CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: kp5x

Putera Mateen Dan Pasangan Di Istiadat Perkahwinan Diraja Brunei

  [Copy link]
Post time 28-1-2022 11:04 AM | Show all posts
cantekkkk...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-1-2022 11:07 AM | Show all posts
cantikkk sesuai la..
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2022 11:08 AM | Show all posts
Pak.dolla replied at 28-1-2022 10:41 AM
Pompuan marhaen kuat berangan nak kawin anak raja..ha3
Terpengaruh filem purba ikan kaloi dan bawa ...

Mmgpun, geli je tngok. Nsiblah iol ni x trtarik kat Prince Matteenn wlaupn iol itself org Brunei, mmg Matteen ni ok tpi klau nak trpikat tu mmg x lah, biasa2 je.
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2022 11:09 AM | Show all posts

Anisha ni mmg cntik dri dlu.
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2022 11:39 AM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 28-1-2022 11:08 AM
Mmgpun, geli je tngok. Nsiblah iol ni x trtarik kat Prince Matteenn wlaupn iol ...

Org ketani gnya nda peduli kali.. Bagi ku pun biasa saja..
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2022 11:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Klu pilih marhaen pon mesti kokesen sana. Xpon mcm sisternya.. Timur tgh
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 28-1-2022 11:59 AM | Show all posts
aysia19 replied at 27-1-2022 08:08 PM
ok la sekufu.. iols cannot imagine kalau dapat ke lemak. Hhaha

Kalau lemak yg dpt confirm mama tini tidur lena
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2022 12:01 PM | Show all posts
Riverdale replied at 28-1-2022 11:39 AM
Org ketani gnya nda peduli kali.. Bagi ku pun biasa saja..

banarrr....klau ia melintas pun mcm biashe2 saja
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-1-2022 01:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Nampak dull je nisha ni tapi okey la dripada tak ada. Ada rupa plus sekufu. Kalau betul jadi nikah tahun ni tak sabar nak tengok wedding deolls. Kikiki
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2022 01:59 PM From the mobile phone | Show all posts
babelina replied at 28-1-2022 10:43 AM
ada x ig gf tu.. nk tgk..

@anishaik kot tapi dah private. Sheolls ada page masak2 je tak silap @anishaskitchen kt ig
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2022 02:12 PM | Show all posts
Riverdale replied at 28-1-2022 11:39 AM
Org ketani gnya nda peduli kali.. Bagi ku pun biasa saja..

Ada jua local girls yg minat, mlar jua ku trliat bini2 bngsa ktani tagged kwn2 durg arh comment section. Durg kwnku pun inda minat arh kdia ani, yes stuju plng good looking tpi mun smpai trliur mcm durg2 ani, angan2 kn jdi bininya, atu mmg inda lh bcs ada llaki yg urg2 biasa pun ada lgi hensem & tinggi dri kdia, gnya bezanya inda kya mcm kdia lh.
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2022 02:22 PM | Show all posts
kupu_kupu_mlm replied at 28-1-2022 12:01 PM
banarrr....klau ia melintas pun mcm biashe2 saja

Dlu ku mnyalami tgn kdia msa brcemar duli, ku fkir kdia ani tinggi, panya duima, indajauh dri ku yg 150cm+ ani, mungkin dlm 160 kn ke 170cm usulnya. Pstu dlu d Mall Gdg ada pkrja yg kn seiras muanya & msani kdainya ttup dh.
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2022 02:24 PM | Show all posts
blakerainer replied at 28-1-2022 01:57 PM
Nampak dull je nisha ni tapi okey la dripada tak ada. Ada rupa plus sekufu. Kalau betul jadi nikah t ...

Klau dia jdi khwin dgn Matteen, iol mmg ready popcorn utk nak mmbca komen2 prmpuan yg akn mratap hiba x hbis2.
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2022 02:25 PM | Show all posts
cantik nya...
pilihan diraja ni memang semua mix mix eh? bini bakal raja B  nama Sarah tu pun cantik lawa mix gini
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2022 04:19 PM | Show all posts
Sama padan ler kot ni
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2022 04:30 PM | Show all posts
Edited by tweetytweety at 28-1-2022 04:31 PM

https://instagram.com/anisha_kalebic_fc?utm_medium=copy_link

ada FC kekdahnyer..

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-1-2022 04:31 PM | Show all posts
cantik dan sepadan sangat mereka berdua ni aku restu.gf matin pun dah ada tempat sendiri untuk dia dalam istana tu.bbf aku yang cerita dia orang sana

Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2022 06:32 PM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 28-1-2022 03:08 AM
Mmgpun, geli je tngok. Nsiblah iol ni x trtarik kat Prince Matteenn wlaupn iol ...

Betul lah tu..kalau dia org kebanyakkan..mesti ramaai tak heran..
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2022 06:48 PM | Show all posts
Prince Jamaica + rakyat marhaen
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2022 08:35 PM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 28-1-2022 02:24 PM
Klau dia jdi khwin dgn Matteen, iol mmg ready popcorn utk nak mmbca komen2 prmpuan yg akn mratap h ...

Byk2 tu fans indon paling hardcore. Dgn SB pon dasyat siap berdaddy2, bila telek pic profile aduhai kepammm
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

14-6-2024 05:28 PM GMT+8 , Processed in 0.101074 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list