CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12
Return to list New
Author: Cintaerina

"Nampak Macam Hotel", Pelajar U Deko Bilik Hostel, Kos Tak Sampai RM300!

[Copy link]
Post time 29-1-2022 02:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Jap aku confius actually blh ke deco ltk wallpaper semua kt kolej kediaman? Plus die bkn duduk bilik sama pn every sem..so die pindah nnt deco tu still blh pakai?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-1-2022 02:31 AM From the mobile phone | Show all posts
kalau aku jd member dia, aku target rak bertingkat penuh makanan tu..haha
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2022 05:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Berita lain dari yg lain.. Ok la dari berita isteri pinangkan bini baru untuk suami, uekkkk
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2022 06:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Kau beria ria ni deco pasang wall paper bila cabut besok dah tinggal kesan buruk kat dinding. Dosa ke tidekkkk tu dekk
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2022 09:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Wah rumah sewa lama ni.. dulu 7-8 tahun lepas masa belajar sini cantik lg kolej ni. Kitorg panggil apartment ayam. Tak ingat nama penuh.. tp something yayasan melaka mcm tu.. sekarang dah hauk rupanya.. tapi back then tkde duit nak deco2 bilik.. duit cukup3 makan je haha sekaranf kemain budak2 apartment ayam ni hehe
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2022 11:02 AM | Show all posts
cantik...creative...tang lampu lip lap2 jek x berapa nak onzz....tapi dah taste dia kan...

klu semua budak2 hostel jenis pembersih gini....mujur...
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 3-2-2022 11:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah gi ushar tiktok budak ni..hurm suara halus betul.. confuse den.. lepas tu mmg dia ada inform, dia dah kena tukar bilik lain, and wallpaper yg dia lekat tu dia dah bukak and tampal kat bilik baru..dia cakap senang je dia cabut balik..
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2022 09:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Haha pernah tido hotel ke tak
Caca marba je tengok
Tapi oklah untuk budak baru belajar mendeco ni
Siap lampu lip lap
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-2-2022 07:35 PM | Show all posts
x de lah nampak mm hotel 5 bintang
tapi salute semngat sukakan kekemasan dan kerajinan untuk uplift your mood
bbnu skang lebih gemar main game
celik mata hadap telefon, tik tok
cawan sebiji pn campak aja atas meja tinggal mak kutip
nak suruh tukar cadar memang dah mati maknya pn belum tentu tukar

Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2022 11:54 AM | Show all posts
wahhhhh boleh cari makan neh dengan skills ni
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2022 07:53 PM From the mobile phone | Show all posts
naina replied at 4-2-2022 09:55 AM
Haha pernah tido hotel ke tak
Caca marba je tengok
Tapi oklah untuk budak baru belajar mendeco ni

Byk byk komen....ni je yg setuju dgn aku.....
Nmpak serabut.....rak jajan je yg nmpak kemas
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

25-2-2024 01:36 AM GMT+8 , Processed in 0.048302 second(s), 32 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list