CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Saiful

"Idola Sangat," Ramai Kagum Hanis Zalikha Sempat Ajar Kupas Manggis Dengan Sempurna Dalam Jet

  [Copy link]
Post time 14-1-2022 07:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Blh tak aku nk speku die ni suke lyn ig yg art2 tu jd die pn buat..konon2 dtg dr die sdri
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 07:25 PM From the mobile phone | Show all posts
terpalinggg tipssss lah dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 07:44 PM From the mobile phone | Show all posts
budussnyaaa
mcm ni pun boleh jd tajuk ke??
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 08:54 PM | Show all posts
Bijik ape mende ni pun ko bukak thread?
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 01:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Tenkiu hanis zalikha cikgu terpaling mengajar rokyat meleis sepertinya ummah zaman now bodoh2 belaka. Tapi yang sebenarnya, polowers sheols yang bodoh, masa tok nenek kupas manggis, tak tengok agaknyer. Dah besar, mengharap keknis ajar.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 06:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Keknis tak nak ajar cara tips bukak spender ke?
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 07:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Apo. Tu pun nak dikagumkan. Konpius aku
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 07:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah musim manggis n rambutan yer?
iols duk dlm gua
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 08:41 AM | Show all posts
JalaEmas replied at 14-1-2022 05:49 PM
i rase dorg sarkastik je...... hahaha

I pn rsa cmtu. SIap idola bagai sbb kopek manggis
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 08:42 AM | Show all posts
KBW2 replied at 14-1-2022 06:01 PM
aku rasa sarkastik tu sebenarnya

Kan. Kopek manggis je pn, pdhl kt tiktok awal2 lg org dah buat
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 08:46 AM | Show all posts
eh pahal terbuka gossip bod*h ni
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 08:50 AM | Show all posts
nakkomenjugak replied at 14-1-2022 03:08 PM
maafkan iol terkasar bahasa but... tak boleh tahan derrr
waddeheckkk?
korang takde mak pak abang aka ...

tak nafikan kebanyakan budak zaman skang ni (baik kampung baik bandar) takde nak menolong2 buat kerja rumah ni...  hidup bertuhankan smartphone n tab n pc je...  tu yang asyik mengidolakan instapemes bila ajar basic survival skill...
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 08:55 AM | Show all posts
lepaih ni soh kek nis kupas durian plak vleyyy? mai tgk camne.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 09:30 AM | Show all posts
princessmiang replied at 15-1-2022 10:06 AM
Keknis tak nak ajar cara tips bukak spender ke?

mintak dia ajar cara2 sidai spender pulak lepas tu
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 09:34 AM | Show all posts
slalu kupas manggis kat tepi rumah nenek aku mungkin kurang idola.... pasni nk try kupas pisang dlm private jet lah kot blh dpt pangkat idola
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 09:40 AM | Show all posts
bebenu ni tak ada parents ke orang2 tua yang lg berpengalaman ke nak di idolakan, semua nak terpaling sangat
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 09:51 AM | Show all posts
dudaberhias replied at 14-1-2022 02:20 PM
Apooo? Kupas manggis pun nak idola2 bagai, nauzubillah min zalik. Ternyata masih ramai di luar sana  ...



iols peratikan spesis BBNU zaman la ni adalah sejenis yg mengikut buku dan step by step instructions kan sis. setiap keje haruslah diberikan clear instruction dari step first sampai ke sudah else depa takde inisiatif nak explore how to do it. zaman kita lain, walaupun takde google kita ada common sense yg tinggi. DIY lagi la mmg haram depa tak reti. pendek kata semua kena suap A to Z lahhhh

yg depa tau meroyan mencarut meroyan mencarut kat twitterjaya
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 09:52 AM | Show all posts
ayukpingu replied at 14-1-2022 02:51 PM
apa daaa...kat tiktok berlambak cara kupas manggis..hahahha..kene scam idola korang la ni



dia pun dok kopipes kat tiktok, janji idolats semua terpegun

Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 09:56 AM | Show all posts
SalenaGomez replied at 14-1-2022 04:35 PM
Xtahu lah SG rasa mcm lagi susah n struggle je cara yg HZ ni tunjuk

My cara rasanya lagi senang a ...



kopek je la camana cara pun sis, janji sedap & kenyang...alhamdulillahhhh
tak perlu nak tutorial sgt la takat nak kupas buah...eh meluat benor dgn minah ni


Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 10:00 AM | Show all posts
eyansss replied at 17-1-2022 08:50 AM
tak nafikan kebanyakan budak zaman skang ni (baik kampung baik bandar) takde nak menolong2 buat ke ...



yg ni iols setuju sgt sis...esok2 dah kawin belaka lantak padan muka depa, masa tu baru tau erti penyesalan

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-1-2022 12:55 AM GMT+8 , Processed in 0.076301 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list