CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 18667|Reply: 137

"Sweet Like Candy,"Netizen Puji Cara Suami Layan Beby Tora

  [Copy link]
Post time 15-2-2022 02:12 PM | Show all posts |Read mode

Sumber: Instagram Beby Tora





Siapa yang tidak kenal Beby Tora yang merupakan seorang influencer yang selalu membuat food review. Lihat sahaja makanan yang direviewnya itu sering kali membuatkan kita lapar sekali.


Baru-baru ini Beby Tora telah memuatnaik satu video di akaun Instagram miliknya. Kelihatan suaminya, Apit Johari turut berada di dalam video tersebut.


  



Atierah Zulfatie atau Beby Tora dilihat sedang makan sambil membuat review tentang makanan di dalam video itu.


Namun, yang menjadi perhatian netizen ialah riak wajah Apit yang setia mendengar celoteh isterinya itu. Dia juga turut memandang Beby Tora seolah-olah ingin menyatakan bahawa dia sayang akan isterinya.



Sumber: Instagram Beby Tora






Lebih sweet lagi apabila Apit tiba-tiba mencubit pipi Beby Tora yang membuatkan rata-rata peminat dan netizen mengatakan tindakan spontan Apit itu sangat sweet.


Meninjau ke ruangan komen, rata-rata netizen dan peminat memuji betapa beruntungnya Beby Tora kerana dikurniakan seorang suami yang sangat penyayang seperti Apit.


Sumber: Instagram Beby Tora







Untuk makluman semua, Beby Tora pernah viral satu ketika dulu kerana rupa parasnya yang dikatakan 'tidak cantik', dan Beby Tora juga pernah dihina 'mandul' kerana masih belum memiliki zuriat.


Semoga pasangan ini kekal positif dan sentiasa sayang-menyayangi. Kami juga mendoakan semoga Beby Tora dikurniakan zuriat tidak lama lagi. -CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-2-2022 03:03 PM | Show all posts
Moga baby tora dan acik2 gomen dan swasta mahupun suri rumah yg tieda anak lagi kat forum ni dikurniakan zuriat. AAmin aamin.
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2022 03:46 PM From the mobile phone | Show all posts
kalo dia tak jaga badan dan pemakanan, all i see is a huge medical bill in 5 years.
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2022 03:50 PM | Show all posts
nampak berlemoih la dia ni..
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2022 04:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga cpt.dpt zuriat
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2022 04:51 PM | Show all posts
ellejo replied at 15-2-2022 03:46 PM
kalo dia tak jaga badan dan pemakanan, all i see is a huge medical bill in 5 years.

tpi katanya selalu buat medical cek up

Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 15-2-2022 04:57 PM | Show all posts
piep replied at 15-2-2022 04:51 PM
tpi katanya selalu buat medical cek up

Tak jadi apa kalau sheolls terus tak jaga pemakanan. Makan, makan dan makan. Iolls penah berada dkt situasi dimana iolls mmg rajin jumpa doctor utk buat checkup. Tapi doktor tetap bising selagi dia tgk BMI iolls tak turun2. Jumpa je berat badan tu takde pon makin turun. Dia cakap memula rasa ok, tapi lama2 akan lead ke blood pressure & kencing manis kalau tak jaga.

Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2022 05:02 PM | Show all posts
Prickford replied at 15-2-2022 04:57 PM
Tak jadi apa kalau sheolls terus tak jaga pemakanan. Makan, makan dan makan. Iolls penah berada dk ...

ye betul skli.. aritu pun ckp cek gula dah nak hampir paras membimbangkan.. katanya review rasa sikit2 je.. tapi still susah la kalau x exercise apa..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-2-2022 08:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni muda lg, tp gelebeh x leh bawak bincang, dok la canang laki dia terpaling syg kt dia, yakin x cari lain... Hurkerh dik akak tengok ja dlu k... ????
Dah tu mertua pun syg dia, laki syg shnagat² sama dia sbb pakai ubat apa benda tah... Badan koi besaq, tp katanya x minum air manis sgt, petiais penuh air terproses
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2022 09:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Laki dia ni dulu bukan ke kurus mcm khai bahar tu? Dah kawen badan pun dh mcm abah2
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2022 10:41 PM From the mobile phone | Show all posts
udah byk contoh yg romantik sgt kt social media tp reality nye.....

i seram tgk die dok makan segala makanan yg utk direview. rse mcm penah die kurus skjp kan. terkejut i die jd makin berisi pulak. jage la bdn diknon. jgn la konpiden sgt laki tak lari, laki syg. jage bdn bkn utk laki tp demi kesihatan jangke mase yg panjang.
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2022 10:49 PM From the mobile phone | Show all posts
namieamuro replied at 15-2-2022 02:41 PM
udah byk contoh yg romantik sgt kt social media tp reality nye.....

i seram tgk die dok makan  ...

rmi je org tegur2 manja kt ig minta dia jaga badan.  tp mcm biasela... kne hentam dek follower dia.. org sekadar bagi teguran utk mengingatkan... kdg2 manusia ni suke sgt tunjuk kebahagiaan melampau2...
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2022 12:33 AM From the mobile phone | Show all posts
ekceli iols okay je sebelum ni tengok dia makan2 kalau dah itu je sumber duit dia..tapi lepas dia play victim terpaling nak dapat anak terpaling laki sayang .. makin meluat asal org tegur sikit mula la keluar ayat2 terpaling disakiti..laki sheolss dari helok terus berubah jadi kepam sekepamnya..
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2022 12:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols x berapa berkenan cara dia review makann nmpk x berapa nk jaga kebersihan tpi org cakap sedap hmmm
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2022 05:07 AM From the mobile phone | Show all posts
lyshafull replied at 16-2-2022 12:53 AM
Iols x berapa berkenan cara dia review makann nmpk x berapa nk jaga kebersihan tpi org cakap sedap h ...

sorry to say sheols nampak pengotor.. penah dia buat review makan habis hand socks terkena kuah sambal tu semua.. better jauh vicha buat review makan bakso dia jual lagi nampak menyelerakan dan pembersih..
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2022 05:56 AM | Show all posts
betul dia ni nampak berlemuih. dengan baju tudung semua tak kemas. mekap jgn ceritala. cer cek betul ke laki tu syg sbb diri ko? so klu nti dah gemuk mcm syanie pon laki still sayang ke nanti?

kot laki tu syg sbb ko yg bg income untuk family kotttt.. ko bela laki ko kottt.. itu yg dia pura2 syg sbb senang, tak yah keje makan tido je
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-2-2022 09:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Kena ada duit byk ek baru lelaki syg?
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2022 10:48 AM | Show all posts
makin lama makin ropa mokcik2..

mmg jenis x kemas ni. I kalau letak nasik x  gembur2 dulu atas pinggan mmg kena sekolah dgn mak. Dia lek2 ja letak seketol nasi nk buat review...
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2022 11:05 AM | Show all posts
tak pernah tgk dia review makanan. klu lalu kat feed aku, aku scroll aje
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2022 11:06 AM From the mobile phone | Show all posts
putu replied at 16-2-2022 01:39 AM
Kena ada duit byk ek baru lelaki syg?

kalo keje gomen lagi orang laki sayang
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

24-5-2024 09:04 AM GMT+8 , Processed in 0.132750 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list