CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 454|Reply: 12

Pharmaniaga yg hampeh.. isi boster dlm my sejahtera pun tak lopes lopes

[Copy link]
Post time 9-3-2022 01:45 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Laki aku suntik booster pd 13.1.2022.. kilinik ckp pharmaniaga akan masukkan nama dlm my sejahtera dlm 2 mibggu sbb laki aku bayo boostet.. sampai laa ni yilek

Kita tepon tolak sana sini sinun.. aku call no ni 033002000 ext 784.. nama zoey.. janji minggu ni pas tu minggu dpn.. pas tuu minggu lg drpan..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 9-3-2022 01:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Sape ade pglmn mcm ni.. mcm celaka betul
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2022 01:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Buritan replied at 9-3-2022 01:47 PM
Sape ade pglmn mcm ni.. mcm celaka betul

Aku! Pegi masuk group MySejahtera kat FB. Search masalah yang sama. Ada orang boleh bantu. Kejap je dia buat dah selesai masalah.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-3-2022 01:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Naatasha replied at 9-3-2022 01:50 PM
Aku! Pegi masuk group MySejahtera kat FB. Search masalah yang sama. Ada orang boleh bantu. Kejap j ...

Ooo ye ke.. ok tq tq
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2022 01:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Itu lah vaccine itu free saja.. Susah kan diri pergi bayar + package tidak di update lagi.. Semua jadi susah... I ambil booster 1 hari depa sudah update di mysejahtera...

Pergi bawa kayu.. Mungkin cepat
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2022 01:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Buritan replied at 9-3-2022 01:50 PM
Ooo ye ke.. ok tq tq

Yg tolong aku nama Remy, profile gmbar bendera Malaysia
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-3-2022 01:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Naatasha replied at 9-3-2022 01:52 PM
Yg tolong aku nama Remy, profile gmbar bendera Malaysia

Ok tq sis.. aku dah pi kat grup tu dah
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-3-2022 02:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Dwdrum replied at 9-3-2022 01:51 PM
Itu lah vaccine itu free saja.. Susah kan diri pergi bayar + package tidak di update lagi.. Semua ja ...

Masa laki aku cocok tuu sinobek yilek yg free.. dah la aku sedih ni.. kena bawak kayu la plk
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 9-3-2022 02:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Naatasha replied at 9-3-2022 01:52 PM
Yg tolong aku nama Remy, profile gmbar bendera Malaysia

Hampehlaa gtup tuu.. org nak settle my sejahtera sibuklaa plk dgn bayo la free la
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2022 02:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Buritan replied at 9-3-2022 02:06 PM
Hampehlaa gtup tuu.. org nak settle my sejahtera sibuklaa plk dgn bayo la free la

Aku ok je hari tu.



Sbbnya lepas vaxxed, xde update pun. Aku tanya Pantai berkali2 dia kata dh send data ke MySejahtera, suruh tunggu. Pastu aku tnya pharmaniaga jugak dia kata dah submit data ke MySejahtera tgu mereka update. Semak. Last2 aku masuk grup MySejahtera tu lah.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-3-2022 02:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Naatasha replied at 9-3-2022 01:52 PM
Yg tolong aku nama Remy, profile gmbar bendera Malaysia

Hampehlaa gtup tuu.. org nak settle my sejahtera sibuklaa plk dgn bayo la free la
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2022 04:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Buritan replied at 8-3-2022 10:00 PM
Masa laki aku cocok tuu sinobek yilek yg free.. dah la aku sedih ni.. kena bawak kayu la plk

Ko tahu office depa di mana?... Jika aku jenis passing batton begitu memang pergi office terus... Sebab mahu marah yang handle itu innocent untuk aku marah... Sorry aku jenis baran sikit jenis firm bukan jenis naik hantu..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-3-2022 04:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Dwdrum replied at 9-3-2022 04:19 PM
Ko tahu office depa di mana?... Jika aku jenis passing batton begitu memang pergi office terus...  ...

Aku ni kl pun ngagau sis.. itu klmhn aku.. ade toka tau bwk pi tmpat keje jahh.. mmg geram sgt.. buat kita mcm ape.. mggu dpn kalo tak settle mungkin pergi.. naik erl laa jwbnya
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Lawak & Santai


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-8-2022 01:36 AM GMT+8 , Processed in 0.100380 second(s), 24 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list