CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: tatod

Dr Erin Kata Tak Lari Jauh Dari Agama - "Saya Bukan Free Hair 24 Jam"

[Copy link]
Post time 22-2-2022 06:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 22-2-2022 05:16 PM
Ntah nape dgn dia ni kaka rasa mcm dia ada memakai..pastu player tuwe kertu peon xreti jaga..

Sep ...

Agaknya dah banyak.kali kahwin kan..
Jadi cam.dah tak kesah dah cerai berai..
Dia pung.pandai jaga badan..
Sweet2 talk sikit..cair.lah.jejaka...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-2-2022 06:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Normabaru at 22-2-2022 08:53 PM
shernazz replied at 22-2-2022 08:26 PM
Agaknya dah banyak.kali kahwin kan..
Jadi cam.dah tak kesah dah cerai berai..
Dia pung.pandai jaga ...


Hmm kaka bukan speku sbb dia reti jaga badan tp sbb ig dia sendiri tulis bab2 mistik laa kejantanan laa pastu dok tayang rambut la..tayang laki mcm tayang baju..nk tunjuk berapa lakunye sheols siap SS conversation dgn jantan ntah mana2..yg patutnya jadi private things..

Siap sembang nnt dh ready dia pki blk tudung

Apooo..ko ingt Itu gula2 nk mkn amik xnk sudah?
Org yang betul2 Islam dia xde gitu la..

Sebok jual nama biz raudah la kata biz maju la..nk dye rambut kaler lalang mati Pon diy je mampu..

Btw kaka tengok yg ikut dia Pon Dua Kali Lima sembang mambang..
Jenis percaya khurafat syirik segala nk berubat dgn Minah ni
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2022 06:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 22-2-2022 05:16 PM
Ntah nape dgn dia ni kaka rasa mcm dia ada memakai..pastu player tuwe kertu peon xreti jaga..

Sep ...

Nak jd 99 suami kot?

Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2022 06:42 PM From the mobile phone | Show all posts
DayangKirana replied at 22-2-2022 05:38 PM
kemain statement.. tak nak share ke laki mana yang top performer?

Compare notes?

Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2022 06:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Normabaru at 22-2-2022 08:53 PM
sharlenetexas replied at 22-2-2022 08:41 PM
Nak jd 99 suami kot?


Si Erin kertu ni Kadang2 dia tulis dlm posting ig nick name dia adalah maria..nmpk sgt gila..yang lg gila bila tgk org xcentre Gini Masih ramai follower taksub ikut siap puji comel lawa jadahhhh


hahhaa
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2022 07:14 PM From the mobile phone | Show all posts
ana replied at 22-2-2022 04:27 PM
setiap tahun dia ni tukar laki.. sebab last year dia kawin baru dah lps cerai dgn daie farhan tu.. k ...

Dia up status dpt 'suami function' time dgn so-called 'doktor' tu kan, yg bantu dia hias2 cafe dia. Timd tu Oktober thn lepas. Pastu awal Jan aritu dia up video dia free hair rambut perang, dia ckp tu gambar edit, pdhal aku boleh agak tu gambar dia sendiri, sbb at the same time hilang terus gambar2 'so-called' doktor laki baru dia tu. Konon2 nk rebel, terus share video free hair. Yg laki muda ni, dia claimed laki dia lagi....kalo dia betul kawen dgn 'so-called' doktor tu, katakan bercerai bulan 11/12...skrg ni tk habis edah lagi kan.....perempuan ni propa lebih.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 22-2-2022 11:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Pgl erin je la.
Ke hulu ke hilir Dr.
Xmalu ke
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2022 11:49 PM From the mobile phone | Show all posts
mak aih banyaknya laki dia. hobi dia susun kepala laki ke apa.  
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-2-2022 03:15 AM From the mobile phone | Show all posts
mamastoney replied at 22-2-2022 07:14 PM
Dia up status dpt 'suami function' time dgn so-called 'doktor' tu kan, yg bantu dia hias2 cafe dia ...

Ex laki setat tu tak function ke?

Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2022 04:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Fesyen dia ikut target laki
Yg skrg tu beach boy ke?
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2022 06:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 22-2-2022 06:37 PM
Hmm kaka bukan speku sbb dia reti jaga badan tp sbb ig dia sendiri tulis bab2 mistik laa kejantana ...

Astaga
Gila lah...kalau ada kepercayaan mistik2 ni..sure ada cm ehem2 je...
No wonder lah kan...

