CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: pearl.silver

[DRAMA MELAYU] [TV1] AKU PILIH BAHAGIA (EMMA MAEMBONG, FIZZ FAIRUZ, BELLA DALY, ALVIN CHONG)

[Copy link]
Post time 20-4-2022 05:01 AM From the mobile phone | Show all posts
pearl.silver replied at 19-4-2022 06:17 AM
Pg td tgk smpi 6.30 je pastu xlarat mata dah. Bila babak annisa yg laki kaki pukul tu cam mls nk t ...

rupa nya ramai yg malas tgk scene laki arneesa tu skip je terus haha
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 20-4-2022 03:22 PM From the mobile phone | Show all posts
hanna88 replied at 20-4-2022 05:01 AM
rupa nya ramai yg malas tgk scene laki arneesa tu skip je terus haha

Maira tu sex drive tinggi betul
Sblum ni kt umh asyik mintak ngn aidan
Agknya performance aidan x memuaskn, dah cek in hotel dgn laki lain plak. Tinggi imaginasi penulis.
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2022 01:55 AM From the mobile phone | Show all posts
pearl.silver replied at 20-4-2022 07:22 AM
Maira tu sex drive tinggi betul
Sblum ni kt umh asyik mintak ngn aidan
Agknya performance aidan x  ...

tu la terkejut..ke sebab dia nak pregnant..dia buat dgn orang lain?means bila dia pregnant..jadi 'anak aidan' walaupon....sebab x nak mak mentua buang dia..tapi memang x pikir dosa betol la maira ni..salah langkah betol aidan buat dhiya macam tu..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-4-2022 03:39 PM From the mobile phone | Show all posts
hanna88 replied at 21-4-2022 01:55 AM
tu la terkejut..ke sebab dia nak pregnant..dia buat dgn orang lain?means bila dia pregnant..jadi ' ...

Nyampah la cite ni. Byk cite psl nisa tu je.
Nisa tu bebal plak tu
Dia boleh kata klu ada laki lain yg nk kat dia baru dia nk keluar dr toxic marriage dia.
Ni laki suh buat loan dia iye kn aje
Eh bebal laa..
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2022 06:46 PM From the mobile phone | Show all posts
pearl.silver replied at 21-4-2022 07:39 AM
Nyampah la cite ni. Byk cite psl nisa tu je.
Nisa tu bebal plak tu
Dia boleh kata klu ada laki lai ...

haha kan..x berkenan tengok scene dia..xpayah ada pon x pe aihh..nampak sangat bagi hints nak kat dzikri kot pasni..kacau daun ja
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-4-2022 06:51 PM From the mobile phone | Show all posts
hanna88 replied at 21-4-2022 06:46 PM
haha kan..x berkenan tengok scene dia..xpayah ada pon x pe aihh..nampak sangat bagi hints nak kat  ...

Patutnya byak kn konflik si dhiya tu..

Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 21-4-2022 08:51 PM From the mobile phone | Show all posts
pearl.silver replied at 21-4-2022 10:51 AM
Patutnya byak kn konflik si dhiya tu..

dah la rengsa adik ipar si nisa tu kaki kikis..annoying..macam banyak pulak scene dorang tu..koserr..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-4-2022 06:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Comel laa kak inaz ni.. pandai ugut dhiya..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-4-2022 10:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Layan juga citer ni..sbb terasa mcm tengok hilman intan asst...
Jalan cerita pun best.
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2022 10:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Tergamak betul si maira tu curang dgn aidan. Kesian plk kat aidan tp tu la nak padankan muka pun ye jugak
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-4-2022 10:35 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_Arwen replied at 23-4-2022 10:33 PM
Tergamak betul si maira tu curang dgn aidan. Kesian plk kat aidan tp tu la nak padankan muka pun ye  ...

Sex drive dia tinggi
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2022 12:48 AM From the mobile phone | Show all posts
pearl.silver replied at 23-4-2022 10:35 PM
Sex drive dia tinggi


Kannn..adehhh...mulanya hari tu masa dia asyik minta kat aidan igtkan sbb dia nak cepat2 pregnant...tapi skrg mcm dah seronok plk dgn mamat rambut sebelah tu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-4-2022 05:31 AM From the mobile phone | Show all posts
cmf_Arwen replied at 24-4-2022 12:48 AM
Kannn..adehhh...mulanya hari tu masa dia asyik minta kat aidan igtkan sbb dia nak cepat2 pregnant. ...

Scene farhan dgn arnisa semlm lagi laa

Farhan ckp dia nk benda yg nisa tak pernah bagi
Sambil duk atas blkg nisa, koyak2 baju nisa

Nasib baik kt hosp doktor just kabo nisa kne pukul kt kepala
Xkabo nisa kne rogol sex luar tabi’i

Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2022 08:54 PM From the mobile phone | Show all posts
humaira ni macam kahwin nak cari bapak je utk jaga anak2 dia sebab macam nak enjoy life lagi nampak nya..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-4-2022 09:28 PM From the mobile phone | Show all posts
hanna88 replied at 25-4-2022 08:54 PM
humaira ni macam kahwin nak cari bapak je utk jaga anak2 dia sebab macam nak enjoy life lagi ...

Hahaa.. tu laa
Yg aidan tu innesen sgt nape tah
Bini keluar balik lewat mlm xkisah
Xde plak nk ikut maira meeting dgn web designer tu..
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2022 04:23 AM From the mobile phone | Show all posts
pearl.silver replied at 25-4-2022 01:28 PM
Hahaa.. tu laa
Yg aidan tu innesen sgt nape tah
Bini keluar balik lewat mlm xkisah

web designer sangat hadoi lain macam dia punye wild..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-4-2022 10:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Selera pulak ye si maira dengan web designer muka nan hado tu? Ke asal onz... lagi satu si aidan tu punya bodoh melampau2, pergi la intip bini tu buat apa. Geram pulak kita ni.
Tapi melting habis la bila zikri bgtau bapak yg dia suka dhiya. Belum cakap dengan tuan punya badan, terus pergi ke bapak.. menyahut cabaran betul
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-4-2022 04:30 PM From the mobile phone | Show all posts
azimodin replied at 27-4-2022 10:38 AM
Selera pulak ye si maira dengan web designer muka nan hado tu? Ke asal onz... lagi satu si aidan tu  ...

Penat tgk watak aidan yg mcm lembap tu

Episod harini geram tgk

Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2022 06:45 PM From the mobile phone | Show all posts
pearl.silver replied at 27-4-2022 04:30 PM
Penat tgk watak aidan yg mcm lembap tu

Episod harini geram tgk

Kan... ingatkan ada la progress hari ni, nan hado. Pergi la sorok2 dengar bini tu, si mairah tu pon bukan menyorok kat gua musang. Rupanya skandal pon laki orang, ewww. Dia mmg ada fetish dengan laki orang agaknya.

Dhiya pon sama jugak, suka sama suka tapi sibuk la nak push zikri kat anisa tu. Dah la anisa tu paling baru menjanda.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-4-2022 07:12 AM From the mobile phone | Show all posts
azimodin replied at 27-4-2022 06:45 PM
Kan... ingatkan ada la progress hari ni, nan hado. Pergi la sorok2 dengar bini tu, si mairah tu po ...

Anisa tu masa ngn laki baran tu kemain lembik

Bila dah janda kemain pandai nk marah2 org lak..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

4-3-2024 09:27 AM GMT+8 , Processed in 0.067256 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list