CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123Next
Return to list New
View: 3239|Reply: 47

[Tempatan] Mydin Terbesar Malaysia dibuka di Tunjung, Kota Bharu

[Copy link]
Post time 10-3-2022 02:31 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by sekngucing at 10-3-2022 02:45 PM

Mydin terbesar

KOTA BHARU - Syarikat pemborong dan runcit halal tempatan, Mydin Mohamed Holdings Berhad (Mydin) membuka cawangan pasar raya ke-67 di Tunjong di sini melibatkan keluasan hampir 1 juta persegi, sekali gus menjadi pasar raya Mydin terbesar di Malaysia.

Pengarah Urusannya, Datuk Wira Dr Ameer Ali Mydin berkata, Mydin Tunjong menelan kos sebanyak RM250 juta dan disasarkan memperoleh nilai jualan sehingga RM20 juta sebulan.

"Bangunan ini mempunyai tiga tingkat dan disediakan dengan fasiliti seperti bazar, surau, bangunan permainan kanak-kanak dan juga pusat jualan.

"Kita juga menyediakan lebih 400 lot sewaan perniagaan dengan menawarkan 1,000 peluang pekerjaan.

"Kita berharap ia mampu memberi impak positif kepada perniagaan dan ekonomi domestik serta membantu usahawan dan masyarakat tempatan," katanya kepada pemberita di sini pada Khamis.

Perasmian pembukaan pasar raya berkenaan dirasmikan Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Pasir Tumboh, Abdul Rahman Yunos.
Artikel Penuh : https://www.sinarharian.com.my/article/192073/BISNES/Mydin-Tunjong-cawangan-terbesar-di-Malaysia
© 2018 Hakcipta Terpelihara Kumpulan Karangkraf

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-3-2022 02:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Gomo klate gomo!
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2022 02:37 PM | Show all posts
kalau compare semua pasaraya besar iols rs mydin masih yg plg murah...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-3-2022 02:41 PM From the mobile phone | Show all posts
nak.letak video org berebut ikan..tp.tak.support..bengong betul forum ni
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-3-2022 02:42 PM From the mobile phone | Show all posts
memamg jem area to harni

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2022 02:47 PM From the mobile phone | Show all posts
sekngucing replied at 10-3-2022 02:41 PM
nak.letak video org berebut ikan..tp.tak.support..bengong betul forum ni

Rebut jangan tak rebut!

Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 10-3-2022 02:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Huk aloh klate gedebe cawwat kote buah mempele serambi Moscow gommo klate gommo! malu kokram
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2022 04:32 PM | Show all posts
Sesuai buka disana kalau di kawasan Lembah Kelang ni dah tak ramai suka ke Mydin macam dulu2 sebab pesaingan makin sengit dari rangkaian kedai baru dah ada pilihan lebih murah di kedai lain.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-3-2022 05:38 PM | Show all posts
banyak barang tak berkualiti..
elok la bukak kat tempat yang semua nak murah..
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2022 05:51 PM | Show all posts
hari ni la kot ramai sebab jual ikan sekor sekupang, lepas ni harap tak sendu la, nampak purchasing power dekat KL ni pun dah semakin sendu, ini plak dekat sana
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2022 06:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Aii suka beli uniform sekolah ank kat mydin..kain elok cantik..warna putih nila..Jenis kain w/pun dah pakai la xkusam.. warna baju masih cantik elok w/pun dah setahun lebih guna.
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2022 06:22 PM From the mobile phone | Show all posts
sekngucing replied at 10-3-2022 02:42 PM
memamg jem area to harni

Hebat kelantan. Ikea nak bukak, nak buat jambatan ikonik, nak buat menara berkembar, kondo 50 tingkat pun dengar2 nak buat jugak. Tak lama lagi KB sehebat JB
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2022 07:06 PM | Show all posts

mung sskjp ko bohh?
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2022 07:09 PM | Show all posts

hukalohhh

darat sunggoh la pokcek mokcek set set kito jangge pecohhhhh

tak malu kek ore koooo?
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2022 07:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Ramai org rebut2 sebab promosi sempena pembukaanya
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2022 07:24 PM From the mobile phone | Show all posts
wahhh jenuh seret kaki ujung ke ujung
makin ramai la ummah kel*ng bermaustautin di serambi mekoh pahnim. dari tkg cuci smpai ke manager bangladesh mari
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-3-2022 08:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Makin sendu la Lotus pahni..pusat bdr kb jadi bdr mati terus
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2022 08:08 PM From the mobile phone | Show all posts
tripleid replied at 10-3-2022 08:04 PM
Makin sendu la Lotus pahni..pusat bdr kb jadi bdr mati terus

Aku pernah pergi pusat bandar jam 5 pm. Sendu .nak cari  kedai makan pun susah
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2022 08:12 PM From the mobile phone | Show all posts
totokreturn. replied at 10-3-2022 05:51 PM
hari ni la kot ramai sebab jual ikan sekor sekupang, lepas ni harap tak sendu la, nampak purchasing  ...

Masa aku jln2 sana baru2 ni diorg masih lg power membeli kb mall penuh , pasar2 pn penuh
Kedai emas pn penuh ..diorg ni kaya la
Gelang emas 50g selamba je pakai time jual kueh
Kita org luar emas besar saiz getah tempe
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2022 08:16 PM From the mobile phone | Show all posts
mikasa replied at 10-3-2022 08:08 PM
Aku pernah pergi pusat bandar jam 5 pm. Sendu .nak cari  kedai makan pun susah

Mkin jadi bdr koboi..lepas satu2 kedai, hotel,supermaket tutup
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

25-5-2024 08:11 PM GMT+8 , Processed in 0.597895 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list