CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: pearl.silver

[DRAMA MELAYU] [TV1] AKU PILIH BAHAGIA (EMMA MAEMBONG, FIZZ FAIRUZ, BELLA DALY, ALVIN CHONG)

[Copy link]
Post time 28-4-2022 07:59 AM From the mobile phone | Show all posts
arneesa perasan je dzikri nak dia..
konpiden je..rase menyibuk je watak dia nih..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-4-2022 03:19 PM From the mobile phone | Show all posts
hanna88 replied at 28-4-2022 07:59 AM
arneesa perasan je dzikri nak dia..
konpiden je..rase menyibuk je watak dia nih..

Iouls lebih rela zikri dengan kak inaz dari aneesa. Kejam tak iouls
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2022 03:22 PM From the mobile phone | Show all posts
azimodin replied at 28-4-2022 07:19 AM
Iouls lebih rela zikri dengan kak inaz dari aneesa. Kejam tak iouls

hahaha janji bukan arneesa sudah..
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2022 09:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Pukul 3 aku tengok Tiap tiap hari citer ni.3.30 aku mesti tertido depan tv. Tapi aku layan je tengok citer ni.mcm best juga walaupun MCM meleret.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-4-2022 11:55 PM From the mobile phone | Show all posts
ciksom replied at 28-4-2022 09:27 PM
Pukul 3 aku tengok Tiap tiap hari citer ni.3.30 aku mesti tertido depan tv. Tapi aku layan je tengok ...

Dia byk melalut dr fokus story watak utama..
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2022 12:51 PM From the mobile phone | Show all posts
ciksom replied at 28-4-2022 09:27 PM
Pukul 3 aku tengok Tiap tiap hari citer ni.3.30 aku mesti tertido depan tv. Tapi aku layan je tengok ...

Dia punya meleret mmg level menguap skala 10. Macam semalam bini skendel mairah tu call aidan tapi info langsung x sampai..  dok cakap nanti awak tau, awak kena tengok sendiri. Kejadah. Kalau orang call i pastu cakap meleret xde content mmg i sergah je. Koser
Reply

Use magic Report

Follow Us
 Author| Post time 29-4-2022 03:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Author novel ni faveret kat fara lee ex wife ally iskandar tu

Nama ank dah maream

Tiba2 ig shop jual baju ibu ank nama eomuni maream

Mcm nk sama je
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2022 03:53 PM From the mobile phone | Show all posts
tetap x berkenan perangai mak aidan..masa suka layan baik..masa x suka teruk kecam orang ye..walau memang salah la si maira tu..buat pe nak ingat dhiya..masa ada..kau sakit kan hati.. geram..

so dhiya balik kat aidan ke tu..macam ye je..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 29-4-2022 04:09 PM From the mobile phone | Show all posts
hanna88 replied at 29-4-2022 03:53 PM
tetap x berkenan perangai mak aidan..masa suka layan baik..masa x suka teruk kecam orang ye..walau m ...

Tp aidan tu teruk betul
Xpernah lgsung fikir nk stalk life dhiya lps dia cerai dgn maira
Patutnya dah tau dulu ko buat salah dgn dhiya, at least amik tau la sikit janda ko buat apa, kje apa, dah kawen lain ke
Ni mcm mmg xcinta lgsg laa
Xde rasa nk amik tahu pun
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2022 04:29 PM From the mobile phone | Show all posts
pearl.silver replied at 29-4-2022 08:09 AM
Tp aidan tu teruk betul
Xpernah lgsung fikir nk stalk life dhiya lps dia cerai dgn maira
Patutnya  ...

memang x cinta kan..sebab aidan selalu kata dia sayang dhiya je..dia cinta humaira je..tapi tu la x de common sense langsung..
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2022 11:40 PM From the mobile phone | Show all posts
pearl.silver replied at 29-4-2022 04:09 PM
Tp aidan tu teruk betul
Xpernah lgsung fikir nk stalk life dhiya lps dia cerai dgn maira
Patutnya  ...

