CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
View: 1073|Reply: 15

Cuba Hamilkan Diri, Wanita Nak Saman Drake Sebab Letak Sos Pedas Dalam Kondom

  [Copy link]
Post time 13-1-2022 03:53 PM | Show all posts |Read mode
Seorang model Instagram mendakwa penyanyi rap popular Drake telah meletakkan sos pedas dalam kondom terpakai selepas pasangan itu melakukan hubungan intim baru-baru ini.




Add Image Caption Here





Memetik laporan MTO News, model wanita itu telah menyelinap masuk ke dalam tandas dan mencari semula kondom yang dipakai Drake untuk mencuri sperma milik penyanyi itu.


Cuba menghamilkan dirinya selepas hubungan intim yang dipersetujui kedua-dua pihak itu, wanita terbabit didakwa cuba mendapatkan semula sperma milik Drake.











Namun, nasib tidak menyebelahi wanita berkenaan apabila alat pencegah hamil itu telah dicampurkan sos pedas bagi membunuh sperma dipercayai secara kaedah konvensional. Difahamkan wanita itu tiba-tiba menjerit kepanasan apabila menuangkan sperma terbabit ke atas kemaluannya.

Pada Selasa, penyanyi yang popular dengan lagu Hotline Bling itu berkongsi hantaran di Instagram berbunyi; "Kamu boleh popular selama 15 minit dan saya ambil selebihnya 23 jam 45 minit."








Kini, wanita berkenaan tampil mengugut untuk menyaman Drake atas tindakan luar jangka itu.


Meskipun situasi itu agak canggung, namun ada yang memuji tindakan Drake yang difikirkan bijak. Malah, beberapa memes dan jenaka juga diviralkan oleh peminat merujuk kepada insiden berkenaan.














Untuk rekod, Drake mempunyai seorang anak lelaki bernama Adonis Graham bersama model dan bekas pelakon filem dewasa Sophie Brussaux.




Sumber: GEMPAK
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 13-1-2022 04:01 PM | Show all posts
omg Drake.. hahaha.. mmg bijak letak tu..  
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 04:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahaha...jahat nya pompuan tu cuba nk kenakn org...akhirnya mrmakan diri sendiri.

Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 04:11 PM | Show all posts
attabooyyy
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 04:11 PM | Show all posts
Rancangan tak menjadi maka panaslah hatinya sepanas hot sos itu.
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 04:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Rancangan nakkan meal ticket tapi tak berjaya. Sib baik tak letak cili boh.

Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 04:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Padan muka la kan
Smart boy Drake!
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 04:59 PM | Show all posts
babelina replied at 13-1-2022 04:01 PM
omg Drake.. hahaha.. mmg bijak letak tu..

kenapa la VVIP tanah melayu tak belajar dari beliau?

kalau tak takde la orang dr USSR ( kini russia ) dakwa anak vvip ni waris kepada kerajaan skrg...

kalo letak hot sos, mesti sperma tu rosak punya..

yg kasian tu pompuan ni menjerit kepanasan.. kasian
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 13-1-2022 05:02 PM | Show all posts
siol cm baca cerpen lucah pula, 7'' tu, besar tu , jibake punya drake


Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 05:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Amboii siap nak balik kondom tu yaa euww kalau takde sos cili tu sperma tu mmg masih hidup lagi ke?
Kuat lagi ke nak berenang2?

Drake ni kaya ke? Tu pasal ada je yg sanggup ngandungkan anak dia eh
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 05:37 PM From the mobile phone | Show all posts
salimrock replied at 13-1-2022 05:02 PM
siol cm baca cerpen lucah pula, 7'' tu, besar tu , jibake punya drake

Haa siap bagitau dorang wat foreplay cemana paling taktahan tang 7”
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 05:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm mana la dia tuang sperm tu
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 10:37 PM From the mobile phone | Show all posts
takkan time belek2 kondom tu tak perasan dah bercampur sos cili..leh pulak ko pi tuang kt cekpit ko tu
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 10:45 PM | Show all posts
pakai turkey baster ke?



Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 09:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Bijak bukan macam Tristan Thompson
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 09:21 AM | Show all posts
salimrock replied at 13-1-2022 05:02 PM
siol cm baca cerpen lucah pula, 7'' tu, besar tu , jibake punya drake

full statement tu..hahaha..

Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

Forum Hot Topic

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

10-8-2022 07:51 PM GMT+8 , Processed in 3.188351 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list