CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 5845|Reply: 23

Netizen Keliru, Ameera Khan Ni Bertudung On Off Ke?

  [Copy link]
Post time 13-4-2022 11:13 AM | Show all posts |Read mode


Pempengaruh Ameera Khan, 22, yang juga adik kepada selebriti Neelofa sekali lagi menjadi bahan perbualan netizen apabila memuat naik gambarnya di Instagram dengan hanya memakai bandana sebagai penutup kepala.


Gadis yang popular dengan gelaran Little Miss Khan itu sejak akhir-akhir ini banyak berkongsi gambarnya yang hanya menggunakan topi, 'key', turban, 'hoodie' mahupun selendang bagi menutup kepalanya.


  



Sebelum ini, Ameera dikenali dengan imej bertudung bagaimanapun pada 2016 dia kemudian berkongsi gambarnya di Instagram yang tanpa hijab. Sekitar Mac 2021, gadis itu sekali lagi tampil memakai tudung. Ketika itu, netizen beranggapan dia akhirnya kembali menutup auratnya dengan sempurna.


Pun begitu, perkongsian gambarnya di media sosial memaparkan dirinya yang mendedahkan rambutnya yang panjang dan bahagian leher menimbulkan kekeliruan dalam kalangan netizen.


  



Mereka tertanya-tanya sama ada Ameera kembali 'free hair' atau memakai tudung secara 'on off'. Walaupun hanya adik kepada seorang selebriti, namun statusnya sebagai Instafamouse menyebabkan dia tidak dapat lari daripada kecaman umum.


Bagi mereka yang mengikuti perkembangan Ameera atas dasar meminati gadis itu, ada yang kecewa dengan tindakannya yang sebelum ini mengesahkan kembali berhijab namun penampilan tersebut tidak kekal lama. -CARI














Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-4-2022 11:52 AM | Show all posts
retis ke dia ni?
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2022 12:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Sama mcm mak sedara dia Nektan tu jgk. Kejap bertudung, kejap tak.
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2022 01:03 PM From the mobile phone | Show all posts
I'll say dia lom jumpa niche dia. Awal2 duluuu tudung selempang besa. Then terbang tudung dia sexy. Dh sexy pn xbrapa nk mjadi,masih xjmpa hala tuju dia wat u turn bungkus blk kepala. Xpa laa..pelan2 kayuh kalo nk 'berjaya' cam kak dia. Hehehehe..
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2022 02:03 PM | Show all posts
kdg kesian tgk dia nie.. mcm xde personalilty.. dari dulu smpai skrg xde yg ngam style dia..
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2022 02:22 PM | Show all posts
muka dia mcm pakistan biasa aja... kalau xde lopa mmg org ignore aja nih
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 13-4-2022 02:32 PM | Show all posts
masih keceleruan identiti ke? dia sendiri tau sure apa yang dia nak dalam hidup dia. kejap tutup, kejap bukak...lemah. stay classy mcm kak ko nabila..belajar dari dia. sekian
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2022 02:43 PM | Show all posts
life classy n international pon takde arah tuju
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-4-2022 03:54 PM | Show all posts
dia ni yg mngaku ckp pakai pampers sampai darjah 5 tu kan
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2022 05:59 PM From the mobile phone | Show all posts
22 dah naa dia..what are wasting life la dia nk habiskan dgn benda yg xdak Hala tuju [em:8:]

Education xdak . kerja pun xdak.. [em:24:]
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2022 08:54 AM | Show all posts
Muda lagi kan sheols ni. Biar la sheols ber-experiment dulu ikut suka hati sheols. I rasa ada dah niat tu tapi susah nak istiqamah. Done bekap
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2022 07:50 AM From the mobile phone | Show all posts
sape la yg komen cantik mcm amitabh bachan tu
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2022 08:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Umur muda gitu, tapi mcm sebaya dgn Radah Taib pulak………
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2022 08:54 AM From the mobile phone | Show all posts
orkid_amani replied at 13-4-2022 05:59 PM
22 dah naa dia..what are wasting life la dia nk habiskan dgn benda yg xdak Hala tuju [em:8:]

Educat ...

kann? kalau orang lain, umur 22 dah nak grad degree dah. LMK ni apa pencapaian dia selain menempel dgn kakak terpaling dia tu?
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2022 08:58 AM From the mobile phone | Show all posts
miracle_forever replied at 17-4-2022 08:54 AM
kann? kalau orang lain, umur 22 dah nak grad degree dah. LMK ni apa pencapaian dia selain menempel ...

Kakak terpaling dia pun dah kepam takboleh mendunia, asyik tunjuk pam susu je
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2022 09:25 AM | Show all posts
Bibir cucuk, muka cucuk. Tua sebelum masa.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-4-2022 10:24 AM From the mobile phone | Show all posts
miracle_forever replied at 17-4-2022 08:54 AM
kann? kalau orang lain, umur 22 dah nak grad degree dah. LMK ni apa pencapaian dia selain menempel ...

Itu la..patut dia study overseas tuu dah family kaya kan..ambik ja la course yg enjoy relax mcm fashion ka..art ka..balik Msia jadi insta femes xdak la org nk kutuk..ini apa pun xdak utk dibangga kan .xkn selamanya nk tumpang popular kakak yg semakin suram tu
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2022 02:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Minami2013 at 17-4-2022 06:56 AM

Tapi, i ada borak dgn one of my friend, niece dia sgt meng idola kan ameera khan ni. Jadi dia maybe nk hidup yg rilek2 je sambil usha orka. Dulu2 housemates i yg cantik, kaya dan bergaya asyik fail je paper, tak habis belajar pun. Kahwin dgn org kaya sebelum semua org grad. Happy je nmpak life depa. Anyway, tak de istilah kena kerja if suami tinggalkan pun sbb family sendiri pun dah kaya. Kalau cerai pun anak2 terjamin ex husband mampu bagi nafkah. So i rase dia jenis yg aim nk kahwin je  
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2022 04:21 PM From the mobile phone | Show all posts
"Netizen keliru"
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2022 04:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Minami2013 replied at 17-4-2022 02:53 PM
Tapi, i ada borak dgn one of my friend, niece dia sgt meng idola kan ameera khan ni. Jadi dia maybe  ...

mslhnya bf pun tak lekat
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

21-5-2024 04:16 PM GMT+8 , Processed in 0.069972 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list