CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 2172|Reply: 8

[MBC/Netflix] Tomorrow - Kim Hee Sun, Rowoon, Lee Soo Hyuk, Yoon Ji On

[Copy link]
Post time 17-4-2022 03:59 PM | Show all posts |Read mode


Profile
Drama: Tomorrow
Native Title: 내일
Also Known As: Naeil
Director: Kim Tae Yoon
Screenwriter: Park Ran, Park Ja Kyung, Kim Yu Jin
Genres: Action, Drama, Fantasy

Country: South Korea
Episodes: 16
Aired: Apr 1, 2022 - May 21, 2022
Aired On: Friday, Saturday
Original Network: MBC, Netflix
Duration: 60 min.
Content Rating: 15+ - Teens 15 or older


Synopsis
Choi Joon Woong (Rowoon) seeks a job, but it's hard for him to get hired. One night, he witnesses a man trying to end his life and decides to stop him. He gets acquainted with grim reapers Koo Ryeon (Kim Hee Sun) and Im Ryoog Gu, who belong to a crisis management team. Their purpose is to prevent people from committing suicide. After Joon Woong ends up in a coma and becomes half-human and half-spirit, he is employed by a company of grim reapers as the newest member of the crisis management team.

Notes
1. "Tomorrow" takes over MBC's Fri & Sat 22:00 time slot previously occupied by "Tracer" and followed by "Dr. Lawyer" on May 27, 2022.
2. Based on webcomic "Naeil” by Ra Ma (published from May 20, 2017 via Naver).


Cast
Kim Hee-SeonRo WoonLee Soo-HyukYun Ji-OnKim Hae-Sook
Koo RyeonChoi Jun-WoongPark Joong-GilLim Ryung-GuKing of Heaven
Jumadeung
Kim Nu-RiMoon Seo-YoonKim Chil-DooDo Jung-HwanDok Ko-Kwang
Jang Jae-HeeJeon Soo-InMr. BaekLee Sang-Yeobediting team staff
Oh Chae-Eun
international sales team staff (ep.1)
Jumadeung: Board of Directors
Jung Dong-GeunYoon Jong-WonKim Seo-APark Yoo-Mil
Maeng Jang-HyunBang Guk-HeonJo Yong-HeeJi Hwa-Ja
Choi Jun-Woong's Family
Yun Yoo-SunKwon Hyuk
Choi Jun-Woong's motherChoi Jun-Woong's father (ep.4)
Past
Kal So-WonPark Sang-Hoon
Koo Ryeon (teen)Park Joong-Gil (teen)
source : mydramalist, asianwiki

trailer

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-4-2022 11:14 PM | Show all posts
dah tengok ep 1 , 2 and 3, agak liat juga nak tengok 4 onwards ,  why? i tengok plot dia boring. but okay lah menarik juga , comical about after life just that part depa handle cris smanagemnt team yg selamatkan org nak suicide tu dipuji.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-4-2022 08:06 AM | Show all posts
mbhcsf replied at 17-4-2022 11:14 PM
dah tengok ep 1 , 2 and 3, agak liat juga nak tengok 4 onwards ,  why? i tengok plot dia boring. but ...

i baru tgk epi 1...oklah...tak tau nak sambung ke tak sebab tgh follow citer lain yg i put higher priority... tapi tgk dari komen2 netizen, epi 5 & 6 tu sedih...

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-4-2022 08:08 AM | Show all posts
sapa suka tgk citer macam the uncanny counter tu bolehlah tgk citer ni...
satu nak komen, lee soo hyuk tu ada vibe mcm vampire...
kalau buat citer pasal vampire bolehlah cast dia...
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2022 09:17 PM | Show all posts
Mslh2 yg diketengahkn dlm drama ni menarik minat sy utk follow drama ni....wlpun genre fantasi tapi pnonton boleh relate dgn mslh sampai jadi kemurungan yg disampaikan dalam drama ni....tapi cerita utk Ep 6 tu mmg sedih ya.....
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2022 09:26 PM | Show all posts
xyla73 replied at 18-4-2022 12:08 AM
sapa suka tgk citer macam the uncanny counter tu bolehlah tgk citer ni...
satu nak komen, lee soo hy ...

Lee Soo Hyuk dah pnh berlakon jadi vampire klu xsilap dlm drama The Scholar Who Walks The Night (saya tak tonton drama ni).......betul dia mmg sesuai jadi vampire dgn muka dan kulit dia yang putih pucat tu
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 4-5-2022 10:55 PM | Show all posts
sape yg masih follow drama ni ye ? i follow till ep 5 ke 6 ke yg mana dia tolong kawan sekelas dia tu  daripada nak bunuh diri lepas faile xam ke police university tu , lepas tu ...tak follow ?

worth lagi ke following or makin slow pace , draggy?
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2022 02:46 PM From the mobile phone | Show all posts
mbhcsf replied at 4-5-2022 10:55 PM
sape yg masih follow drama ni ye ? i follow till ep 5 ke 6 ke yg mana dia tolong kawan sekelas dia t ...

Iolss masi lagi follow drama ni. For me this drama 9/10 la. The topic in every ep is good.

Recent ep ni diorang cakap pasal topic bodyshaming and dog-human relationship. Worth it
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-5-2022 11:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Latest episode 11 & 12 cerita pasal past life Mr. Lim. Tragis jugak kisah dia, sedih weh.. baru tau kenapa dia suka korek hidung hahahaha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

13-4-2024 10:36 AM GMT+8 , Processed in 0.055383 second(s), 32 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list