CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: kp5x

Putera Mateen Dan Pasangan Di Istiadat Perkahwinan Diraja Brunei

  [Copy link]
Post time 28-1-2022 11:06 PM From the mobile phone | Show all posts
ok la tu nampak sesuai sepadan gituhhhh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-1-2022 12:13 PM | Show all posts
Pak.dolla replied at 28-1-2022 06:32 PM
Betul lah tu..kalau dia org kebanyakkan..mesti ramaai tak heran..

Btul tu, org cuma suka kat dia psl bnyk duit je.
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2022 12:14 PM | Show all posts
Addrianna replied at 28-1-2022 04:31 PM
cantik dan sepadan sangat mereka berdua ni aku restu.gf matin pun dah ada tempat sendiri untuk dia d ...

Yep, mmg dri dlu dh bnda ni circulating cuma kitorg mls nak gebang.
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2022 12:22 PM | Show all posts
blakerainer replied at 28-1-2022 08:35 PM
Byk2 tu fans indon paling hardcore. Dgn SB pon dasyat siap berdaddy2, bila telek pic profile aduha ...

Prmpuan2 Yindon mmg extreme kat mana2 accs psl llaki yg ada rupa or harta hahahaha, dlm msa zmn Kpop bru nak up, prmpuan2 Yindon yg pling gedik pastu English dorg pun tunggang-langgang, buat malu je bca tpi dorg x, mkin galak mcm org gila adalah.
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2022 06:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Anisha ni mmg cantek…
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2022 12:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Cantik..sesuai la tu
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 30-1-2022 11:43 AM | Show all posts
ada duit sume org auto hensem n lawa..pdhal muka biase2 je
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2022 01:14 PM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 29-1-2022 12:22 PM
Prmpuan2 Yindon mmg extreme kat mana2 accs psl llaki yg ada rupa or harta hahahaha, dlm msa zmn Kp ...

Dasat betol gegadis yendon. Yihhh tade nak kaverina menggeletis nengok anak raja nieyh.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-1-2022 01:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Apo yang hype sangat pasal pangeran nieyh? Bese jer iols tengok. Gegadis giler duit kot yang dok puja puji heols.
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2022 04:29 PM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 29-1-2022 12:22 PM
Prmpuan2 Yindon mmg extreme kat mana2 accs psl llaki yg ada rupa or harta hahahaha, dlm msa zmn Kp ...

Ye betul kan, diaorg mmg all out Bab lelaki especially kalau mencaras..Bini balik kena maki sebab menyibuk
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2022 08:41 PM From the mobile phone | Show all posts
blakerainer replied at 28-1-2022 08:35 PM
Byk2 tu fans indon paling hardcore. Dgn SB pon dasyat siap berdaddy2, bila telek pic profile aduha ...

Anak amh yg underage tu pon depa nak jugak.tgk gaya depa mcm tak underaged.takutttt
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2022 10:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Gurlllllllll you better cuff himmmmm!!
Kaya tuuuuuu!
Maybe personaliti heol okay. Kot. Entah.
You're set for lifeeeeee gurllllll
Cuma get redi laaa kalau dinomborkan.
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2022 11:29 PM From the mobile phone | Show all posts
babelina replied at 28-1-2022 10:43 AM
ada x ig gf tu.. nk tgk..

Anishaik. Lama dah dia tak update.Last update 2020
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2022 12:47 AM From the mobile phone | Show all posts
cantik gf nya tp once pakai tudung bunga2 nmpk mcm biasa biasa ajer...

untung larrrr dpt tekel anak raja
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2022 09:03 AM | Show all posts
blakerainer replied at 28-1-2022 01:59 PM
@anishaik kot tapi dah private. Sheolls ada page masak2 je tak silap @anishaskitchen kt ig

tima kasih.. nk follow, kot2 dia accept..
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2022 09:19 AM | Show all posts
carlalily replied at 30-1-2022 11:29 PM
Anishaik. Lama dah dia tak update.Last update 2020

ok2 tq2, dh kena tapis kot.. kna update yg elok2 jer..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 31-1-2022 10:09 AM | Show all posts
AnnaSendin replied at 30-1-2022 01:14 PM
Dasat betol gegadis yendon. Yihhh tade nak kaverina menggeletis nengok anak raja nieyh.

Recently kat Insta yg upload gmbr Matteen & Ani ni, dh ada pompuan Msia yg tagged kwn masing2 spya tngok post tu hahahaha.
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2022 10:10 AM | Show all posts
AnnaSendin replied at 30-1-2022 01:18 PM
Apo yang hype sangat pasal pangeran nieyh? Bese jer iols tengok. Gegadis giler duit kot yang dok puj ...

Rmai je Pngiran2 kat Brunei ni yg Marhaen, iol pun ada jiran Pngiran.
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2022 10:16 AM | Show all posts
becir replied at 30-1-2022 04:29 PM
Ye betul kan, diaorg mmg all out Bab lelaki especially kalau mencaras..Bini balik kena maki sebab  ...

Kahkahkahkahkah, dh lh bodoh tpi x mngaku plak. Dlu tu msa SHINee buat show kat Yindon, late Jonghyun smpai sprained ankle psl d ktakan fans Yindon jakun gila & late Jonghyun msa tu trpksa d dukung sbb dh sakit sngt, x dpt brjln & bila iol hentam fans Yindon yg bdoh2 tu, dorg kta org Msia yg buat late Jonghyun sakit hahahaha. X logik gila, show kat Yindon, psl apa plak org Msia d slahkn? Klakar gila.
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2022 10:32 AM | Show all posts
sepadan betul....sama social status oklah tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

14-6-2024 04:41 PM GMT+8 , Processed in 0.103145 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list