CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
View: 1757|Reply: 14

KFC Scammer Ayam Bege Dah Tiada Kualiti

  [Copy link]
Post time 19-2-2022 11:00 PM | Show all posts |Read mode
Edited by Lagubestbest at 19-2-2022 11:06 PM

Benda ni dah lama berlaku. Dia macam kalau hari malang memang dapat macam ni. Bukan kes terpencil, banyak kali gak la hari malang. Rupa-rupanya KFC masih buat perangai sama. Bege macam reheat semalam punya. Ayam cenonet sama saiz dgn paket sos dan nampak kelaut kualiti coating nya, ntah2 sama reheat semalam punya dan minyak masak maybe tak bertukar lama tu jadi warna brownish habes macam tu. Yang viral bawah ni cawangn KFC Balok Pahang.







Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 20-2-2022 04:49 PM | Show all posts
ok noted...next
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2022 05:12 PM | Show all posts
semalam drive thru dekat KFC Sendayan
budak dalam cakap, maaf hari ni kita tak serve ayam
ayam abis stock
tak ada hati nak marah, geli hati ada lah
sebab KFC kot, abis stock ,,, ironic sungguh
staple derang boleh teda stock
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2022 08:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Peniaga mostly mmg nk untung
So pembeli kena bijak
Goreng aym pakai tepung bestari
Cincai je pun
Dapat 2 ekor
Baki pi beli coleslow kfc ngan whipped potato dia
Ayaq gas beli kat 99 beli aekali ais
Puas hati

Kadang pembeli lupa yg diaorang beli brand sekali

Kfc mmg x sedap dah dek non
Bau x mengiakan rasa
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2022 08:55 PM From the mobile phone | Show all posts
KFC x sedap da sekarang. Ayam pon kecik toettt. Baik beli ayam singgit.
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2022 12:11 PM | Show all posts
Bege tu apa? Ada menu baru ker?
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2022 12:40 PM | Show all posts
kfc skrg mmg bukan mcm dulu...x jaga quality langsung. pernah je terkena ayam reheat...hmmm sedih..
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2022 04:06 PM | Show all posts
burger colonel yg mur mur tu ke ? iols kalau pergi kfc haruslahh beli zinger sebab tepung dia yg rangup... kalo pi mekdi pun beli yg spicy mcdeluxe... kowserrr la beli burger biasa baik beli burger ramli jah
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 23-2-2022 06:05 PM | Show all posts
Bukan takat cenonet je tak dijual pun ada disesetengah outlet hanya ada nugget je
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2022 08:05 AM | Show all posts
ye,kualiti makanan kfc dah menurun skrg ni..
saiz ayam kecik...
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2022 08:13 AM | Show all posts
ntahla.. setau i beger kepci mmg gitu rupanya. terpenyek dan sejuk. i salu beli zinger cheezy je sedappp nak mamps. yg tu je kekal rangup
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2022 04:23 PM From the mobile phone | Show all posts
anakmak replied at 20-2-2022 08:32 PM
Peniaga mostly mmg nk untung
So pembeli kena bijak
Goreng aym pakai tepung bestari

Btl tu. Tepung bestari pn sedap je. Ayam seko baru rm20, puas makan satu fmly
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2022 01:10 PM | Show all posts
Aku rasa pun kena scam. Dalam gambar chicken chop ada roti, bila sampai umah xde roti.
Baru2 ni aku nak redeem 10% dinner plate. Pegi KFC pun xboleh key-in siap cakap aku salah bagi verification code. Nak bukti aku lupa nak ss verifivation code tu. Pastu aku call hotline KFC, jawapan pun sama salahkan aku. Pastu siap cakap 10% je pun. Aku balas balik, aku nak try betul2 dapat 10% ke scam. Bingai! Pangkah KFC ni.
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2022 06:17 PM From the mobile phone | Show all posts
xAthenax replied at 20-2-2022 05:12 PM
semalam drive thru dekat KFC Sendayan
budak dalam cakap, maaf hari ni kita tak serve ayam
ayam abis  ...

Meols lama dah x mkn kepsi sebab menunggu dlm 40 min baru dpt ayam. Kejadian ni masa 2019. Tu last lah. Meols pegi texas chicken je. Buat masa ni masih senonoh la size ayamnya. Minggu depan x tahu la kan memandangkan isu harga ayam ni x settle2
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 02:50 PM | Show all posts
Aku gi makan ayam muiz jer skang, kebetulan kat rumah dah ada gerai jual ayam muiz nih...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

11-8-2022 07:05 PM GMT+8 , Processed in 0.107344 second(s), 27 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list