CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Cintaerina

"Sweet Like Candy,"Netizen Puji Cara Suami Layan Beby Tora

  [Copy link]
Post time 3-3-2022 09:04 PM | Show all posts
Leo_Tigris replied at 18-2-2022 02:37 PM
Kebykan org time kahwin mmg kaw2 diet. Sbb nak amik gbr kahwin cantik...dia kata dia managed utk t ...

ramai je mukbangers yang kurus halus walau amek paid review makanan siap makan berlambak2...  dia ni kena la workout setiap masa supaya ada in and out...  ni asyik in je...  pastu merempan tak dapat anak...  aku ni pernah ttc sebab pernah kena ovarian cyst dan lepas tu ada pcos...  berat naik sebab pcos n all those treatment...  tetap kena sound dengan gynae sebab tak turunkan berat...  padahal dia tau aku naik sebab medicine and all...  ni kan pulak dia gems sebab makan sokmo...  tak pedih ke telinga setiap kali pi check up dengan doc n doc membebel...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-3-2022 10:16 AM | Show all posts
Leo_Tigris replied at 3-3-2022 08:46 AM
Alahai - kalau dok dgr skrip review dia pun dah boleh agak dia menipu.....

Sokmo dok kata - "Ha ...

yes, tp jgn la smpi throw the products under the bus gituu...time dpt payment kemain puji gitu gini.. tiber nk kuar produk sendiri terus kutuk... hehe...
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2022 11:57 AM | Show all posts
Leo_Tigris replied at 17-2-2022 06:09 PM
Maybe dia takde ilmu pasal makanan sihat kot......(bersangka baik) - sbb bila tgk time dia post kat  ...

lagi satu review sambal awat la p buh aym goreng mcd, meggi samyang..
knp x amik healthy food suku2 separuh..kan ttp bole review sambal

dik "you're what you eat" sblm kawen atau dkt nk kawen comey dah dia kuruskan bdn..now dh 100kg ke ats rsnye tu

akk bukan mgata tp akk dulu sama tmpt dgn awk tp idokla selekeh mcm u n tin minyak..gemuk2 pun kte kemas, bersih wangi cam sherry al hadad..
hampir 8 bulan tuka lifestyle yes my sugar level dh back to normal, BP dah ok..bonus makin slim sng jln exercise sakit2 kepala xde

rs mcm pnipuan kalau ckp gemuk is awesome..not awesome at all..
pcyla kalau u slim atau normal..pakai tshirt putih ke jeans ke palazo pun nmpk cun..tp kalau gem..
u imagine scha n tin minyak..bkn body shaming..ini fakta



Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2022 10:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Thn lepas ms dia promote produk kurus yg dia buat paid review tu, dia siap ckp dgn confidentnya dia akan kurus.......tp aku tgk dia makin gemuk je. Nampak comot plak tu. Dia ni dgn Tin Almy, mmg murah rezeki kot sbb gemuk gedempol tp org bayar utk dorg review produk kurus. Tp aku ckp online seller tu kurang cerdik kot.....aku tk rasa produk tu laku. Dan kalaupun org beli, buyers tu mmg bodoh kot sbb terang2 si tora dgn almy tu gemuk, tp dorg masih terpedaya.
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2022 11:02 AM | Show all posts
ada ke kat malaysia ni yg pegi makan2 kat luar buat review..mkn byk tp maintain cantik & kurus..kalo ada i nak follow....setakat ni i byk follow indon punya food blogger..ramai2 la cantik2 mcm farida nurhan & mg dalena
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2022 08:40 PM | Show all posts
....kenapa aku rasa bengapnya la sape yg percaya dia turun berat minum "bentuk berry" tu....

allegedly dia minum benda alah tu, dari berat 120kg, turun ke 118kilo and now 113kilo - tapi gbr yg dia tunjuk so called AFTER tu semua gbr lama dia masa dia tak seberat skrg....

kok ye pun - boleh tak jgn menipu? kalau tak silap aku laaa - yg dia duk OOTD pusing2 pakai baju purple tu gambar lama....

aku dah la berbulu sbb ada satu masa tu dia galak promote skim cepat kaya/MLM kat igstory dia - nak carik rezeki pun biar ada INTEGRITY sikit okeyyyy......
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 11-3-2022 09:13 PM From the mobile phone | Show all posts
misz_sanggul replied at 4-3-2022 11:57 AM
lagi satu review sambal awat la p buh aym goreng mcd, meggi samyang..
knp x amik healthy food suku ...

Kebanyakkn perempuan gems mcm dia ni la time nk khwin kemain beria workout diet bila dh kahwin makin gem dri sblm kahwin.
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2022 09:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Leo_Tigris replied at 11-3-2022 08:40 PM
....kenapa aku rasa bengapnya la sape yg percaya dia turun berat minum "bentuk berry" tu....

allege ...

