CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: tuttt

Intan vs Jering

  [Copy link]
 Author| Post time 6-4-2022 06:33 AM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 6-4-2022 06:13 AM
Dia bernasib baik intan tak bawak Kes pasal meruntuhkan rumahtangga dia dlu. Dia igt intan ni lemb ...

Hanat gila perangai perempuan ni. Dia ni hilang ingatan kot dulu2 dia perli2 intan kt ig tu. Geli la betina ni. Mcm mana la kude boleh tahan dgn betina bohsia kelas blkg ni. Tp mmg selayaknya la berjodohan dua2 oink2
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 6-4-2022 06:34 AM From the mobile phone | Show all posts
gekkou replied at 6-4-2022 06:28 AM
nampak mcm jering n ude is having a rough time in their marriage
sbb tu rasa insecure sakit hati den ...

I think the same tu. Kalau cukup kasih sayang dr tok laki tu. Takdela hang gigih nk stalk ex madu smpai tau laki dia keje apa pangkat apa
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-4-2022 06:35 AM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 6-4-2022 06:13 AM
Dia bernasib baik intan tak bawak Kes pasal meruntuhkan rumahtangga dia dlu. Dia igt intan ni lemb ...

Nasib intan tu bukan kinan. Kalau tak mendapat la dedua ni. Tibee teringat layangan putus pulak
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2022 07:14 AM | Show all posts
tuttt replied at 6-4-2022 05:56 AM
I tak pernah nmpk intan komen follower panjang lebar mcm ni. Kalau follower kutuk ude ngn jering k ...

kan? kaka pun tak pernah tengok intan komen2
biasanya dia balas kawan2 dan family sajork
itu pun bukan tentang  monyet dua ekor tu
biasa lah pelakor,

apa2 orang post pun dia terasa tentang dia sebab di bayangi dosa lampau

Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2022 07:24 AM | Show all posts
tuttt replied at 6-4-2022 06:35 AM
Nasib intan tu bukan kinan. Kalau tak mendapat la dedua ni. Tibee teringat layangan putus pulak

sepupu lelaki kaka buat cam kudakepang tu buat kat bini dia
skandal pula macam jering tuh, 1 kelumit malu takde
sepupu pulak sanggup marah mak sendiri
sampai sekarang skandal sakit hati kat weols
sebab backup weols terhadap isteri sah, 100%
ramai2 gi serang skandal
skandal tu after few years lari 1 tahun buat perangai bohsia
kemudian balik pada sepupu kaka tu..
cousin pula macam bingai or dah kena nasi kangkang...entah lah
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2022 07:34 AM From the mobile phone | Show all posts
gekkou replied at 6-4-2022 06:28 AM
nampak mcm jering n ude is having a rough time in their marriage
sbb tu rasa insecure sakit hati den ...

Sepatutnya dia lega sebab ex madu dah kawin lain. Sebab ada kemungkinan bermadu balik kan
Dia dok perli jangan try hard tayang bahagia. Hilang ingatan dia lagi gigih tayang bahagia walaupun bergambar tepi longkang/parit lol:

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 6-4-2022 07:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Btw jering ckap dia kawin kude lagi lama kan..jaga2 jering,intan diceraikan pun masa dah kawin 5 tahun . Jangan bangga sangat kawin lama dr ex madu kau tu. Laki kau ada rekod mencurang.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2022 08:51 AM From the mobile phone | Show all posts
alaa.. rumahtangga intan roboh sbb ade perempuan macam dia la.. dasar penyondol.
boleh la dia bertahan 5 tahun sbb perempuan perangai macam dia x muncul lg..
cuba kalau muncul perempuan macam dia kacau rumahtangga dgn ude.. ude pulak jenis mmg penah mencurang dgn sengaja..
tggu la kifarah tu sampai kat dua2..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-4-2022 09:08 AM | Show all posts
Si Jering ni sah2 tengah tak bahagia denga Kude khuenzzzz.... Orang elok2 je move on kawin siap mengandung, tiberrrr je si Jering ni nak mencapub.
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2022 09:10 AM | Show all posts

Yang kuih bulan & kuih bakul tu ke chuolls?

Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2022 09:27 AM | Show all posts
Anne15 replied at 5-4-2022 09:31 AM
Last malam td siap ugut intan lepas ni kalau bapak dia nak ambik anak kena duduk hotel..katanya jang ...

apa isu yang sampai intan sebut hal anak? rasanya start isu hal anak ni lepas tu terus si kepam jering ni meroyan keluar habis bahasa rempit dia
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2022 09:37 AM | Show all posts
nampaksangat jering tak happy dengan hidupnya..
kekecewaan dia tu dislurkan dengan mengutuk dan memerli intan

kesian..
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2022 09:51 AM | Show all posts
Prickford replied at 6-4-2022 09:08 AM
Si Jering ni sah2 tengah tak bahagia denga Kude khuenzzzz.... Orang elok2 je move on kawin siap meng ...

a ah.. rasanya betullah tu sah jering tengah tak bahagia.. kalau bahagia dia aman damai je biarkan intan. contoh tgk abby dulu, selagi dia tak bahagia, rempanan dia dahsyat betul.. habis memey dgn norman kena londeh..lepas dia bahagia je, dia boleh terima n jadi kawan baik.. haa..contoh ni.. jering..bawak2 la mengucap, mohon doa kat Allah agar bahagia kekal selamanya
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2022 09:51 AM | Show all posts
asfaz replied at 6-4-2022 06:10 AM
Yg intan selalu up pasal anak and laki dia pastu bisness dia. Sekali ni je intan up screenshot apa ...

