CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: kp5x

Putera Mateen Dan Pasangan Di Istiadat Perkahwinan Diraja Brunei

  [Copy link]
Post time 30-5-2022 12:36 PM From the mobile phone | Show all posts
meteorspeed replied at 19-2-2022 06:41 PM
Iols tak restu anisha nie whuahhh... Mcm tak masuk aku rasa ngan prince mateen nie

Mesti kahwin jugak nanti...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-5-2022 12:39 PM From the mobile phone | Show all posts
iolss replied at 30-1-2022 11:43 AM
ada duit sume org auto hensem n lawa..pdhal muka biase2 je

Betul sgat....
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2022 12:39 PM From the mobile phone | Show all posts
iolss replied at 30-1-2022 11:43 AM
ada duit sume org auto hensem n lawa..pdhal muka biase2 je

Betul...betul....
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2022 06:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Redvelvet3 replied at 30-5-2022 04:39 AM
Betul sgat....

Mata korang ni rabun kot ?
Apa yg handsome nya dik mateen ni ?
Bagi aku tetap tengku fahd prince paling handsome this pun kalah
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2022 08:46 PM From the mobile phone | Show all posts
DianaSaksen replied at 30-5-2022 06:27 PM
Mata korang ni rabun kot ?
Apa yg handsome nya dik mateen ni ?
Bagi aku tetap tengku fahd prince p ...

Betul..
X hensem pon..
Cuma ank raja kut...
Bygkn.dia org2 biasa.. selisih pon x pandang
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2022 02:33 PM | Show all posts
DianaSaksen replied at 30-5-2022 06:27 PM
Mata korang ni rabun kot ?
Apa yg handsome nya dik mateen ni ?
Bagi aku tetap tengku fahd prince p ...

sorg2 dengan taste sendiri lah, tengku fahd tu maybe org yg suka kpop punya taste since mukanya putih2 gebu ala2 kacukan gitu. kalau prince mateen ni nak kata handsome tu sebenarnya not the handsomest but have u seen his IG or even seen him in person? just imagine a real life prince version of maverick, on top of that he is very humble. itu yang buat prince mateen ni heart eyes eye candy
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 31-5-2022 08:53 PM | Show all posts
kenapa iols rasa sekarang ni heols ni macam dah kurang tasty ye? macam muka plain sebegitu.
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2022 02:14 AM From the mobile phone | Show all posts
brunesss replied at 31-5-2022 06:33 AM
sorg2 dengan taste sendiri lah, tengku fahd tu maybe org yg suka kpop punya taste since mukanya pu ...

Tfahd bukannya putih sangat nyah..kacukan pakistan more manly dari retis kpop
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-6-2022 02:16 AM From the mobile phone | Show all posts
epal_putih replied at 30-5-2022 12:46 PM
Betul..
X hensem pon..
Cuma ank raja kut...

Mateen dan this muka biasa saje sebab anak raja semua nampak handsome
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 07:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Jadi ke idok kahwinnya ni....bulan june dah ni....
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 11:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Redvelvet3 replied at 18-6-2022 07:50 PM
Jadi ke idok kahwinnya ni....bulan june dah ni....

Tak jadi lar tu. Aku yakin mateen akan pilih orang lain bukan nisha. Dari kecil kot kenal, pergi mana2 pun org sama, takkan kahwen pun org sama jugak. Tak berkembang lar hidup.
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 12:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Bila royal wedding nya nie.. tak shhhabar shhabarrr...
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 08:01 AM From the mobile phone | Show all posts
DianaSaksen replied at 1-6-2022 02:16 AM
Mateen dan this muka biasa saje sebab anak raja semua nampak handsome

Aahh this pon sama. I pon tgk biasa jer...
Walau ada pengiring dok tepi.. ntahla.. xda aura kut
Abe pramugara time blk KB hensem lg.. haha
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2022 08:20 PM From the mobile phone | Show all posts
mendeluk replied at 18-6-2022 11:59 PM
Tak jadi lar tu. Aku yakin mateen akan pilih orang lain bukan nisha. Dari kecil kot kenal, pergi m ...

Hehehe......
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2022 08:28 PM From the mobile phone | Show all posts
DianaSaksen replied at 30-5-2022 06:27 PM
Mata korang ni rabun kot ?
Apa yg handsome nya dik mateen ni ?
Bagi aku tetap tengku fahd prince p ...

Opkos la tengku fahd ensem..yg PM ni bese2 je sebab berduit tu yg jadi magnet ovari2 cikki smpai bergegar je manjang
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2022 03:46 PM | Show all posts
hyie replied at 31-5-2022 08:53 PM
kenapa iols rasa sekarang ni heols ni macam dah kurang tasty ye? macam muka plain sebegitu.

yaaa i sokong, kalau muda2 dulu tasty kot. maybe sbb dia rajin update ig kot. skrg semua gambar formal je so rasa so so dah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-6-2022 04:59 PM | Show all posts
dah 30hb.. dah kawen ke blom depa nih?
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 06:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 30-6-2022 04:59 PM
dah 30hb.. dah kawen ke blom depa nih?

Belum lagi.....lepas raya haji kot...
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 06:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by mendeluk at 3-7-2022 06:53 PM
Redvelvet3 replied at 3-7-2022 06:30 PM
Belum lagi.....lepas raya haji kot...


Minta2 lah takder jodoh ..

Tapiii, sure bamlih akan berikan nisha adik madu onee day….
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 07:33 PM | Show all posts
yg mak THIS chop anak raja Brunei tuk adik THIS tu nak sauk yg mana?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

14-6-2024 02:23 PM GMT+8 , Processed in 0.147162 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list