Tadi masa nak ke rumah parents dhiya pun dia sibuk pasal mariam jer bukan dhiya..hampeh punya lelaki. Harap jangan la dhiya balik pada aidan.
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2022 11:44 PM From the mobile phone | Show all posts
azimodin replied at 29-4-2022 12:51 PM
Dia punya meleret mmg level menguap skala 10. Macam semalam bini skendel mairah tu call aidan tapi ...

Episod berapa ntah, masa part doc dhiya dok bincang dgn nurse psl keadaan dhiya..punya la lama dok ulang scene tu...mcm penting sangat...bosan.

Lagi satu masa part farhan drive kereta lps pukul nisa...adehhh..panjang juga scene tu..saja nak bagi byk episod kot..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-4-2022 11:45 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_Arwen replied at 29-4-2022 11:40 PM
Tadi masa nak ke rumah parents dhiya pun dia sibuk pasal mariam jer bukan dhiya..hampeh punya lela ...


Yg dhiya pun lama sgt suruh zikri tunggu
Dah alang2 mmg kulu kilir ngn zikri pun
Kawen je lah
Klu i jd mak ayh dhiya tu mmg kena cepuk dah
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2022 08:46 AM From the mobile phone | Show all posts
hanna88 replied at 29-4-2022 03:53 PM
tetap x berkenan perangai mak aidan..masa suka layan baik..masa x suka teruk kecam orang ye..walau m ...

Mak si aidan tu mmg spesis mak mertua toksik tak ikhlas sayang menantu. Dia suka menantu yg berkepentingan sahaja, bila dah xsuka layan macam sampah. Siapa dapat mertua macam tu mmg sampai orang tua tu mati la makan hati
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2022 08:48 AM From the mobile phone | Show all posts
hanna88 replied at 29-4-2022 04:29 PM
memang x cinta kan..sebab aidan selalu kata dia sayang dhiya je..dia cinta humaira je..tapi tu la  ...

Masalahnya perempuan yg dia cinta mati tu perangai macam jalang. Nampak sangat si mairah tu kawen sebab nak dapat bibik percuma.

Semalam iouls x tengok sebab gi shopping raya, kat rtmklik belum update lagi, sooo sedih
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2022 10:05 AM From the mobile phone | Show all posts
azimodin replied at 30-4-2022 12:46 AM
Mak si aidan tu mmg spesis mak mertua toksik tak ikhlas sayang menantu. Dia suka menantu yg berkep ...

agree..memang nampak sangat perangai toksik nya tu..mulot kemain lepas..sedap dia je..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-4-2022 10:06 AM From the mobile phone | Show all posts
azimodin replied at 30-4-2022 12:48 AM
Masalahnya perempuan yg dia cinta mati tu perangai macam jalang. Nampak sangat si mairah tu kawen  ...

memang aidan jadi bibik percoma pon haha

ada kan ulangan 6pagi tu

tayangan normal 3 petang
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2022 02:16 PM From the mobile phone | Show all posts
hanna88 replied at 30-4-2022 10:06 AM
memang aidan jadi bibik percoma pon haha

ada kan ulangan 6pagi tu

Pagi2 x sempat nak tengok. Mmg iouls selalu layan kat rtmklik tapi kadang2 lambat giler upload episod baru
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2022 06:25 PM From the mobile phone | Show all posts
nampak gaya macam dhiya lebeh suka aidan tu..dah la dzikri tunggu punya lama..macam guna kan untuk jaga anak dia je..mulut boleh tahan pedas gak dhiya kat dzikri tu..baik bye bye je lahh
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2022 11:50 AM From the mobile phone | Show all posts
hanna88 replied at 30-4-2022 06:25 PM
nampak gaya macam dhiya lebeh suka aidan tu..dah la dzikri tunggu punya lama..macam guna kan untuk j ...

Mcm tu punya gaya elok la zikri berundur jer..pegi jauh2. Buang masa jaga jodoh orang. Drpd asyik dok rasa cemburu tengok diorang. Mariam pun excited lebih bila jumpa papa dia.
Elok sangat la kalau zikri cari kebahagiaan sendiri. Dhiya pun mcm lebih bahagia jer dgn aidan.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

27-2-2024 12:26 AM GMT+8 , Processed in 0.062268 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list