Apakah ig minah ni.kaka?
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2022 07:31 AM | Show all posts
berapa ramai anak dia skrg? masa dgn paan dulu 8 org kan??
dia ni kawin byk kali sampai aku teringat cerita erra pasal kawin 99 orang tu.
cerita ratu kala jengking pun sama, kawin smpai 99 orang
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2022 07:33 AM | Show all posts
baby baru dia ke tu
ya allah comeynyaaa
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2022 07:33 AM | Show all posts
lakinya tu orang mana? comel anak sheol mcm mix je.
tp tgk gaya lakinya tu mcm jenis bewak aje
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2022 07:51 AM From the mobile phone | Show all posts
shernazz replied at 23-2-2022 08:03 AM
Astaga
Gila lah...kalau ada kepercayaan mistik2 ni..sure ada cm ehem2 je...
No wonder lah kan...

Drholisw xsilap..kaka tgk dia tgh private IG..kaka follow saja nk tgk dia kawen xdgn kelly tu..tahun lps gigih dia acah jadi doctor tgk2 tahun ni gigih jadi tourist plak
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2022 07:59 AM | Show all posts
mamastoney replied at 22-2-2022 07:14 PM
Dia up status dpt 'suami function' time dgn so-called 'doktor' tu kan, yg bantu dia hias2 cafe dia ...

dia ada balas komen kt IG dia ckp laki yang thn lepas bln 10 tu spesis hanafi.. tu agaknya dia cari jantan baru tu.. tgk2 mcm anak ikan je
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-2-2022 08:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 23-2-2022 07:51 AM
Drholisw xsilap..kaka tgk dia tgh private IG..kaka follow saja nk tgk dia kawen xdgn kelly tu..tah ...

Dia semua acah2 je
Kawen dgn daie dan dan jadi muslimah sejati..
Bersalin kulit ikut laki kot
Hahahahhahaha

Tenciu kaka
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2022 09:05 AM From the mobile phone | Show all posts
shernazz replied at 23-2-2022 10:12 AM
Dia semua acah2 je
Kawen dgn daie dan dan jadi muslimah sejati..
Bersalin kulit ikut laki kot

Itulaaa..xhbs2 dgn aura la.
Konon mimpi nmpk wajah yang rindu la
Konon ada bf masa tu tp acah mimpi tu la punca kehalalan dia nk rampas laki org
Tahikkk sgtttt

On another hand.maybe ni la punca si bini paan blh accept laki dia blk kot..
And lakinye xmo tulis apa2 or Komen apa2 dh sbb nk move on..yela dah malu satu msia khuens..hahaha..
Nk tuduh xde bukti sbb ko sendiri dh ckp aura 19 bagai..so diam jelaaa tahan malu..bising2 kang makcik ni mengamuk habis disihir satu family plak
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2022 10:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Konpiden je dia time pakai tudung tak dpt dosa...dah tgh pakai tudung tp aurat tak ttup sempurma and ko buat benda aneh2 tetap laa dpt dosa jugak...mcm laa time pakai tudung ko duduk diam2 tak buat ape...anih2 je jawapan dia nak coverline diri
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2022 01:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Best sangat je jadi penunggang ugama wahlal ilmu tak sedalam mana, iman turun naik acah2 sangat ni. Bukan nk jdi liberal tapi buat sederhana diam2 dahle.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
fadz84Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
Views : 30629 Replies : 227
Dharma Harun Adik Manja tanggung 2 ekor biawak komodo
PrickfordDharma Harun Adik Manja tanggung 2 ekor
Views : 6823 Replies : 108
แทงบอล ออนไลน์ ราคาน้ำดีที่สุด LINE:@UFADEAL ทางเข้าแทงบอล ขั้นต่ำ10บาท
ufadeal-websiteแทงบอล ออนไลน์ ราคาน้
Views : 101 Replies : 0
Hanis Haizi Misqueen, Babutam, Nwantiti V79
syitaeyqaHanis Haizi Misqueen, Babutam, Nwantiti
Views : 205752 Replies : 4936
Tyra
aaanf14Tyra
Views : 7475 Replies : 55
Restoran Kantan Datin Isma
AngelFreakyAFRestoran Kantan Datin Isma
Views : 41651 Replies : 255
Makan separuh kak
jueazMakan separuh kak
Views : 12385 Replies : 10
Meow & Cincau
riena3321Meow & Cincau
Views : 3517 Replies : 10
kambing yang comel
zazazieglerskambing yang comel
Views : 10828 Replies : 44
Tak perlu nak jadi begitu sempurna duhai wanita
admin6Tak perlu nak jadi begitu sempurna duhai
Views : 7398 Replies : 7

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

18-6-2024 05:23 PM GMT+8 , Processed in 0.068075 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list