CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
123Next
Return to list New
View: 9850|Reply: 40

Yourserra & Muja (SUSK Timbalan Speaker Dewan Rakyat)

  [Copy link]
Post time 19-2-2022 08:19 AM | Show all posts |Read mode
Edited by mrcloud9 at 20-2-2022 05:53 PM

Hi uolls. Ada tak dengar or any info pasal this couple? Nikah in November 2021 tuptup yesterday YS buat IG story saying sheolls and heolls dah C. Macam tengah bulan madu di Timur Tengah tetiber berpisah dan buat haluan masing2. Something fishy lah.


Sheolls orang Tawau always switch on and off her IG, archive and unarchive gambar taktau la apa yang nak diachieve. Suka beno tunjuk benda yang kononnya mahal tapi ada la ala kejakunan, can tell sheolls bukan la yang geng nasimuddin atau geneid. Yang ni nampak try hardnya. Rumah pun mcm pindah randah but latest one Troika ni macam lama sikit.

Dunia oh dunia..

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 19-2-2022 06:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Sapa dia nie
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2022 06:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Siapaaaaaaaaaaaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2022 07:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Terkejut sangat! Tuptup kahwin tuptup cerai. Padahal baru je balik hanimun sebulan kat Turki. IG personal dah takde, IG yg dedicated for married life pun dah takde. Twitter dah private. Ni second marriage for both kan?

Mula follow dia rasa macam YR ni classy, tapi lama lama rasa macam try hard sangat.
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2022 09:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Who r yusss???

Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2022 01:18 PM | Show all posts
mamat tu scammer tegar. hutang orang sampai berjuta, ada hati buat majlis kawen grand kt st regis, hantaran & honeymoon ratus ribu. terbaru i dgr dah kene pecat dgn pej parlimen?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-2-2022 05:04 PM | Show all posts
hajimesaito replied at 20-2-2022 01:18 PM
mamat tu scammer tegar. hutang orang sampai berjuta, ada hati buat majlis kawen grand kt st regis, h ...



wow, dasyat. iolss dengar banyak pasal YS ni GD tegar je. anything can share with weolls? nak tau juga la kalau btul kan..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-2-2022 05:06 PM From the mobile phone | Show all posts
https://www.instagram.com/tv/CWI65kDpIwN/?utm_medium=copy_link
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 20-2-2022 11:11 PM | Show all posts
mrcloud9 replied at 20-2-2022 05:04 PM
wow, dasyat. iolss dengar banyak pasal YS ni GD tegar je. anything can share with weolls? nak ta ...

ini cerita bertahun dulu.. sebelum jumpa minah serra tu lagi. berhutang dengan kawan2 sendiri konon buat modal bisnes tapi jadinye ponzi scheme. ramai gile jadi mangsa. yang naik bengkek sebab hutang tak reti bayar tapi tup2 kawen & bulan madu lavish giler... apoo. gaji SUSK je kot. duit mano ko cekau??
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2022 12:21 AM From the mobile phone | Show all posts
mrcloud9 replied at 20-2-2022 05:04 PM
wow, dasyat. iolss dengar banyak pasal YS ni GD tegar je. anything can share with weolls? nak ta ...

GD tu gold digger ke sorry taktau. Ingatkan nampak lavish sebab anak orka.. bukan anak orka sangat la ye?
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2022 12:22 AM From the mobile phone | Show all posts
hajimesaito replied at 20-2-2022 11:11 PM
ini cerita bertahun dulu.. sebelum jumpa minah serra tu lagi. berhutang dengan kawan2 sendiri kono ...

Wowww panassss. Patutla kayo scammer rupanya. Cincin kahwin je berpuluh ribu. Bulgari tu. Tak reti nak tepek gambar.
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2022 07:01 PM | Show all posts
Yg perempuan tu dah ada anak ke? Nampak muda lagi
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2022 02:17 AM From the mobile phone | Show all posts
hajimesaito replied at 20-2-2022 11:11 PM
ini cerita bertahun dulu.. sebelum jumpa minah serra tu lagi. berhutang dengan kawan2 sendiri kono ...

omg you.. i pernah tgok MHI ke apa dulu interview dia.. budak UIA kan.. he seems legit pun tak tau pulak... then again after balik honeymoon pun I mcm dapat bau she’s gonna be solo
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2022 02:31 AM From the mobile phone | Show all posts
benfoster45 replied at 21-2-2022 07:01 PM
Yg perempuan tu dah ada anak ke? Nampak muda lagi

ada anak satu previous marriage... laki ada anak 4
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2022 08:44 AM | Show all posts
tak kenal sheols tapi tahu ler pasal ig sheolsss...

ha'ah iols pun terkejut tup tup heshe dah kahwin dengan laki tu yach...
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2022 04:21 PM | Show all posts
siapa eh muja ni. i check kt direktori parlimen dah takde jawatan susk ni
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 23-2-2022 07:53 PM | Show all posts
Okay tak kenal tapi kepochi nak tau.

1. Siapa perempuan tu?
2. Siapa lelaki SUSK tu?

Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2022 12:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Wan Abdullah Mujahid Hasanuddin?
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2022 01:18 AM | Show all posts
folo jugak ig YS nih tapi tak penah nak amik tau pun asal usulnya. yang tau orka la ingatkan anak golongan arang batu sabah sana hehe
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2022 04:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Si YS ni mcm anak hakim kan? Dia ni try hard sgt nak jadi classy kdg tgk mcm ada mental issue pon ye jg. Aritu masa awal2 kawen ada cubaan bertudung tp lps tu terbang balik. Siap dlm ig story puji2 laki baru ingtkan beliau pasal agama etc.. x caya plak dh cerai
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

16-8-2022 05:50 AM GMT+8 , Processed in 2.127787 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list