CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: jahcomel

[Tempatan] “Saya telah ambil suntikan vaksin” – KJ

  [Copy link]
Post time 7-1-2022 07:11 AM | Show all posts
kantoi..sapa suruh screenshot
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2022 07:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Apa nak jadi lah malaysiakuuu. Benda macam ni pun boleh nak tipu, tapi iya2 je suruh orang lain berbooster booster.
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2022 07:59 AM | Show all posts
snazzydaisy replied at 7-1-2022 05:37 AM
Bruh, Dexter will visit you soon.
Reason? Crimes against humanity.

yeahhh...

crimes against humanity
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2022 08:04 AM | Show all posts
kena pikir...

apa sebab KayJay nak tipu yg beliau da beksin n booster..

apa sebab KayJay x nak beksin n Booster...

apa sebenarnya yg KayJay tau pasal beksin n booster yg kita x tau..

kalo beksin n booster efektif dan x memudaratkan (tidak spt yg antivaks dakwa), kenapa KayJay tipu status beksin n booster beliau..

adakah KayJay sebenarnya antivaks..
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2022 08:17 AM | Show all posts
pengecatbintang replied at 7-1-2022 08:04 AM
kena pikir...

apa sebab KayJay nak tipu yg beliau da beksin n booster..

People really need to stop calling it vaccine. Tu bukannya vaccine. Vaccine patut stop the transmission, which it isn't.

Just call it inoculation.
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2022 08:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols someone yang very accessible to the vaccine, my sejahtera tu easily manipulated lah. Cucuk awal update kemudian itu biasa berlaku.
I believe KJ cucuk je booster tu, cuma digital certificate tu senang2 jah boleh dimanipulate tarikh, no batch etc.
Yang jaga vaccine semua dah lama buat konsep cucuk dulu update kemudian, kalian jah yang lalai
Cuma kalau heols kena londeh tu legit lah netizen merentan.
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2022 09:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Aik, KJ tak beksin ka? Baru nampak thread.
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2022 09:24 AM From the mobile phone | Show all posts
misssakura replied at 6-1-2022 10:24 PM
amboii cikgu cikgi tak amvik vaksin sampai kena taruk dalam bilik lain  bergaduh2 berpuak2 sesama ci ...

Akak baru tengok filem Don't Look Up di Netflix.

100% refleksi pada donia era sematfon.
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2022 09:28 AM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 7-1-2022 09:24 AM
Akak baru tengok filem Don't Look Up di Netflix.

100% refleksi pada donia era sematfon.

I pon baru nengok
Realiti cerdik pandai vs politician
Sejibik sama....
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2022 09:44 AM | Show all posts
so perlu booster ke idak ni...adoiyaiiii...aku malas betul nak layan side effect vaksin ni.....company paksa2 amik...kalo idak xleh keje...kene kaunseling bagai...
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2022 09:45 AM | Show all posts
dua_chzy replied at 7-1-2022 09:24 AM
Akak baru tengok filem Don't Look Up di Netflix.

100% refleksi pada donia era sematfon.

tula how powerless marhain miskin hina macam kite ni.....ikut jeeeee apa politician ckp..sdngkan deme pon ntah x tahu apa deme buat...
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2022 09:46 AM From the mobile phone | Show all posts
haruslah replied at 7-1-2022 09:28 AM
I pon baru nengok
Realiti cerdik pandai vs politician
Sejibik sama....

Whistleblowers demonized habis2an huntok kepentingan politik.

Rakyat pula terlalu bengap huntok menilai apa yang betul. Telan bulat2 hapa politicians suap kat meka. Pft.
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2022 09:47 AM From the mobile phone | Show all posts
merrissa replied at 7-1-2022 09:45 AM
tula how powerless marhain miskin hina macam kite ni.....ikut jeeeee apa politician ckp..sdngkan d ...


Akak puas hati nampak presidin tu kena ngap nate ape ntah bronx something2 tu di bahagian ending. Sebab meka orang kaya raya elit dunia tak biasa hidup susah mudah2an takda sekor pun yang survive di dunia baru tu.
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2022 10:47 AM | Show all posts
snazzydaisy replied at 7-1-2022 08:17 AM
People really need to stop calling it vaccine. Tu bukannya vaccine. Vaccine patut stop the transmi ...

yup setuju
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2022 10:48 AM | Show all posts
dua_chzy replied at 7-1-2022 09:47 AM
Akak puas hati nampak presidin tu kena ngap nate ape ntah bronx something2 tu di bahagian ending.  ...

ahaha semua kene ngap...padan muka...cakap pon slow je....terpinga2...WAKKAK
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2022 10:54 AM | Show all posts

Itu Bukan Jari Aku

Belibis replied at 6-1-2022 11:43 PM
Runcing jugak cari ko ya..ingatkan bulat2 kontot.

Aku jumpe kat Facebook..  Ontah jari awek mana lattew yang dah frust dengan dia.

@jahcomel

Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2022 11:00 AM From the mobile phone | Show all posts
pasa replied at 6-1-2022 03:10 PM
org PH je percaya benda menipu.

Lim gone eng cakap nak bagi tol free pun diorg percaya.

Abis tu...kena percaya Kerajaan Melayu Islam ke?
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2022 11:14 AM | Show all posts
ejans replied at 6-1-2022 11:59 PM
Boleh laaa.. ada aku jumpa sama. Nak2 sinovac ni.. sbb dos 1 n 2 mmg x beza date. Kalau AZ jarang  ...

Lps aku baca ko punya komen ni, pasal kes ni, member aku ada tunjuk dia punya my sejahtera, dia ni keje kat saudi, vaksin dapat kat sana tp dah update vaccination data kat my sejahtera.
Dia punya nombor batch dos 1 dgn dos 2 tertera nombor yg sama, sedangkan dlm certificate vaksin dari saudi, nombor batch adalah berbeza sebenarnya. Tp bila my sejahtera update data vaksin, nombor batch tu sama. Itu yg dia tunjuk kat aku.

So, dlm kes ni aku tak memihak kpd sesape.
Tp dlm kes nombor batch sama dlm my sejahtera ni mmg ada berlaku.
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2022 11:24 AM From the mobile phone | Show all posts
highcastle replied at 7-1-2022 11:14 AM
Lps aku baca ko punya komen ni, pasal kes ni, member aku ada tunjuk dia punya my sejahtera, dia ni ...

Ada rupanya. Ingatkan asal ada kes gini, orang tu tipu sijil veks.
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2022 11:25 AM From the mobile phone | Show all posts
merrissa replied at 7-1-2022 10:48 AM
ahaha semua kene ngap...padan muka...cakap pon slow je....terpinga2...WAKKAK

Satisfying sangat endingnya kan. Nanti aiol nak tengok lagik.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

16-5-2022 11:04 PM GMT+8 , Processed in 3.288891 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list