CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: kp5x

Putera Mateen Dan Pasangan Di Istiadat Perkahwinan Diraja Brunei

  [Copy link]
Post time 6-7-2022 04:01 PM From the mobile phone | Show all posts
blakerainer replied at 5-7-2022 10:31 PM
Haha mustahil takde pilihan, heolls kalau petik mana2 pompuan hot tu boleh je dpt. Tp muka heolls  ...

Hat yg kat mesia pun, deme pi oberc, dpt hat..... no komen...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-7-2022 04:02 PM From the mobile phone | Show all posts
arwenlotr replied at 5-7-2022 10:54 PM
Cuti Sendirian Bhd

Tak beshh la cenggini..
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 04:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Dee^Kay replied at 6-7-2022 01:17 PM
Perkahwinan Diraja selalu buat pada hari Ahad dan tak masuk Cuti Peristiwa.  Dan cuti peristiwa  ...

Tak beshh la tak dpt cuti extra..
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 04:50 PM | Show all posts
Tinot7 replied at 6-7-2022 04:03 PM
Tak beshh la tak dpt cuti extra..

Alasannya Brunei dah banyak Cuti-cuti Awam.
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 04:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Dee^Kay replied at 6-7-2022 04:50 PM
Alasannya Brunei dah banyak Cuti-cuti Awam.

Rugi la mcm tuh..

Lepaih deme kawen ni, fofulariti merundum koknya.. pandai2 la deme dok diam2..

Kat meaia pun takde cuti kalau kerabat kawen.. cuti kami pun dah byk.. kuang kuang kuang.. tapi kalau ada peristiwa hebat, mmg dpt cuti peristiwa la..
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 07:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 6-7-2022 04:01 PM
Tak rasa pilihan byk.. 1) iols tak rasa dia tinggi.. awek omputih tinggi seksi cun, tak pandang wa ...

This one memang betul. Anak2 raja kalau pergi first world countries, kebanyakkan org tak pandang pun sape. & possibility most of them.. tgaf .

Mateen ini susah cari org lain sbb kan dia takde peluang kenal dunia luar mcm marhaen lain, plus security ketat. So Anisha aje lah pilihan. Nisha pun sebenarnya kalau ikot kan boleh je pilih lelaki lain..
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 6-7-2022 08:16 PM From the mobile phone | Show all posts
blakerainer replied at 5-7-2022 10:31 PM
Haha mustahil takde pilihan, heolls kalau petik mana2 pompuan hot tu boleh je dpt. Tp muka heolls  ...

Tu la cam terpaksa..... ehhehe....
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 08:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 6-7-2022 04:59 PM
Rugi la mcm tuh..

Lepaih deme kawen ni, fofulariti merundum koknya.. pandai2 la deme dok diam2..

Kalu kahwin mmg tu tergolek jatuh kemasyuran ituuu.....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-7-2022 11:37 PM | Show all posts
mendeluk replied at 6-7-2022 07:59 PM
This one memang betul. Anak2 raja kalau pergi first world countries, kebanyakkan org tak pandang p ...

iols speku deme betrothed dari kecik.. so nak tanak, muka tu je la kena hadap..

lagipun, sapa yg end up dgn mateen ni, iols speku end up kena hadap haters.. anisah ni ok kott.. asalkan sudah membuat keje2 penyucian..
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 11:38 PM | Show all posts
Redvelvet3 replied at 6-7-2022 08:19 PM
Kalu kahwin mmg tu tergolek jatuh kemasyuran ituuu.....

sbb tu ada kpop idols tak ngaku skendel.. sbb nnt jatuh saham..
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2022 02:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 7-7-2022 11:37 PM
iols speku deme betrothed dari kecik.. so nak tanak, muka tu je la kena hadap..

lagipun, sapa yg  ...

Kadang ada dua scopes Lahir2 memang kadang ada haters atau create any issue to make sure ada haters mcm mateen lahir2..  Ada dkt malaysia ini, kadang create phenomena utk exist haters tu yg payah
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2022 04:40 AM From the mobile phone | Show all posts
mendeluk replied at 8-7-2022 02:36 AM
Kadang ada dua scopes  Lahir2 memang kadang ada haters atau create any issue to make sure ada ...

