CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: Rahah

[tvN/viu/iQIYI 2022] EVE - Seo Ye Ji, Park Byung Eun, Lee Sang Yeob

  [Copy link]
Post time 15-7-2022 09:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 15-7-2022 09:03 PM
Tengok preview tu Chairman Kang serahkan LY Group tu pada La El kan... dia hilangkan diri...

Owh. Bagus la. Yg penting apa yg jadi milik Lael dpt kembali kat dia.

Yg epi 13 tu, pengerusi kang bgi saham syarikat tu kat Lael ke? Yg Lael terharu sgt tu. Yg tu lain lagi?

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-7-2022 09:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Tgk behind the scene kat epi 13. Bru la nmpk yeji gelak2. Scene bgaduh kat bilik rahsia tu.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-7-2022 09:15 PM From the mobile phone | Show all posts
hijau88 replied at 15-7-2022 08:58 PM
Aku lak mana2 jek. Ikut Lael la nak pilih sepa.

Cuma ada hrpn salah sorg or 2-2 akan terkor ...

Okay... uols tak kisah pilihan La El...

Maybe Chairman Kang kot mati... sedihnyaaa...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-7-2022 09:19 PM From the mobile phone | Show all posts
hijau88 replied at 15-7-2022 09:01 PM
Psl backstory alat muzik tu, sekadar cerita dongeng macik mana ntah yg kat buenos aires kan.

Kono ...

Oh... kisahnya macam tu jela... patutlah Chairman Kang nak sangat alat musik tu...
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2022 09:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 15-7-2022 09:11 PM
Jap... iols rasa synopsis drama ni macam salah je... sebab kisah La El & Chairman Kang ni kisah trag ...

Aku rasa sinopsis kat asianwiki yg salah.

Aku baca kat web lain. Xde lak mention Lael kawen ngan pengerusi kang. Siap minta 2 trillion tu.

Aku rasa yg psl minta tuntutan tu, psl hansora n pengerusi kang.
Itu yg kecoh 1 negara.

Lael lak misinya mbalas dendam je. N itu yg dia terlibat apa yg jdi kat hansora n pengerusi kang.


Sbb ada 2 epi. Tak lak tanda2 Lael n pengerusi kang akan kawen.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-7-2022 09:24 PM From the mobile phone | Show all posts
hijau88 replied at 15-7-2022 09:05 PM
Itu la. Kesian kan. Tinggal Lael n eunpyung je la utk tegakkan kebenaran lps ni.

Hrp2 han panro n ...

Mujur Eun Pyeung tu higher ups... kalau dia tak terima jawatan tu susah jugak nak fight... sebab musuhnya ex PM...

Asalkan cukup evidence memang Han Pan Ro tu kena jail... suppose death sentence... sesuka hati bunuh orang...
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2022 09:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 15-7-2022 09:02 PM
Selamba je La El langgar dia depan court tu...
Rasa macam puas hati... tapi lagi kejam apa y ...

Tp tak mati la kan?
Itu la, apa yg geng hanpanro buat kat Ayah Lael lgi kejam.
Org tu aman2 je keja cipta semikonduktor.
Dorg senang2 rampas secara kejam.

Mlm ni aku bru nak tgk epi 14.
Tp mcm besa, semlm aku tgk2 klip ep 14 yg kena share tu jek.

Mungkin final epi, mcm nak tgk live. Sbb nak tau ending mcm mana.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-7-2022 09:28 PM From the mobile phone | Show all posts
hijau88 replied at 15-7-2022 09:13 PM
Owh. Bagus la. Yg penting apa yg jadi milik Lael dpt kembali kat dia.

Yg epi 13 tu, pengerusi ka ...

Sebahagian LY Group tu memang milik dia pun...

Iols rasa dia macam serahkan semua LY Group tu pada La El... sebab Chairman Kang hilangkan diri tak tau pergi mana... nanti repeat semula preview tu...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-7-2022 09:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 15-7-2022 09:24 PM
Mujur Eun Pyeung tu higher ups... kalau dia tak terima jawatan tu susah jugak nak fight... sebab m ...

