langgar...puas ati tgk..

Kena sedas si sora padal cinta masa kang tanya...hahaha..tp kira kang mmg betul2 la dgn lael..tp mmg xdpt sbb dendam lebih penting

Iols mmg xnk lael mengalah dgn chairman Kang....biar abis abisan
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2022 10:29 PM From the mobile phone | Show all posts
lynn_dmm replied at 16-7-2022 09:17 PM
Han pan ro tu kenapa...geram tul...org dh mmg dis bunuh...bunuh tanpa rasa bersalah...sora anak dia  ...

Yg penting balas dendam dlu. Lps tu, Lael fikir la nak dgn pengerusi kang or eunpyung. Kikikiki.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 16-7-2022 10:35 PM From the mobile phone | Show all posts
hijau88 replied at 16-7-2022 04:58 PM
Itu mmg yg Lael harapkan. Balasan utk dorg yg buat kat Family dia. Tp, pengerusi kang kan xtau apa ...

Sebab La El dah nekad nak balas dendam... Chairman Kang pun termasuk dalam list... memang tak boleh nak speku apa jadi... tapi iols speku sad ending... sebab kisah ni tragis sangat...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-7-2022 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts
hijau88 replied at 16-7-2022 05:01 PM
Kannnnn. Dr muda smpi ke tua, kejammmm. Asyik nak merampas syarikat org secara haram / paksa jek.

Patut La El langgar ahjussi Han Pan Ro ni...

Iols teringat dia ketuk kepala Ms Jang dengan batu... ngeri betul...
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2022 11:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 16-7-2022 10:35 PM
Sebab La El dah nekad nak balas dendam... Chairman Kang pun termasuk dalam list... memang tak bole ...

Aku pun rasa mcm tu. Cerita2 storyline mcm ni selalunya ending tragis. Tp, klu ending tragis pun, aku leh terima sbb ada lgi cerita lain yg ending laaaagi tragis mcm cerita penthouse. Lama tul aku sakit hati, xleh move on sbb teringt ending mcm tu dah la follow dr S1.

Cuma, aku kan prefer happy ending. So, klu cerita ni lael dpt happy ending, ok la bonus. Sejuk sket hati.

Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2022 11:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 16-7-2022 10:36 PM
Patut La El langgar ahjussi Han Pan Ro ni...

Iols teringat dia ketuk kepala Ms Jang dengan  ...

Khennnnn. Tp masalahnya lael tak terserempak ngan han panro kat tgh jln. Klu ada, mmg siap la dia. Mmg masa tu peluang keemasan utk lael. Wakakkakakka.
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2022 02:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Chairman Kang macam tak ada kaitan dengan kes Jedix  tapi disebabkan So Ra nk dia, jadi dia terlibat secara tak langsung.
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2022 06:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Kat ig tvn.asia tu, bts eve ada subtitle la.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-7-2022 09:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Rahah at 17-7-2022 09:10 PM
hijau88 replied at 16-7-2022 11:13 PM
Aku pun rasa mcm tu. Cerita2 storyline mcm ni selalunya ending tragis. Tp, klu ending tragis pun,  ...


Hopefully La El jatuhkan Han Pan Ro, Sora & VC Kim tu jer... iols puas hati ending macam ni...

Iols tak tengok Penthouse... season 3 tu happy ending @ sad ending?



Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-7-2022 09:11 PM From the mobile phone | Show all posts
hidden_fear replied at 17-7-2022 02:23 PM
Chairman Kang macam tak ada kaitan dengan kes Jedix  tapi disebabkan So Ra nk dia, jadi dia terlibat ...

Yup... tak pasal2 Chairman Kang terlibat... sebab dia Chairman LY Group...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 17-7-2022 09:12 PM From the mobile phone | Show all posts
hijau88 replied at 17-7-2022 06:55 PM
Kat ig tvn.asia tu, bts eve ada subtitle la.

Laa... kat YouTube plak takde subtitle...
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2022 09:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 17-7-2022 09:12 PM
Laa... kat YouTube plak takde subtitle...

Yg kat youtube tu tvn korea kan. Tp tak gigih lak dorg nak letak subtitle.

Yg ig tvn.asia tu paling latest dorg upload bts ep 11/12. Lmbt sket la. Tp ok la akhirnya fhm jgk.
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2022 09:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 17-7-2022 09:08 PM
Hopefully La El jatuhkan Han Pan Ro, Sora & VC Kim tu jer... iols puas hati ending macam ni...

I ...

Yup. Yg penting Lael jatuhkan 3 org yg jahat tu.


Aku xtau la nak ckp mcm mana ending penthouse tu. Ko penat2 tgk beremosi bagai. Tup2 ending mcm tu kena bgi?
Watak jahat mmg terhapus la. Ni aku leh terima. Selayaknya.
Watak baik lak tragis, tpaksa mengorbankan diri. Bleh2 pula ada scene bertemu di alam sana. Kengkonon happy ending la tu. Amenda la.

Jgn eve buat ending mcm tu sudeyh la.
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2022 08:40 AM | Show all posts
Rahah replied at 15-7-2022 09:02 PM
Selamba je La El langgar dia depan court tu...
Rasa macam puas hati... tapi lagi kejam apa y ...

ya.. puas hati tengok scene ni.  patut dia pijak lagi kuat ..ahahhaha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-12-2022 07:53 AM GMT+8 , Processed in 0.102397 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list