Mateen ada haters ka? Iols ingatkan minah2 indon sumer suka bangat kat dia? Yg bakalan jadi bini dia la yg dpt instant haters..
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2022 05:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by mendeluk at 8-7-2022 05:16 AM
Tinot7 replied at 8-7-2022 04:40 AM
Mateen ada haters ka? Iols ingatkan minah2 indon sumer suka bangat kat dia? Yg bakalan jadi bini d ...


Chuols org famous mana yg takde haters cuba habaq sat .. Malahan org biasa pun akan ada yg tak suka sekian2.. Dia ini ok lagi la, drpda yg suka create issues bagi ramai haters itu lagi hazab.
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2022 05:44 AM From the mobile phone | Show all posts
mendeluk replied at 8-7-2022 05:09 AM
Chuols org famous mana yg takde haters cuba habaq sat .. Malahan org biasa pun akan ad ...

Tak sangka mateen yg takde rupa sgt ni pun ada haters... kolig iols pun tak suka dia, tapi bkn sbb tak suka dia.. sbb iols suka dia, dan secara auto, dia pun tak suka mateen ni.. hahah..

Apa yg mateen buat sampaikan ada haters??? Takkan dia lahir2 jahh ada org tak suka??? Dia kan ok jahh..
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2022 10:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by blakerainer at 8-7-2022 10:42 AM
Tinot7 replied at 8-7-2022 05:44 AM
Tak sangka mateen yg takde rupa sgt ni pun ada haters... kolig iols pun tak suka dia, tapi bkn sbb ...


Kann tiberr je ada haters. Tak pernah lagi mateen buat benda yg aneh2 seingat iolls la. Sekali je heolls kena kutuk time abah dia banned lgbt ke apa entah, masa tu ig post heolls flooded dgn comment2 thirsty kaum2 pelangi sampai Dua Lipa, George Clooney buat hashtag f*ck SB
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2022 12:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 8-7-2022 05:44 AM
Tak sangka mateen yg takde rupa sgt ni pun ada haters... kolig iols pun tak suka dia, tapi bkn sbb ...

Mesti ada yang tak suka uols. Kolig chuols pun tak suka , pun ada satu asbab . But am sure bakalan wife dia lagi ramai tak suka sbb dapat bamlih.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-7-2022 02:51 PM | Show all posts
blakerainer replied at 8-7-2022 10:40 AM
Kann tiberr je ada haters. Tak pernah lagi mateen buat benda yg aneh2 seingat iolls la. Sekali je  ...

ooohh.. baru iols tau yg ada komen2 mcm tuh... iols tak baca komen2 deme..iols tak minat dua lipa ka george clooney ka..
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2022 02:55 PM | Show all posts
mendeluk replied at 8-7-2022 12:54 PM
Mesti ada yang tak suka uols. Kolig chuols pun tak suka , pun ada satu asbab . But am sure bakalan ...

kolig iols tak suka apa2 yg iols suka.. cthnya, nora danish iols rasa comey... dia cukup anti.. bamlih ni pun dia anti..
yg iols tak berkenan, dia suka tanya awat iols tak suka.. cthnya pelakon yg jadi duta toyota yaris tuh.. tak ingat nama dia..
basically kolig iols tak suka iols gamaknya tapi still kawan.. giteww..
kalau iols habaq iols tak suka sofa merah, ntah2 kolig iols tuh bakalan tiba2 suka sofa merah... mana tau...
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2022 10:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 8-7-2022 02:55 PM
kolig iols tak suka apa2 yg iols suka.. cthnya, nora danish iols rasa comey... dia cukup anti.. ba ...

Hehehe....sofa merah......seyessss serammmm
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2022 10:26 AM From the mobile phone | Show all posts
mendeluk replied at 8-7-2022 12:54 PM
Mesti ada yang tak suka uols. Kolig chuols pun tak suka , pun ada satu asbab . But am sure bakalan ...

Kan....sbb pernah baca kutukan di ig fan bamlih....kaw2 kutuk...ayoooo tapi i suka je tgok bamlih hehehehe......
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

14-6-2024 05:40 PM GMT+8 , Processed in 0.073756 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list