Mungkin m.o dia cuba utk terbalik kan situation jadi mcm bini syuk tu. Kan ramai tak support bini syuk tu sbb kata dia jadi kan content utk jual product. Intan tiktok tu konon trigger keadaan sehingga org lain masuk buat comment sebelah sana. I tgk ok je tiktok intan esp. tema suami isteri sbb ada jual barang2 intim utk suami isteri. She cannot control apa org yg nak tulis and Intan takde instigate apa2 yg org comment. Rajin betul dia tu skodeng ig intan, so kita tahulah sapa yg terlebih kisah, hish hish hish.

Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2022 10:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Sbnrnya perasan jgk..dia tunjuk rumah dia..susun atur..gigih nk beritahu dia pembersih dan teratur tu kelebihan dia yg ada.aset2 byk..beli masa muda lagi..byk aset mcm kereta,rumah..lps tu dia jual rumah dia yg gigih  cerita beli masa muda.dan beritahu kereta apa dia masih ada.bgtau dia sgt pembersih dan teratur..tu nk ikat suami.xlama bgtau byk hutang2 bank dia dh clear..byk kali sebut..rupanya dlm cecehan dia..ada sebut psl loan bank..bkn loan ude tp mcm nk rujuk intanlah ..so nmpk x signifikasi yg update dia sblm ni nk perli halus sahaja.nk bgtau dia pandai manage duit sejak muda.dia hint jgk psl intan kalah kes mutaah katanya..mcm nk mnta bukan2 tp xdapek..tu ygmendabek betul dia ckp dia tahu..dia nak masyarakat hina intan baru dia puas..tp rasanya sapa follow if intan..kdg  intanive..org provokasi..dia xjawab pun..dia abaikam aja..jd kalau intan nk ceta dgn kwn2 biolah..dia rasa lega..jering ni nk kena kecam balik baru reti diam ni
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2022 10:32 AM | Show all posts
gamak si jering ni compare dia dgn ude kawen lagi lama dr intan kawen dengan ude....

klu dia x rampas xda la bercerai ude dengan intan....hahaha..lawak la....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-4-2022 10:33 AM | Show all posts
MisXoXo replied at 6-4-2022 10:28 AM
Sbnrnya perasan jgk..dia tunjuk rumah dia..susun atur..gigih nk beritahu dia pembersih dan teratur t ...

pastu pada aku bijak je intan setel mahkamah.. kalau ikut rempit ni nak setel luar mahkamah.. intan bijak ye.. dapat banyak mana pun mutaah tu tak kisah la.. dapat ciput pun asalkan dapat dan ada hitam putih dia di masa akan datang kalau culas bayar tetap boleh tuntut.. yang rempit ni kisah pulak la intan bayar loyar bukan pakai duit hang punnnn
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-4-2022 10:36 AM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 6-4-2022 07:34 AM
Sepatutnya dia lega sebab ex madu dah kawin lain. Sebab ada kemungkinan bermadu balik kan
Di ...

Dah macam kakak dengan adik. Patutla sentap sgt org ckp kude pendek
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-4-2022 10:37 AM From the mobile phone | Show all posts
xAthenax replied at 6-4-2022 07:24 AM
sepupu lelaki kaka buat cam kudakepang tu buat kat bini dia
skandal pula macam jering tuh, 1 kelu ...

Allahu. Semoga kuat isterinya tu. Yg penting kita lawan lelaki jahanam dan perempuan sundalnya
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-4-2022 10:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Virus_77 replied at 6-4-2022 09:27 AM
apa isu yang sampai intan sebut hal anak? rasanya start isu hal anak ni lepas tu terus si kepam je ...

Rasanya intan macam letak syarat. Kalau nk ambil anak2 dia boleh, tp jgn bg mak tiri dia snap gambar atau video letak kt ig mak tiri. Yelah kalau tgk igs jering ngn anak2 intan tu dlm kereta, jering sibuk bervideo, anak intan yg bongsu tu duk jilat kaki. Marah la mak dia kot. Ko nak jaga anak tiri ke atau untuk content medsos ko je. Konon ko jaga anak tiri sama rata. Padahal yillek kot. Tu intan ckp apa yg jd dia je tahu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

30-5-2024 03:57 PM GMT+8 , Processed in 0.152707 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list