CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: kp5x

Putera Mateen Dan Pasangan Di Istiadat Perkahwinan Diraja Brunei

  [Copy link]
Post time 5-2-2022 01:07 PM From the mobile phone | Show all posts
epal_putih replied at 5-2-2022 05:05 AM
zaman sekarang ada lagi ke yg taksud dengan keturunan payung2 ni
Not Me.. hahhaa
yg biasa neh ramai  ...


Aku tetap minat prince william
Walaupun dah botak
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-2-2022 10:31 AM | Show all posts
Dee^Kay replied at 5-2-2022 10:19 AM
Bukan Ayahnya tapi Atuknya. Ayah kepada mak anisha Penasihat Sultan. Ayahnya orang Coartia dah ber ...

oo cucu ke...

salah baca....ingat anak negarawan ...cucu negarawan la..
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2022 12:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantik oklah tu sepadan..
Mateen ni so far ex gf dia mmg semua mix blood macam current gf ni.. semua muka jenis2 camni.. model type. Takpala asalkan heols bahagia. Anak sultan kan, ramai yang cantir beratur menanti
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2022 06:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols tak restu anisha nie whuahhh... Mcm tak masuk aku rasa ngan prince mateen nie
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2022 07:56 PM | Show all posts
I selalu harap Prince Mateen ni kawin ngan one of the girls yang anak Julia Rais sebab lawa2 sama padan hehe
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2022 09:54 PM | Show all posts
lawaaaaa...sweet
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 24-2-2022 07:13 PM | Show all posts
sama padan
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2022 10:36 AM | Show all posts
MsJules replied at 23-2-2022 07:56 PM
I selalu harap Prince Mateen ni kawin ngan one of the girls yang anak Julia Rais sebab lawa2 sama pa ...

Tapi dulu Queen dah chop untuk Anak Dia.. tak mungkin dia nak untuk anak tiri dia  kan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-3-2022 03:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Done ziarah
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2022 09:57 AM | Show all posts
Silap2 tokpit boleh bangkit dari kuburan dengar berita ni
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2022 11:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Lawa nya sheols.. sepadan pasangan ni
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2022 02:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Cantik perempuan tu. Sesuai dgn prince mateen
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2022 03:10 AM From the mobile phone | Show all posts
DianaSaksen replied at 5-2-2022 01:06 PM
Anisha ni takde beza pun ngan ex gf tengku hassanal tu social habisss..tak tahulah masih bersama ke  ...

Oh ada ig ke? Tengku Hassanal ada ex gf eh dulu?
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2022 10:43 AM From the mobile phone | Show all posts
kupu_kupu_mlm replied at 28-1-2022 11:59 AM
Kalau lemak yg dpt confirm mama tini tidur lena

Dan confirm doa di ig nya lagi pjg. Mungkin ada part 1 n part 2 doa saje.
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2022 10:50 AM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 29-1-2022 12:22 PM
Prmpuan2 Yindon mmg extreme kat mana2 accs psl llaki yg ada rupa or harta hahahaha, dlm msa zmn Kp ...

Tgk kat ig AMH ex bini SB pun.. ya ampun ramai follower yindon... prince wakeel tu pun.. ada yg tergedik offer diri nak jadi menantu AMH.. yindon mmg jenis obses
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2022 04:23 PM | Show all posts
matjerk replied at 2-4-2022 10:50 AM
Tgk kat ig AMH ex bini SB pun.. ya ampun ramai follower yindon... prince wakeel tu pun.. ada yg te ...

Prmpuan2 Yindon mmg bnyk yg x thu malu klau on the internet, lagi2 klau dorg trgedik2 kat male Kpop idols, snggup pkai Google Translate sbb nak nmpk handal in Hangul, last2 krik3x je pun.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-4-2022 07:22 AM | Show all posts
hahah the perk of being royalty.. sapa tak mau... tp tu lah sangkar emas.. apa yg dipersembahkan utk tatapan netizen belum tentu pameran yang bahagia...
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2022 02:12 PM | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 07:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Kimiryy replied at 29-3-2022 07:10 PM
Oh ada ig ke? Tengku Hassanal ada ex gf eh dulu?

Baru tau ke nyah ?
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2022 12:36 PM From the mobile phone | Show all posts
meteorspeed replied at 19-2-2022 06:41 PM
Iols tak restu anisha nie whuahhh... Mcm tak masuk aku rasa ngan prince mateen nie

Mesti kahwin jugak nanti...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

20-6-2024 07:55 PM GMT+8 , Processed in 0.066789 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list