CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 4810|Reply: 28

[tvN] Shooting Star - Choi Ji Woo, Kim Young Dae, Lee Sung Kyung, Lee Jung Shin

  [Copy link]
Post time 21-1-2022 06:12 PM | Show all posts |Read mode
Lee Jung Shin, Choi Ji Woo, Yoon Jong Hoon, Lee Sung Kyung & Kim Young Dae bakal sertai drama tvN Shooting Star                                                    


January 21, 2022 dausKdrama                        
                                                        
Choi Ji Woo sedang meneliti tawaran lakonan di samping Lee Jung Shin, Yoon Jong Hoon, Lee Sung Kyung dan Kim Young Dae untuk drama terbaru terbitan tvN Shooting Star.

tvN Shooting Star berkisarkan tentang kehidupan mereka yang bekerja di dalam industri hiburan membabitkan golongan artis, kumpulan agensi pengurusan dan paparazi. Choi Ji Woo dan Kim Young Dae masing-masing akan memegang watak selebriti (pelakon) yang digilai ramai, Eun Si Woo dan Gong Tae Sung daripada dua generasi berbeza. Kehidupan Gong Tae Sung pula seringkali dikawal oleh ketua pengurusan agensi hiburan, Oh Han Byul, lakonan Lee Sung Kyung, menyebabkan beliau menjadikan kedua-dua wanita itu sebagai musuhnya.

Oh Han Byul ditakrifkan sebagai seorang yang begitu hebat menyelesaikan krisis melibatkan artis di bawah jagaannya daripada segala aspek manakala Gong Tae Sung pula sebagai seorang artis yang mempunyai ramai peminat kerana senyuman manis serta perangai kesopanan yang dimilikinya tetapi sebenarnya suka membuat hal sendiri dan begitu pemarah orangnya menyebabkan dia sering menjadi perhatian Oh Han Byul.

Yoon Joon Hoon pula akan memegang watak Kang Yoo Sung, ketua pengurusan agensi yang akan berbuat apa saya bagi menutup kerosakan berlaku manakala Lee Jung Shin CNBlue pula akan membawakan watak Doo Soo Hyuk, seorang penasihat agensi hiburan. Turut membuat penampilan ialah Lee Seung Hyup N.Flying dan Park Soo Jin, masing-masing akan memainkan watak pelakon baru, Kang Si Duk di bawah jagaan Oh Han Byul dan wartawan bernama Jo Ki Beum yakni kawan baik kepada Oh Han Byul.

tvN Shooting Star yang bakal mendapat khidmat sutradara Lee Soo Hyun (“tvN Awaken”,”tvN The Witch’s Dinner”) dan penulis skrip Choi Young Woo untuk tayangan di iQIYI pada tahun 2022 ini.

Baca lagi: KMANIA

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-2-2022 12:36 PM | Show all posts
ikut maklumat kat soompi, Choi Ji Woo ni buat special appearance je...female lead Lee Sung Kyung...maybe mcm dlm CLOY kot...muncul beberapa minit je...
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2022 01:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Antara drama yg aku berminat nak tgk. Tp xpasti bila dah tyg akan tgk or tdk. Hrp2 la tyg kat tv.
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2022 12:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah try tgk tapi x blh masuk…xpelah i’ll pass this…dah agak dah citer pasal celeb ni memang iols x berapa minat…
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2022 12:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Lupa lak ada dah threadnya. Aku pun x berapa minat cerita psl artis2.
Rating setakat ni dlm lingkungan 1% mcm tu.
Tp mcm nak tgk jgk.
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2022 06:04 AM | Show all posts
i follow citer ni

best. plot tu well ade yg cliche ade yg lain sikit.

berkisar tentang dinamik interaksi dan hubungan antara  pengurus artis and artist.
so male lead ni sebeanrnya minat ke  atau dendam yang secara bully kat minah ni ke  sebab minah ni dah buat satu kat dia masa 6 years ago.  atas sebab itu dia dibully balik secara berpanjangan oleh male lead ni.

ni bab kelakar .

kisah dunia pengurusan artis , menarik juga .

for  me okaylah , ade lagi satu drama yang  okay pada malam minggu selain again my life.

tvN = j sabtu  and ahad
TvN korea Jumaat and saturday

so drama ni akan berentap dengan again my life anyways....tatau masa yg sama ke tak


tapi hari ni ep akhir 15 and 16 Crazy love.....alaaaa...dah tak der dah citer kelakar kelakar funny ni ...

eh best tak citer now showtime ? i tengok maca hantu hantu halau hantu je ..
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 25-4-2022 08:26 AM | Show all posts
iols dah tengok episod 1&2...utk 2 episod ni takde la kata tak best...iols suka jgak nak tgk bab agency pengurusan artis2 ni.....so iols akan continue tengok....hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2022 08:28 AM | Show all posts
mbhcsf replied at 25-4-2022 06:04 AM
i follow citer ni

best. plot tu well ade yg cliche ade yg lain sikit.