Itu la. Nasib baik ada eun pyung.
Hrp2 han panro tu tak terlepas la.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-7-2022 09:31 PM From the mobile phone | Show all posts
hijau88 replied at 15-7-2022 09:15 PM
Tgk behind the scene kat epi 13. Bru la nmpk yeji gelak2. Scene bgaduh kat bilik rahsia tu.

Bila tengok BTS drama ni memang kelakar...

Iols belum tengok lagi behind the scene episode 13...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-7-2022 09:35 PM From the mobile phone | Show all posts
hijau88 replied at 15-7-2022 09:19 PM
Aku rasa sinopsis kat asianwiki yg salah.

Aku baca kat web lain. Xde lak mention Lael kawen ngan  ...


Itulah pasal... synopsis kat Wikipedia pun sama dengan Asianwiki ni... tak pernah lagi baca synopsis tak sama dengan story line...

Appa Sora mintak 10 billion... tapi Sora tak divorce dengan Chairman Kang pun...
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2022 09:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 15-7-2022 09:31 PM
Bila tengok BTS drama ni memang kelakar...

Iols belum tengok lagi behind the scene episode  ...

Cuma, takde subtitle. Tpaksa buat2 fhm jek.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-7-2022 09:39 PM From the mobile phone | Show all posts
hijau88 replied at 15-7-2022 09:25 PM
Tp tak mati la kan?
Itu la, apa yg geng hanpanro buat kat Ayah Lael lgi kejam.
Org tu aman2 je k ...

Tak mati... injured jer...

Eh... dah terspoiler...

Yup... iols tunggu apa jadi kat Han Pan Ro, Sora & VC Kim tu... geram betul tengok diorang ni...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-7-2022 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
hijau88 replied at 15-7-2022 09:39 PM
Cuma, takde subtitle. Tpaksa buat2 fhm jek.

Haah... kalau fans rajin ada yang tolong sub kan...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-7-2022 09:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Sinopsis yang atas tu betul... cuma last paragraph La El divorce dengan Chairman Kang tu je macam tak betul...
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2022 09:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 15-7-2022 09:44 PM
Sinopsis yang atas tu betul... cuma last paragraph La El divorce dengan Chairman Kang tu je macam ta ...

Kawen pun blum, celah mana nak cerai. Mmg part tu yg salah.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 15-7-2022 09:59 PM From the mobile phone | Show all posts
hijau88 replied at 15-7-2022 09:53 PM
Kawen pun blum, celah mana nak cerai. Mmg part tu yg salah.

Dah episode 13 tak kawin jugak... La El pun dah buang cincin tu...
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2022 10:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 15-7-2022 09:39 PM
Tak mati... injured jer...

Eh... dah terspoiler...

Aku tgh tgk ep 14.

Dorg 3 tu mmg patut dpt balasan yg setimpal atas apa yg dorg buat dr dlu.
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2022 10:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian jgk kat pengerusi kang. Masa kecik, dpt Ayah yg kejam. Dah besar, terkahwin lak dgn isteri n Family yg kejam n jahat.

Mmg dia tak terlibat pun ada zedix tu...

Tp dia tau yg psl hansora kurung prpn yg konon2 ganggu pkahwinan dorg tu, tp pengerusi kang x buat apa2pun kan.

Setelah berbelas tahun, bru dia tau hal sbnrnya.
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2022 10:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Tgk preview ep 15, mmg pengerusi kang bgi syarikat n saham kat Lael. Sepa la hansora nak tembak tu.

Lael nak 3 org yg jahat tu mati termasuklah pengerusi kang. Bru la dia puas hati. Tp Lael tu mmg sygkan pengerusi kang, tgk mcm dia frust bila ckp mcm tu. Ye la, pecintaan dorg mcm 1 tragedi kan.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-10-2022 06:29 PM GMT+8 , Processed in 0.077843 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list