CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

1234Next
Return to list New
View: 9594|Reply: 68

Dr Erin Kata Tak Lari Jauh Dari Agama - "Saya Bukan Free Hair 24 Jam"

[Copy link]
Post time 22-2-2022 02:48 PM | Show all posts |Read mode


Nama Dr Erin pernah menjadi bahan kecaman dan cemuhan netizen selepas tular kisah pernikahannya dengan Da'i Farhan di Makkah yang didakwa tanpa pengetahuan isteri pertama.


Memetik laporan Lobak Merah, mahligai Dr Erin dan Farhan berakhir pada 20 April 2020. Wanita yang ke-19 berjaya menambat hati Farhan itu sendiri mengumumkan berita berkenaan menerusi Instagramnya memaklumkan mengenai perceraian mereka.


Baru-baru ini, Dr Erin sekali lagi menjadi perhatian netizen yang masih mengikuti perkembangan wanita itu. Tampil tidak bertudung ketika berada di Tawau, Sabah, ramai yang menasihati dan menegur penampilan wanita itu.









Bagaimanapun, Dr Erin membidas komen negatif netizen mengatakan dia hanya sesekali tampil 'free hair' serta tidak meninggalkan solat wajib dan sunat.


"Saya bukannya free hair 24 jam. Selagi saya tak tinggal solat wajib dan sunat, saya tidak akan lari jauh. Selagi saya ada di landasan rukun Islam dan rukun iman, insya-Allah, saya belum lupa diri.


"Masing-masing ada ujian. Alhamdulillah, mereka (yang mengecam) tak kena ujian macam saya. Biar je, dia tengah cari apa yang dia cari. Nanti mungkin dia jadi lebih baik dari yang ada. Kita tak tahu. Doakan dalam diam lebih baik," katanya.

















Walaupun sudah memberikan penjelasan, namun warga maya tidak henti-henti terus mempertikaikan tindakan wanita itu memuat naik gambarnya tanpa hijab.


Sekitar Oktober 2021, Dr Erin pernah berkongsi gambarnya dengan seorang lelaki dengan kapsyen 'dah tua-tua baru dapat suami 'function'. - CARI

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-2-2022 03:04 PM | Show all posts
Sekali baca nama sheoll ni drholiau.. kopi kapal api betul2 Ho Liau.. HAHAHA
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2022 03:06 PM | Show all posts
macamana la si Daie tu boleh termakan dgn 'cinta' dr erin ni...pandai mengayat gamaknay dr ni..
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2022 03:10 PM | Show all posts
kepam dia tanpa filter berkabus
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2022 03:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Laki baru dia ke tu?
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2022 03:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila satu masa dahulu jadi religon riders
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 22-2-2022 03:50 PM | Show all posts
uiii aura ya...
bitchy nak mati jawab soklan
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2022 03:57 PM | Show all posts
ooo free hair udah ke ? aura sgat khuenst... apa jd dai ke pu paan tu skrg ? rujuk balik dh ke dgan 1st wife ?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-2-2022 04:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni ke yg aura nya lain macam? Sendu kendu muka standard je...
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2022 04:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Doktor ke dia?
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2022 04:27 PM | Show all posts
setiap tahun dia ni tukar laki.. sebab last year dia kawin baru dah lps cerai dgn daie farhan tu.. kemain puji melambung laki baru ckp suami dia yang paling function. tgk2 tahun 2022 dah kawin baru lagi

Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2022 04:30 PM | Show all posts
Brp byk laki dia ni?
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2022 04:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Wow...
New hub y every year
Dahsyat..
Boleh.compare2
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2022 05:06 PM | Show all posts
senang jer dia dpt laki.. senang juga nk beranak.. rezki murah..
tp tu la.. mcm x tenang jer.. tu psl jap on jap off pkai tudung kot..
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2022 05:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahahahahah so manaa pergi Dr Vimal Nambiar heshe?

Dh ke laut la tu..hahahaha


Adan uke!!!
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2022 05:13 PM From the mobile phone | Show all posts
shernazz replied at 22-2-2022 06:50 PM
Wow...
New hub y every year
Dahsyat..

Ni latest edition tahun lps Dr Kelly Dr Johor..

Tahun lps tetibe dia hilang Dr radar..ingtkn kawen senyap ke apa..rupanya dh tukar jantan

Patutla beriya dia private IG Itu hari..

Hahahaha
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-2-2022 05:15 PM From the mobile phone | Show all posts
ana replied at 22-2-2022 06:27 PM
setiap tahun dia ni tukar laki.. sebab last year dia kawin baru dah lps cerai dgn daie farhan tu.. k ...

Oh sempat ye kawen dgn Dr Kelly tu?

Ingtkn kapel je..xkawen lg..kemahen ke Hulu ke Hilir berkepit ala2 bbnu segala PDA menayang
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2022 05:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 22-2-2022 05:13 PM
Ni latest edition tahun lps Dr Kelly Dr Johor..

Tahun lps tetibe dia hilang Dr radar..ingtkn kawe ...

Astaga
Ye ke kaka?
Mak aih.
Dahsyat bersusun laki.dia
Kalau buat buku.koleksi ni.tebal dah ni..
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2022 05:16 PM From the mobile phone | Show all posts
shernazz replied at 22-2-2022 07:15 PM
Astaga
Ye ke kaka?
Mak aih.

Ntah nape dgn dia ni kaka rasa mcm dia ada memakai..pastu player tuwe kertu peon xreti jaga..

Sepisis Jalang rampas janji dpt
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2022 05:38 PM | Show all posts
'dah tua-tua baru dapat suami 'function'



kemain statement.. tak nak share ke laki mana yang top performer?

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

29-5-2024 12:53 AM GMT+8 , Processed in 0.082947 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list