Aah kn gmbar tu semua gambar msa dia lost weight sekejap tu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-3-2022 10:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni belajar lah dsri you tuber korea nama yoonsubin ke apa tah. Yg gemuk giler buat mukbang juga now lawa kurus. Badan dia ni memang jenis gemuk sebab makan. Pastu makan mcm berlemuih sangat. Aku kadang geli. Tapi peminat dia marah kalau sapa2 minta dia kurangkan makan makanan, bagi aku tak salah ko nak mukbang ke apa ke tapi pastu ko diet lah. Tengok gaya jenis me lantak perabis sume jenis depan mata tapi tak tahu lah.
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2022 10:34 PM From the mobile phone | Show all posts
mamastoney replied at 7-3-2022 10:15 AM
Thn lepas ms dia promote produk kurus yg dia buat paid review tu, dia siap ckp dgn confidentnya dia  ...

Aku tak boleh orang gemuk review makanan sebab aku rasa depa sume menda sedap. Haha
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2022 03:53 PM | Show all posts
beby tora nie xleh ke klu wat review nasik tu xyah smpi sedulang.. telur berpapan2? klu letak normal portion takleh gaknye ek
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2022 05:34 PM | Show all posts
JulietTheOrange replied at 13-3-2022 03:53 PM
beby tora nie xleh ke klu wat review nasik tu xyah smpi sedulang.. telur berpapan2? klu letak normal ...



Dia pernah mention dlm IGstory dia - yg kadang2 itu mmg request dari client yg upah dia buat review. Diorg specifically suruh makan byk2 - maybe that's why kot?
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2022 01:40 PM | Show all posts
misz_sanggul replied at 4-3-2022 11:57 AM
lagi satu review sambal awat la p buh aym goreng mcd, meggi samyang..
knp x amik healthy food suku ...

i tak follow la budak ni, propah kemain
tapi dok lalu kat feed aku pun tengok la.
dia nak merempan2 kata dah mcm2 usaha dia buat tak kurus2, sesungguhnya dia kurang ilmu
pastu claim, client minta makan byk2... alasan plg bodoh pernah ku baca.
kau gemok sebab calories ko makan tu melebih2.....pastu g jogging, 2 langkah ko dah nak pengsan.
nak kurus ni senang je, calorie kena deficit. kalau kau malas bersenam, tu je ubatnya nak kurus.
bole je makan, tapi bukan la sampai abis makanan tu... frame vid kau pun bukan nya sejenis, 1 jam.
honest to say, dia ni selalu play victim. dia ajela yg paling teraniaya.
cuba tengok asmr dari korea tu fume yam yam ke apa namanya, halus kecik tapi dia makan mmg makan byk betul.
dah la tu, sungguh sopan dia makan, wpon big bites.
tapi tengok la pun, dia bergym sentiasa.
tade benda lain bole gemok kan kita melainkan kita amek byk kalori.
ubat2 tu suma yg bole gemok tu, sbb ubat tu buat nafsu makan kita jadi tinggi, sbb tu jd gemok.


Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2022 06:15 PM | Show all posts
aku rasa tora ni ikut cara org indon buat review mkn...mmg jenis mkn byk & bersungguh...TAPI...tak la nampak selekeh & pengotor cam si tora ni..adoiiiiii...
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2022 01:04 AM From the mobile phone | Show all posts
umbut replied at 16-2-2022 01:11 PM
Aku kalo review makan2 mukbang ni cam geliiii nengokkk.. Dulu selalu tgk isaac osman makan.. Lama2 c ...

Aku pon geli tgk issac tu..dgn rambut mcm banyak kutu dgn muka berlemoih mulut berminyak2…skli dgn si bini menempel buat yt channel jgk..sng skrg mkn tdo je duit masuk takyah keje..keje mkn je duit masuk..heavennya hidup..

Dia ni mcm mana bole jd intapemes?dgn muka berminyak2..ke konsep beli dlu folowers siap2 then klau org tgk followers tggi org pon akan rasa nak follow
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2022 08:38 AM From the mobile phone | Show all posts
jargon replied at 24-3-2022 01:04 AM
Aku pon geli tgk issac tu..dgn rambut mcm banyak kutu dgn muka berlemoih mulut berminyak2…skli dg ...

Masa awal2 dulu ok je. Lama2 mengketedarah dah makin gemuk busuk kepam hitam ngan muka gerutu... Peha pun dah makin besar. Geli nengokkk.. Duit masyukkk kepuk agaknya
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-3-2022 10:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku tgk dia makan sambal..ayam goreng..maggi...perghhh..ngeri weiii..lepas aku kne gerd,tobat dah aku..tak mau dah mkn pedas2....diorg tak kena pulak gerd ehh...makan pedas melampau..huhuhuhu..
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2022 11:26 PM From the mobile phone | Show all posts
namieamuro replied at 15-2-2022 10:41 PM
udah byk contoh yg romantik sgt kt social media tp reality nye.....

i seram tgk die dok makan  ...

Dia kurus masa nak kawen tu je kot.. lepas tu naik balik
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2022 11:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku mmg xberkenan dgn dia ni review makan.. rasa geli.. bukan dekat makanan.. tp cara dia makan.. xtau la nak cakap mcm mana.. mungkin berlemoih tu boleh guna jugak kot
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2022 09:31 AM | Show all posts
yih, geli tengok dia review makanan, comot gila, dengan bercakap & berbunyik sambil suap makanan.. mukbanger korea elok je kurus sekeping walau makan banyak.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

24-6-2024 08:07 AM GMT+8 , Processed in 0.109034 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list