apa la dendam si taesong kat han byeol kan,....salah satu pasal kes 6 thn lepas...tapi masa diorg kat uni tu nampak baik...then putus ke? mesti ada sebab...tapi tengok tae song tu mcm mmg suka hanbyeol..tapi ada la tu sebabnya dia marah kan...cite ni santai2 jgak...so bole la layan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-4-2022 08:38 AM | Show all posts
lynn_dmm replied at 25-4-2022 08:28 AM
apa la dendam si taesong kat han byeol kan,....salah satu pasal kes 6 thn lepas...tapi masa diorg  ...

yes...kita sama sama curious  , sama dengan colleagues Oh Han Byeol ni yg ladies tus emua tu dok skodeng ...yups...hahaha , at least logic jugak kan , tak lah meleret leret macam tak tahu blur blur je yang TaeSong tu  may be ade minat kat Han Byeol..
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2022 08:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Napa la ada nama han byul. Teringt lak han byul penthouse yg obses kat seok hoon aka taesung. Lps tu leh pula 2 villain penthouse jdi cameo nnti dlm drama ni.
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2022 01:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by hijau88 at 29-4-2022 01:13 PM

Aku dah tgk ep 1. Ok la jgk. Leh difollow.
Kali ni leh la tgk org2 kerja kat agensi artis ni mcm mana keadaannya.
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2022 12:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmg kerja PR ni yg tulis artikel? Lepas tu send ngan reporter. Reporter publish je terus?
Bagus jgk. Takde la nnti salah info or info dimanipulasikan sbb info tu mmg dr agensi artis tu. Cuma takut je la klu ada typo apa benda semua mcm dlm drama ni. Hihik.
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2022 12:19 AM | Show all posts
tengok sebab fyp tiktok tunjuk drama ni
boleh la layan kalau nak drama yang ringan

Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2022 02:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Senang je eyh dorg minta delete artikel yg dipublish? Cepat tul keja dorg.
Yg ada gmbr eunbyeol n taesung tu. Konon itu la exgf taesung.
Takkan la takde yg screenshot bagai. Hihik.
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2022 01:12 AM | Show all posts
ep 3&4 best...

selain temgok keletah Oh Han Byeol dengan Gong TAe Song tu  yg brutal dan suke bully maja  tu, hahah i suka pulak tengok that Lawyer tu masuk kacau daun , biaq Gong Tu up the ante sekit kan ...macam budak budak je kan...

citer ni lightheartedly done and hilarious lah

tapi ...ape kisah di sebalik actress Eun Si Woo *( yg staircase to heaven tu ?  ) dengan past history Gong Tae Sung?
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2022 07:02 PM From the mobile phone | Show all posts
hero agak kaku.. belum boleh ambil watak hero.. stiff n dibuat2..heroin nampak natural dlm ni.. tgk skip2 je sbb hero mcm x menjiwai sgt
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-5-2022 03:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Hero mmg agak kaku. Tp aku hadap je la. Huntong la KYD dpt blakon dgn ngan LSK.
Tgk sesaja ye la tyg kat tv. Ada masa tgkkkk je la kan.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2022 01:55 AM | Show all posts
Ep 5 and Ep 6

malam ni baru lah kesempatan tengok ep drama ni bebetul lepas tension tengok bola sepak SEA GAMES hahaha


okaylah kelakar - dilemma Han Byeol...sapa yg dia nak pilih, Alah Mr Doh tu not bad, mature je ...
Tapi dia juga kenal Gae Tae Sung jugak cuma dia tak perasan budi mamat ni dalam kebanyaka hal.

tapi mamat ni pun boleh tahan bagi masalah kat dia juga hahaha

anyways - the veteran lady actress tu ( yg minah Starcase to Heaven ) tu kan , rupenya mak Tae Sung ...i ingatkan ape ke depa ni Noona doenseng ke...

anyways ...

kelakar tengok pengurusan actor baru depa tu Kyu Sung  and scene temuramah paper  hahahaha
giler betul ...ade ke pulak Yu Na tak ada langsung goal dalam bidang dia ceburi hahahah

best jugak tak taik si newswriter tu  nak buat mak actor tu tak terlalu menyampuk interview...

Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2022 07:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku bru tgk sket2 klip ep 9/10, taesung n han byeol dah start jdi couple la.
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2022 08:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by hijau88 at 23-5-2022 08:37 PM

Watak dlm find me in your memory pun ada jadi cameo kat ep 8.
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

21-5-2024 02:30 PM GMT+8 , Processed in 0.122978 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list